![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La inceput e mai greu, dar daca te rogi mai des, vei simti o schimbare. Last edited by zoridezi; 22.01.2010 at 02:09:01. |
|
||||
|
||||
![]()
"Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie.
Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-mi mie slugii Tale. Asa, Doamne Imparate, daruieste-mi sa vad gresealele mele, si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in veci. Amin."
|
|||
|
|||
![]()
Gandindu-ma bine, cred ca din comoditate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Comoditate sună parcă mai frumos , dar este însăși LENEA , o maladie spirituală, o patimă grea , drept pentru care îți ofer spre citire un articol de pe site-ul nostru, semnat de Preot prof. univ . dr. Sorin Cosma : http://www.crestinortodox.ro/diverse...die-spirituala
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar repet nu vreau sa stiu! eu vreau sa ma rog, si, mai rau este ca nu ma rog cum trebuie, cum vreau, cum ne invata Sfintii Parinti. In concluzie as zice ca rugaciunea multa, curata, sincera... ne poate aduce aceasta stare. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste toata lumea Ta, si pe mine pacatosul!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
rugaciunea | dorinel78 | Generalitati | 60 | 26.01.2011 02:52:56 |
Întrebare sinceră | Golbi_ | Generalitati | 5 | 10.03.2010 23:20:24 |
Rugaciunea de Joi | tatolivia | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 14:02:02 |
...rugaciunea... | ionita | Rugaciuni | 19 | 28.02.2009 20:08:47 |
|