Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2010, 23:17:23
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lory10 Vezi mesajul
Intrucat e o tema foarte importanta si larg dezbatuta as vrea sa intiem o discutie in acest sens raspunzand la cateva intrebari:
1. Cine este fiara din Apocalips 13 ?
2.Care este semnul fiarei?
3.Cine il va impune si cum anume?
Vestea buna este ca la ora actuala nimeni nu este pecetluit cu respectivul semn, din exprimarea Scripturii se pare ca acceptarea lui va fi ca urmare a unei decizii permanente asupra careia nu se va mai putea reveni. Vestea proasta e ca la vremea cuvenita unii vor primi semnul, care este un simbol a unei decizii si nu o stampila, sigiliu sau mai stiu eu ce. Oamenii vor fi confruntati direct si vor trebui sa aleaga. Noi oamenii suntem pusi in fiecare zi sa luam decizii pentru Dumnezeu, dar din cate descrie Cuvantul presiunea in vremea sfarsitului va fi mai mare, fiecare va trebui sa decida de partea cui este, de cine vrea sa asculte mai mult, pe cine accepta ca autoritate suprema, pe Dumnezeu sau pe cel care se da drept dumnezeu. Cam asa vad eu lucrurile, cam simplist poate dar sa nu ne inselam, vor fi vremuri deosebit de grele, poate le vom trai noi, copiii nostri sau nepotii nostri, avem nevoie de suportul bunului Dumnezeu pentru a razbi chiar si intr-un context ca acesta.

Last edited by almaris; 01.03.2010 at 23:21:06.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 00:00:36
Ponticvs Ponticvs is offline
Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Locație: Tulcea,RO
Religia: Ortodox
Implicit

TO:andreicozia
Citeste frate cartea!Crede-ma ca este interesanta.
Din punctul meu de vedere este o interpretare filozofica a fenomenului nu descrieri de balauri care sufla fum de marijuana si iti iau mintile:)
Vechi 02.03.2010, 07:42:54
Lory10
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nobodyin Vezi mesajul
In BIBLIA TA falsificata scrie asa!!!DACA citesti o biblie autentica vei gasi:
Cine zice ca petrece intru EL dator este,precum ACELA a umblat,si el asa sa umble.
Se pare ca nu te intereseaza tema topicului "semnul fiarei". Daca ai o invatatura clara spune si noua.
Refuzand dialogul civilizat, refuzi pe Iisus in viata ta. Imi pare rau pentru tine.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 07:45:21
Lory10
Guest

Implicit

Citat:
In BIBLIA TA falsificata scrie asa!!!DACA citesti o biblie autentica vei gasi:
Cine zice ca petrece intru EL dator este,precum ACELA a umblat,si el asa sa umble.
Stii tu ce inseamna "bilbie autentica" si "biblie falsa"? nu prea cred. Demonstreaza-ne!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 08:55:07
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
vezi tu expresia de'' crestin adevarat''te-a cam dat de gol!!!
Un ortodox nu poate sa foloseasca aceasta expresie?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 20:48:24
Lory10
Guest

Implicit

Limbajul cartii Apocalipsei e unul simbolic. Intalnim aici multe simboluri (ape, fiare, peceti,...) care are fiecare semnificatia lui. De asemenea, ca sa intelegi Apocalipsa trebuie s-o studiezi in paralel cu Daniel din Vechiul Testament.
Ca sa intelegem semnul fiarei trebuie sa incepem cu : Cine este fiara din Apocalips 13?
O gasim descrisa in primele 10 versete ale capitolului 13 din Apocalipsa. Ea are mai multe caracteristici de identificare:
1.Este o fiara. Cuvantul “fiara” in limbajul cartilor profetice inseamna “imparatie, putere=Daniel 7.23.
2.Versetul 1: se ridica din “mare’. Simbolul “mare”= popoare, noroade ,neamuri, lume(in Apocalipsa 17,cu versetul 15 gasesti explicatia).
3.Restul pe altadata....
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 21:12:59
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Asa si diferenta consta in?...............:)))
Are mare dreptate in ce spune Lory 10
POI tu nu ai cum sa vezi diferenta,daca esti orb!!!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 21:20:56
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
Se pare ca nu te intereseaza tema topicului "semnul fiarei". Daca ai o invatatura clara spune si noua.
Refuzand dialogul civilizat, refuzi pe Iisus in viata ta. Imi pare rau pentru tine.
Nicidecum pe Iisus,doar ereziile diavolesti!!!paaaaaaaaaa!!!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 21:28:01
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Un ortodox nu poate sa foloseasca aceasta expresie?
Un ORTODOX nu va crede niciodata despre sine ca este crestin adevarat!!!EL va crede ca este demn de focul iadului!!!Doar ereticii se cred crestini adevarati (deja mantuiti)si se mai lauda care mai de care cat de mare crestin este!!!paaaaa!!!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 21:31:54
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
Stii tu ce inseamna "bilbie autentica" si "biblie falsa"? nu prea cred. Demonstreaza-ne!
Ce vrei sa iti demonstrez ca vin "MINCINOSII"dupa 1500 de ani sa vanda castraveti la gradinari?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre semnul 666 Eutifiev_EMI Generalitati 186 29.11.2014 17:08:00
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17