![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
dupa ce am citit pe sarite, diferiti useri, nu mai stiu cu ce sa incep...
ii dau prioritate lui theofan. prietene, stai linistit. nu o sa te compare cu fostul. tu nu trebuie decat sa comunici si ea te va transforma in cel mai bun partener al ei. din toate punctele de vedere. faptul ca tu ai frustrari iti poate dauna. daca o sa stai botos si cu gandul mereu daca ai fost la inaltime nu o sa fie bine pentru nimeni. doi oameni cresc impreuna. sa tii minte asta de la mine. nici macar un sarut nu e la fel. pana si la el te adaptezi, bushon la bushon, pana se creeaza vidul si respirati pe nas... :) toate astea se invata si ea te poate "adapta" la nevoile ei mult mai bine tocmai pentru ca tu esti debutant. asta e in avantajul tau si nu in dezavantaj. toate astea tinand cont ca o relatie trebuie sa se bazeze pe niste lucruri mult superioare relatiilor intime. sa zicem ca acest act e cireasa de pe tort. insa la baza lui trebuie sa fie mult mai multe pentru ca dragostea si relatia in sine sa dainuie. nu te mai gandi ci fii mereu deschis. intereseaza-te, intreaba, fara sa-ti fie rusine, ce anume ii place. asta chiar o s-o incante. intotdeauna femeile au avut nevoie acuta de atentie. daca discuti cu ea deschis o sa fie mult mai bine. fii natural, vesel, trateaza totul cu umor si iesi din momentele stanjenitoare delicat, cu o gluma, cu orice care sa nu tradeze nesiguranta ta. nesiguranta normala pana la un anumit punct. insa nu te impiedica de lucruri lipsite de importanta. si scapa de gelozie. tu esti number one. nu uita asta! anna21 are dreptate. totul se schimba dupa ce barbatii trec pragul cu mireasa in brate. e normal. si ma vad nevoit sa trag un semnal de atentie tuturor fetelor care se arunca cu ochii inchisi si pun botul la toata vorbaria unor binevoitori dupa care dau vina pe dragoste ca e oarba. nu puneti botul usor. nu observati pestele doar in mediul lui. scoteti-l putin si pe uscat si vedeti cum se zbate. e important orice detaliu. nu e suficient daca e macho, se imbraca bine si va face sa va hiliziti de fiecare data. dar... ce zic eu... treaba voastra. ca mereu faceti dupa capul vostru... ![]() anna, anna21 are dreptate. o sa cresti mare si dupa ce te mariti mai vorbim... mai bine incearca sa prinzi ceva util pentru ce va urma la tine. pentru ca o casnicie implica lucruri la care tu nici macar nu visezi acum. iar chestiile alea cu roz si dulce... in fine. e amuzant, e dragalas, e normal pana la urma. pana la un punct. ideea e ca trebuie sa te pregatesti de lupta surioaro. crezi ca mantuirea se dobandeste asa usor? tocmai de aceea casnicia este comparata cu monahismul. pentru ca e lupta. nu e numai roz si dulce. e si amar si dureros si tot ce vrei. e desavarsita. poate de aceea se abandoneaza atat de usor in ziua de azi si vedem atat de multe cupluri destramate. pentru ca se gandesc la ceva roz si cand dau de gri nu le mai convine. nu mai lupta pentru a merge mai departe. aleg sa renunte pur si simplu, in cautarea altui roz, rozul perfect. insa ei nu stiu ca acest roz permanent este pura utopie. de aceea, foarte important e ca langa tine sa nu ai numai un macho bun de pus in vitrina ci un camarad de arme cu care sa infrunti greutatile si sa izbandesti in drumul vostru spre mantuire. ma opresc. theofan nu uita: u are number one!
"ziua zilei spune cuvant, si noaptea noptii vesteste stiinta." Last edited by axios; 14.11.2009 at 18:59:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Theofan, n-o sa te ajute sa-l vezi pe baiatul respectiv. Fosta prietena a prietenului meu nu arata fizic asa bine ca mine, dar nu m-a ajutat cu nimic.
Uite, topicul pe care eu l-am deschis nu m-a ajutat cu nimic, decat sa-mi descarc sentimentele negative, dar nu m-a linistit nici un raspuns. Pe mine m-a linistit el, prietenul meu pentru ca m-a convins ca ma iubeste mai mult decat pe oricine din trecut. Daca ea spune ca te iubeste pe tine, incearca sa o crezi. Ceea ce voiam eu sa adaug este ca atunci cand cunosti iubirea adevarata si te unesti cu o persoana total, toate celelalte "iubiri" sunt joaca de copil. Iubirea cea mare e doar UNA. E nedemn pentru tine sa te compari cu fostul. Tu esti Regele, el e doar unul din multime. Si chiar si in relatia sexuala, ia spune tu, cu cine e mai bine, cu Regele sau cu unul din multime? ![]() Daca inca nu esti sigur ca esti Unicul, comporta-te tot timpul ca si cum ai fi. Cucereste-o mereu, incant-o mereu. Crede-ma ca poti sa fi pentru ea ceea ce nimeni niciodata nu a fost si nu va mai fi. Citeste bine ce a spus si anna21.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
da draga mea... dar spre deosbire de tine eu am si trait acestea...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tatal lui cu mama lui nu stiu cum se poarta pt ca sunt despartiti.
|
|||
|
|||
![]()
Si de unde stii ca eu nu le-am trait? Nici inainte de casatorie nu-i totul roz si dulce. Si nici dupa casatorie nu-i totul amar si greu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
inainte de casatorie... nu lua ca punct de referinta. doar atat iti spun. dupa... e total diferit. nu ca va fi mai greu sau amar ci... altceva. de aceea, ai rabdare si vei trai si singura. ca sa intelegi despre ce vorbesc si despre ce incerci tu sa vorbesti.
"ziua zilei spune cuvant, si noaptea noptii vesteste stiinta." Last edited by axios; 14.11.2009 at 19:13:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar daca nu ar fi existat acea persoana? Cred ca as fi fost fericit cu adevarat...
Ea mereu imi spune ca ii pare rau, dar nu are cum sa mai dea timpul inapoi si sa o iert, desi pe acea vreme nici nu ne vazusem... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
o sa-ti marturisesc ca la mine a fost invers. eu am fost cel "experimentat" si pentru ea primul si ultimul. insa, dupa cum iti spuneam, nu are importanta. ea a fost singura iubire din viata mea indiferent de experienta mea anterioara. si in cazul meu a fost mai mult decat singulara fata de cea a prietenei tale. nu exista grad de comparatie... ti-am spus. abia acum cresteti impreuna. ca sa te cunosti cu cineva iti trebuie mult timp. de altfel cunoasterea continua intreg retul vietii. relaxeaza-te. o sa fii fericit si asa. numai nu cauta nod in papura. nu te lega la cap daca nu te doare cu adevarat. spre binele tau... al vostru... mergi la un duhovnic si ia-ti un "program de spalare a problemei"... ia-o altfel. pune-te in locul ei. cum ai incerca sa o impaci? ai incredere in mine. multumeste lui Dumnezeu pentru ceea ce ai!
"ziua zilei spune cuvant, si noaptea noptii vesteste stiinta." Last edited by axios; 14.11.2009 at 19:50:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Desi am murit, sunt viu- Sfantul Ioan Maximovici | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 43 | 04.06.2013 00:43:46 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
Rolul nostru in Biserica - desi diferiti , ne unim cu acelasi Domn ! + | cristiboss56 | Pocainta | 0 | 26.01.2009 18:46:57 |
casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? | ion_cu_vaca | Nunta | 18 | 26.11.2006 14:21:57 |
|