Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2010, 13:23:24
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Da.
Uiti ca IISUS a fost prorocit ca o sa vina pe pamint.
Oare ar fi fost posibil sa nu vina?
este cu totul altceva faptul ca Dumnezeu stie dinainte ce va fi (pentru ca oricum pentru Dumnezeu nu exista viitor si trecut si nici notiunea de timp asa cum o percepem noi) si alta e sa spui ca viitorul oamenilor este deja scris si cineva poate sa-l prevada.

ufff... parca vad ca o sa-mi replici cu exemple ale sf. parinti "vazatori cu duhul" :)

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 02.06.2010, 20:30:21
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
este cu totul altceva faptul ca Dumnezeu stie dinainte ce va fi (pentru ca oricum pentru Dumnezeu nu exista viitor si trecut si nici notiunea de timp asa cum o percepem noi) si alta e sa spui ca viitorul oamenilor este deja scris si cineva poate sa-l prevada.

ufff... parca vad ca o sa-mi replici cu exemple ale sf. parinti "vazatori cu duhul" :)
Nu e vorba de DUMNEZEU ci de oameni.
Apostolii au primit acest har de a vedea viitorul dar nu sint doar apostolii care pot vedea viitorul si ceilalti oameni care fac voia LUI DUMNEZEU pentru ca intra in comuniune cu DUMNEZEU si pot vedea ce va fi(oamenii care intra in contact cu demonii si ei pot vedea ceva din viitor dar pot fi dusi de multe ori in eroare).

Nu stiu daca un om poate opri sa se intimple ceea ce a vazut despre viitor nu am auzit ca cineva sa poata opri ceea ce este stabilit datorita faptelor care au dus la acest viitor (in biblie este aratat un caz de genul asta dar aici intervine DUMNEZEU si se rezolva diferit viitorul cetatii ).
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 23:01:57
Sara.herz Sara.herz is offline

Data înregistrării: 12.01.2011
Implicit Hi

Este un pacat sa te inchini de exemplu Sfintei Parascheva sau altor sfinti? Biblia spune ca e pacat, dar totusi exista diferite rugaciuni pentru Sfinti si ingeri... Va multumesc! O seara binecuvantata!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
HOROSCOPUL ! cristiboss56 Vrajitoria 119 14.06.2011 20:49:12
Horoscopul are legatura cu crestinismul ortodox? Bast-et Generalitati 21 24.08.2010 15:48:15