![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ce sa faca atunci cei care nu reusesc sa-si zdrobeasca inima incat sa planga de fiecare data cand se roaga?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@Darkanian: eu am citit cartea respectiva a lui Cleopa in care se vorbeste despre lacrimi, din cate imi amintesc si simt eu cred ca lacrimile tale au fost bune, nu au fost firesti. Pentru ca tu ai plans de ce te-ai maniat, nu pt ca i-ai suparat pe papagalii suduiti. Dar ia aminte bine, sa nu cumva sa cazi pe treapta mandriei, ca automat iti dispare darul! Nu primi nicio lauda de pe acest forum sau de la oricine altcineva, si acum de fiecare data trebuie sa te autoinspectezi sa nu cumva sa ti se urce la cap acest lucru! Tot timpul trebuie acum sa te verifici: oare eu sunt mandru acum ca plang? Si tot asa. Era mai bine daca nu incepeai acest topic. Acum ca la-i inceput, trebuie sa fi mai atent la tine sa nu cazi in pacatul mandriei.
|
|||
|
|||
![]()
Moshule, iti multumesc pentru ca macar ai incercat sa-mi raspunzi cat de cat...
![]() Acuma foarte serios vorbind, acest dar al lacrimilor se cere prin rugaciune, cum ajungem la el daca avem inima impietrita? |
|