![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Incercarea de a pune 2 morti lipsite de sens pe seama "bunatatii" divine mi se pare oribila.Ce fel de mentalitate morbida poti sa ai ca sa spui ca actele unui Dumnezeu care omoara fara discernamant sunt "benefice" doar ca nu suntem noi suficient de evoluati spiritual?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu lasa sa se intample unele rele, insa nu El este autorul lor. Dar cred ca asta vra sa spuna si Windorin, daca formuleaza mai cu atentie. Din pacate din povestirea parintelui Cleopa tot cam asa ceva reiese, si nu este bine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by MarinaAlca; 05.10.2009 at 15:11:44. |
|
||||
|
||||
![]()
Acum vreun an am trecut la limita pe langa un accident de masina care era sa-mi fie fatal. Din cauza semnalizarii proaste a drumurilor noastre, a neatentiei si a oboselii poate, dupa ce am mers pentru prima oara pe un drum cu prioritate vreo 100 de km de la Reghin spre Cluj, am trecut o cale ferata si m-am trezit brusc ca intru pe un drum mai prioritar care venea de la Bistrita la Cluj. Era acolo un "cedeaza trecerea" plantat chiar in intersectie, dar nu am fost avertizat din timp de patratul galben barat cu negru ca drumul cu prioritate e pe sfarsite, asa ca m-am trezit intrand cu vreo 40km/h in trafic intr-o intersectie in forma de Y in timp ce doua masini care veneau spre mine au franat brusc evitand o coliziune frontala. In masina eram eu cu sotia.
Slava Domnului ca traim amandoi. Imi pare rau pentru cei care au murit in accident si pentru biata femeie nenorocita pe viata. Pot sa mai adaug ca de cand lucrez in Timisoara, opt colegi de-ai mei au murit in accidente cu masinile de serviciu. Colegi cu varste intre douazeci si ceva si treizeci si ceva de ani. Un altul a fost calcat de o masina mergand cu prietena lui pe trotuar (soferul a fugit de acolo si a scapat de orice pedeapsa, bineinteles). Astfel de evenimente sunt ca niste avertismente pentru noi, ca uneori viata se sfarseste brusc inainte de batranete. Sa luam aminte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta primesti daca indraznesti sa iti exprimi necredinta: Dumnezeu te executa.Nu te aduce pe drumul cel bun, nu iti da in cale oameni care sa iti arate o alta perspectiva, sau macar o situatie din care sa scapi reamintindu-ti de credinta pe care ai renegat-o...
|
|||
|
|||
![]()
Conform autopsiei motivul accidentului nu a fost bautura, ci un infarct suferit de sofer la volan. Asta explica si de ce nu s-au gasit urme de frana si are sens, pentru ca Cristi era sofer expert (TIR 10 ani, transporturi agabaritice) si tocmai se pregatea sa devina instructor de scoala auto. Un astfel de profesionist nu s-ar fi suit niciodata beat in masina.
Se pare ca Dumnezeu a decis sa-l nenoroceasca pe om cu un infarct in timp ce conducea si era direct responsabil de viata familiei sale. Nu s-a putut sa pateasca asta pe strada, acasa sau in alta parte.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca Judecata de Apoi vei intelege de ce a murit Cristi asa impreuna cu copilul lui lasand in urma o mama distrusa. Dar tu nu crezi ca te vei intalni vreodata cu El din moment ce esti un agnostic anticrestin. Totusi cauti pe Cineva raspunzator de aceasta nenorocire...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acesta se apropie linistit de gard :''Ce-i bade Ioane ?'' ''Te omor...voi l-ati omorit pe Mihai Viteazul'' ''Ioaneeeee,asta a fost acun 500 de ani'' ''Da mai,dar eu numai acuma am aflat''. Asa si eu. PS: sora e cintareata la strana la noi la biserica...nu stie unde,nici cind dar a auzit si e adevarat..si...nu din carte. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te intereseaza, numele lor sunt Cristian (tatal) si Mihai (fiul).