Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.04.2010, 09:07:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristiArg Vezi mesajul
Adevarat, Pamantul se pregateste pentru anul 2012. Ce schimbari se vor produce in planeta?
Am o rugaminte catre cei ce spun ca sunt crestini credinciosi, mai ales catre cei din BO si BC.
Terminati o data cu 2012.
Vorba lui cristiboss56, da, o sa fie alegeri parlamentare.
Si poate o sa viziteze Obama Romania, poate sa fie Romania pe un loc fruntas in Europa la crestere economica, poate castiga o echipa romaneasca Liga Campionilor :) etc, etc.

Eu cred ca multi vor specula prostia altora.
Anul are 365 de zile. E de ajuns sa fie un cutremur mare pe undeva in lume si gata, s-a implinit profetia.
De ce nu s-a sfarsit lumea? "Pai datorita rugaciunilor noastre"
S-a mai intamplat.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 12:15:50
razvan.mn razvan.mn is offline
Banned

Data înregistrării: 05.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Pentru toata lumea credula !!!!

Asa dupa cum asta toamna sistemul a incercat sa va prosteasca cu virusul AH1N1 si cu asa-zisul vaccin contra acestuia, tinzand sa va panicheze, astfel face si acum cu norul de cenusa vulcanica,
Vulcanii din orice parte a lumii pot fi facuti sa erupa cu ajutorul sistemului american de arme neconventionale HAARP.

Lasati sistemul si vedeti-va de treburile voastre. Nu-i nici un pericol in norul de cenusa vulcanica, indiferent de zicerile mincinoasei OMS !!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cenusa in cadrul ritualului religios costel Reguli in Biserica 6 20.02.2015 10:19:35