![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
2. Are adresa de e-mail? Nu? Ma gandeam eu...e cam departe de aici.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa porti respect unui duhovnic este un lucru bun, sa-i urmezi sfaturile duhovnicesti, iarasi este un lucru bun, dar de aici pana la a lovi un simplu om care-si afiseaza neputintele si care incearca sa le arate intr-un mod obiectiv si conform vremurilor noastre...este o cale care nu prea mai are de-a face cu credinta. Nu cred ca L-am contestat pe acest parinte...insa, hai sa nu exageram, caci riscam sa deraiem de la adevarata piosenie si respectul pentru toti ceilalti. Stii de ce-ti este greu sa te exprimi, fiindca nu ai inteles nimic din ceea ce am vrut sa spun, asa ca, daca-ti este atat de greu sa intelegi si sa te exprimi, atunci iti sugerez sa nu intervii, este mai simplu si...mai smerit din partea unui om " fara cuvinte ". Uneori este greu de identificat mandria si rautatea, mai ales cand isi pune asa un val de consideratie si credinta limitata. Dupa cum spunea Noessisa ; " ...hai sa scoatem, totusi, capul din nisip ! " Aha, acum am citit si postarea plina de revolta a lui mishi 55, astfel inteleg atitudinea lui Noessisa. Mai femeie, sau barbat, ce esti...mishi draga, vezi ca sperii duhul acela sfant din sufletelul tau de crestin care debordeaza de atata evlavie....cu atitudinea asta atat de revoltata. I-a-o ma usor daca vrei sa te rogi cu toata inima in aceasta seara, altfel, HALAL aparatori ai unui duhovnic atat de bun, sa inteleg ca degeaba il aparati daca nu-i ascultati si intelegeti duiosia si cuvintele intelepte. Asa se apara credinta si respectul ? Cu ura si dispret ? Cu dispretul si habotnicia, cu cearta si adrenalina se intretin tocmai lucrurile si starile care le nasc. In consecinta, in pofida zbuciumului vostru inutil si absolut nemotivat si penibil ( vorba lui dorina ), continui sa-mi sustin cele afirmate despre sanatatea tuturor, mai ales a tinerilor, fie ei credinciosi sau nu, nu l-am denigrat nicidecum pe parintele...parca suntem toti copii ai Lui Dumnezeu si nu fac partinire si parca, in psaltire spune ca ; '...viata omului este de 70 de ani, iar de vor fi 80 sau mai mult decat acestia, nu este decat osteneala si durere...". Nu excelez eu in credinta, dar ceva-ceva imi amintesc despre catismele Sfantului David. Deci, parintele are 91 de ani...oho-ho, pai daca vreti sanatate vesnica inseamna ca fortati Mana Domnului intr-un mod nedrept. Si-atunci, chiar ca aberati ! si, va mai si agitati ca o coca-cola, degeaba, voi cei care tot bateti apa in piua cu cele ovare. Am amintit si de articulatii...pe-alea de ce le-ati ignorat ? De rautaciosi ce sunteti ! si, poftim, pentru ovare mi-am luat astazi tratament si o sa fie bine si o sa ma ajute rugaciunile spuse sau nespuse ale Parintelui Parvu, caci, mai degraba am eu nevoie de ele, sufleteste, decat dansul...
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 14.05.2010 at 01:07:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai nevoie de cateva lectii de educatie sociala si morala, astfel vei putea sa treci la urmatoarea etapa, si cea superioara, respectiv a intelegerii spirituale. Gata, nu ma mai injosesc explicandu-ti tie ceea ce nu poti filtra cu mintea si cu inima. Constat ca in unii oameni " aparatori ai credintei " imaginare, zace atata rautate incat, acaparati de ea nici macar nu mai reusesc sa o sesizeze si uite-asa isi dau drumul la gura, caci, virtual nu au cum sa-ti dea un pumn in cap, dar , prin cuvinte si prostie , rautatea-si defineste cel mai bine suprematia. Chiar ma socheaza mesajul dumitale....de prost gust, de proasta crestere, de prost inteles al credintei.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 14.05.2010 at 01:24:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare bine, noessisa !...mai degraba ne amuzam, decat sa facem spume la gura pe ideea dizgratioasa ca prin prostie si neinfranare verbala, aparam credinta.
Iar mishi 55 si lacrimi de crocodail ar trebui sa stie ca, mai degraba o netrebnica asa ca mine, o pacatoasa, o neputincioasa bolnava sufleteste si trupeste, o neroada, o anonima si toate cate cele am fost ponegrita de dansele...are nevoie de rugaciune , de milostivire si interes crestinesc, decat un " Mare Duhovnic " . Ar fi trebuit, bietele de ele, sa stie ca pentru oameni ca mine a venit Domnul pe pamant, sa ne salveze si sa ne mantuiasca, nu pentru drepti. Dar, ce sa le ceri, dom'le ! Sunt prea avansate in " credinta ", ca sa-i mai inteleaga rostul !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 14.05.2010 at 01:36:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii de ce imi aduce aminte tot topicul asta? De postarea aia a lui Inorog (RIP ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Stai fara griji, n-ai sa te trezesti banata, Adrian nu este cu capul " in nisip ", ba, mai mult decat atat, am constatat ca majoritatea celor banati, nu sunt cei care nu sunt ortodocsi, atata timp cat au o atitudine civilizata, ci mai degraba credinciosii care fac excel de zel si incep sa improste cu noroi in jur,de atatea impresii cuvioase ce se deduc despre sine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu il judecam pe Dumnezeu, pentru ca ne aduce la credinta la o varsta sau alta. Iar Pr. Iustin Parvu cu siguranta nu e de acord cu mersul la catolici. Mi-a spus-o chiar mie: sa ma feresc de cei, care nu au nimic comun cu Biserica Ortodoxa si sa citesc din Sfintii Parinti. Sper sa-ti foloseasca si tie asta, Noesis. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cazul in care nu ai inteles, iti spun acum: ortodocsii nu vorbesc despre sine, ci despre ce cere Dumnezeu de la noi, caci Lui ii datoram cea mai mare dragoste, si abia apoi apoapelui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]()
„Mare ești tu, Doamne, și preavrednic de laudă (…) Căci pentru tine ne‑ai creat și neliniștită este inima noastră până sa-si afle odihna in tine.” (Sfântul Augustin). Last edited by Noesisaa; 14.05.2010 at 02:53:20. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Iustin Parvu operat | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.06.2013 00:29:15 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Parintele Iustin Parvu implineste azi 90 de ani! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 13.02.2009 12:00:47 |
|