![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
A te cobori la nivelul cuiva nu inseamna a fi de acord cu pacatul aceluia,ci de a nu-l condamna,a trece cu vederea pe moment acea situatie,pentru ca sa nu-l faci sa fuga de tine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca te declari ortodox, nu poti sa fii practicant yoga.
Vezi Danion Vasile- are si blog.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ps . stiu ca esti bine intentionat, dar esti naiv si cauti libertinaje.. cauzi ce-ti suna bine.. ce zici de coborarea mintii la iad? calea adevarata! A SFINTILOR! da nu.. de ce sa renuntam la discoteca? cand vine keneth si ne da solutia.. sa alujim la doi domni sa fim caldicei, merge si aia si aia si aia.. mai imi e greu si am obosit ca ti-as cauta la pasaje ale sfantului Apostol Pavel, tu citesti mai numele asta? Sfantul Apostol Pavel! ei keneth al tau il face praf.. da nu conteaza.. e ca sa atraga.. asa a facut si Hristos.. si sfintii..imi amintesc cand mergeam cu parintele cleopa la discoteca..ehe, ce vremuri.. a venit epoca klaus...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
PARINTELE PAISIE OLARU | eusiatat | Mari Duhovnici si predicile lor | 21 | 24.11.2011 11:15:51 |
Despre evlavie - Parintele Paisie Aghioritul | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:37 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|