![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar cum poate vineva construi o catedrala ortodoxa fara binecuvantarea ierarhului locului? Se poate asa ceva? Adica ridicarea constructiei e posibila, insa e acea constructie un lacas ortodox fara binecuvantare?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar chestiunea cu "marii duhovnici", asistam din pacate la o manipulara fara precedent in ortodoxia romaneasca, niste indivizi marunti dar care se vad ca mari apostoli au profitat de increderea care li s-a acordat si au folosit-o pentru a manipula niste oameni care au facut greseala de a-si pune increderea unde nu trebuia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu estimez ca exista o probabilitate de 99% ca intrebarea sa dispara inainte ca sa apara vreun raspuns de undeva (daca este vreo unul..). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce, exista un soi de autosuficienta? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
nu e vorba de asta. dar ti-am spus, nu mai vreau sa discut pe acest subiect. :) Dumnezeu sa iti ajute!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am de gand sa vizitez acel blog. Asa ca intrebarea mea ramane in continuare. Si mai am una: de ce ar dori cineva sa ridice o catedrala fara binecuvantare?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intre timp locul a fost sfintit, din cate stiu, ramane de vazut cand o sa se inceapa constructia si dupa ce proiect, asta este piesa cea mai tare.. Batalia se rezuma de fapt la chestiunea daca manastirea va fi o ctitorie "Petru Voda" marca "parintele Iustin" (tm) sau orice altceva. In primul caz, agitatorii de la Petru Voda si afiliatii din afara vor avea un suport suplimentar pentru cauza lor (tentativa de sanctificare a miscarii legionare si politizarea BOR prin polarizarea ei pe axa anti-EU, cu miros BigBrother dinspre rasarit) sau dimpotriva, vor pierde o buna parte de control asupra pilonului nr. 1 al masinii lor de propaganda - "sfintii inchisorilor" (al doilea dar nu ultimul fiind chestiunea "cipusoarelor" diabolice). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://saccsiv.wordpress.com/2009/08...-yoga-magazin/ |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre cearta | ancah | Pocainta | 5 | 06.06.2013 22:31:20 |
ortodoxia inseamna cearta?sau am inceput sa facem"caterinca" de ea?e pre mult! | iulyaan | Generalitati | 11 | 14.08.2011 14:23:15 |
|