Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2010, 19:54:40
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

A te cobori la nivelul cuiva nu inseamna a fi de acord cu pacatul aceluia,ci de a nu-l condamna,a trece cu vederea pe moment acea situatie,pentru ca sa nu-l faci sa fuga de tine.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2010, 20:36:01
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Daca te declari ortodox, nu poti sa fii practicant yoga.
Vezi Danion Vasile- are si blog.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 31.05.2010, 21:14:16
innocentul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Mi-a trecut de mult supararea,cel mai greu a fost la primul atac,de atunci am inceput sa ma imunizez.Nu stiu de ce,poate nu ai citit cartile,nu poti sa vezi un lucru simplu: Kenneth a ajuns la crestinism,dupa ce a fos prin budism.Drumul lui de 2 mil de km,a trecut si prin budism,dar finalul a fost in ortodoxie.
Nu stiu de ce vrei sa ma ataci,ti-am spus ca si mie mi-a placut foarte mult cartea Marii intelepti ai Indiei si parintele Paisie.Si iti spun un amanunt,sper sa nu te smintesti si de data asta,cei doi se vor intalni.Klaus a vrut sa-l intalneasca cand a fost in turneu in Grecia,insa era plecat in muntele Athos in acea perioada.
Cu mersul la discoteca,nu stiu se fac multe distorsionari pe acest subiect,Klaus a vrut sa spuna ca,daca este sa atragem pe cineva la credinta dintre tinerii care merg la discoteca,putem sa mergem impreuna cu ei,ca astfel sa putem avea o comunicare cu ei,sa ne asculte.Nu indemna sa ne distram prin baruri si discoteci.
mersul la discoteca.. daniel, daniel.. am ascultat contextul.. nu spune nimic de orice ca sa-i aducem la credinta.. zice ca si el merge la discoteca si ca danseaza bucuros.. iar contextul e cu unul care de prea multa asceza zice ca a cazut in deznadejde si pe cine-a intrebat pe cel ce sustine ca a ajuns la nepatimire klaus dansatorul.. apropo de buda zice ca e un inaitemergator al lui Hristos , nicidecum cea mai mare erezie si cea mai periculoasa la ora actuala.. mai copile.. si antihrist va veni cu aceleasi pastile.. il vei crede ortodox.. daca ai cazut acum.. e clar.. e nevoie de rugaciune.. nu mai raspunde.. ma obosesti..roaga-te sa te lumineze Dumnezeu si atat..
Reply With Quote
Vechi 31.05.2010, 21:18:51
innocentul
Guest

Implicit daniel

ps . stiu ca esti bine intentionat, dar esti naiv si cauti libertinaje.. cauzi ce-ti suna bine.. ce zici de coborarea mintii la iad? calea adevarata! A SFINTILOR! da nu.. de ce sa renuntam la discoteca? cand vine keneth si ne da solutia.. sa alujim la doi domni sa fim caldicei, merge si aia si aia si aia.. mai imi e greu si am obosit ca ti-as cauta la pasaje ale sfantului Apostol Pavel, tu citesti mai numele asta? Sfantul Apostol Pavel! ei keneth al tau il face praf.. da nu conteaza.. e ca sa atraga.. asa a facut si Hristos.. si sfintii..imi amintesc cand mergeam cu parintele cleopa la discoteca..ehe, ce vremuri.. a venit epoca klaus...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mari Romani lore86 Generalitati 31 31.07.2013 18:30:46
PARINTELE PAISIE OLARU eusiatat Mari Duhovnici si predicile lor 21 24.11.2011 11:15:51
Despre evlavie - Parintele Paisie Aghioritul Rodica50 Intrebari utilizatori 0 01.12.2010 20:12:37
Mari duhovnici si sfaturile lor Iubirea Mari Duhovnici si predicile lor 2 26.07.2010 22:42:27