![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postul tau m-a facut sa simt ca traiesc intr-o lume normala.Citind anumite posturi am avut sentimentu ca voi fi ars pe rug pt ca sunt protestant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Who knows... maybe you will be one day...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S: De arderile pe rug practicate de protestanți nu ați auzit ?
|
|||
|
|||
![]()
Stati linistiti oameni buni.Nu am de gand sa deschid discutii care sa va deranjeze in Credinta dvs.Am remarcat doar un post mai apropiat de conceptia mea..una mai putin traditionala.Este loc sub soare pt toata lumea si nu am de gand sa fiu un fel de ,,Vaduva Neagra" pe stil protestant :) Am gasit subiectu interesant..sa-mi cre scuze in scottish gaelic? :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Sectele de obicei dupa parerea mea aleg numai ce le convine din tot,din religie ,selecteaza pana ajung la dorinta lor ceea ce e foarte rau.Ma bucur insa ca mai exista Biserica Ortodoxa si Biserica Catolica care este ca la inceput,care nu au selectat si au ales nimic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Surprinzător e că poți crede ceva bun despre Biserica Catolică. Mulți îți pregătesc deja un loc în Iad pentru singura vină că ai putut scrie o așa sminteală. Tu nu știi că ei cred în.... Opa, începusem deja să-ți scriu ereziile catolicilor, baftă că m-am oprit la timp. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca sunt periculoase, mai ales pentru cei care tarziu il descopera pe Dumnezeu. Pot fi usor dusi in eroare daca nu sunt apropiati de biserica, daca nu au un bun duhovnic. Sectantii mereu vin cu versete bine invatate, scoase din context, si ii atrag pe cei ''caldicei'' in credinta in ''adunarile'' lor, incercand sa le dovedeasca ca ''habotnicia'' ortodocsilor e numai o prefacatorie.
Imi cer iertare dar m-am saturat de ideile lor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Idem punctul precedent |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ramai cu ale tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|