Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2013, 13:55:13
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit Ovidiu.b

Am ascultat intregistrarea respectiva. Nu m-a surprins; doamna Paduraru pare ca se identifica cu acei oameni care considera cip-ul un talisman cu puteri magice capabil sa influenteze in mod negativ pe cel care-l detine, simpla posesie a unui carnet de sofer cu microcip fiind pentru ei o insemnare a celui om cu ceva negativ, ce-l va determina sa se comporte intr-un mod necrestinesc, sa pacatuiasca, cu alte cuvinte, sa se lepede de Hristos prin faptele sale. Doamna judecator prefera sa incalce legea, decat sa renunte la confortul personal, sa renunte la calitatea de sofer. Un exemplu mai prost nici ca ar fi putut da, cred ca n-a realizat ce spune. Judecatorii ar trebui periodic testati psihologic, datorita functiei pe care o detin si responsabilitatii lor, asa cum sunt testati si politistii.

Last edited by ioanna; 11.01.2013 at 14:03:03.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:01:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Rspuns evaziv. Aștept unul puctual. Sau vrei să-ți postez fiecare întrebare pe rând.
Si eu astept solutii concrete propuse de tine, corecte ca forma si continut si daca se poate sa ai si cuvant cu putere multa e si mai bine. Cum vezi tu lupta impotriva documentelor cu cip?

Atunci cand daramam o casa veche, facem alta mai frumosa, nu contemplam molozul.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:05:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ma steptam sa spui ,,cine sa ne asculte''...
Daca esti impotriva cardului de sanatate cu cip si ai observat ceva in neregula, puteai sa-mi trimiti un mesaj privat si as fi sters inregistrarea respectiva. E mai veche, oricum.

Oricum, nu acesta e subiectul discutiei.
În asemenea situație eu chiar nu pot să spun "cine să ne aculte", dacă voi astfel vedeți a lupta împotriva cipurilor, eu unul mă declar dezertor.

Imeidiat după ce ai postat...am comentat...fără să-ț dau Quote, puteai să-l ștergi sau mai simplu să recunoști că a fost o greșeală. Nu era nici un bai, toți greșim. Chiar am precizat: sper să fi fost o greșeală din partea ta. Apoi m-a surprins Miha-Anca....care a avut occazia să citească observațiile legate de înregistrare și să o asculte. Ce a înțeles și ea din toată înregistrare se vede pe istoricul discuției. Am profitat de această greșeală, tocmai să văd cum gândește această tabără. Eu unul sincer sunt tare dezamăgit. Să mă iertați, am să susțin lupta împotriva cipurilor, dar nu în modul acesta habotnic.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:09:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Si eu astept solutii concrete propuse de tine, corecte ca forma si continut si daca se poate sa ai si cuvant cu putere multa e si mai bine. Cum vezi tu lupta impotriva documentelor cu cip?
Îmi răspunzi la atâtea întrebări cu o întrebare? Apropo eu m-aș feri să vin cu propuneri, din simplul motiv: nu sunt în măsură sau dau asemenea sfaturi. Ce pot să fac este să ascult de duhovnicul meu și de ce spune Biserica. Putem analiza și ce spun marii duhovnici, dar nu ce le pun alții în gură.

Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:13:15.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:18:04
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Doamna judecator prefera sa incalce legea, decat sa renunte la confortul personal, sa renunte la calitatea de sofer. Un exemplu mai prost nici ca ar fi putut da, cred ca n-a realizat ce spune.
Asta spuneam și eu. Că ea a greșit, nu-i bai...dar a lua de bună acea înregistrare, doar că e postată de apologeticum...mai nou apologeticum a devenit biserică.

Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:23:22.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:35:33
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Sfantul Sava

,,A întemeiat alte mănăstiri, între care una la Emaus, și a luat parte activă la lupta împotriva ereziei monofizite, ajungând să-i mobilizeze pe călugării săi într-o adevărată expediție pașnică, pentru a se opune înscăunării unui episcop eretic, trimis la Ierusalim de împăratul Anastasie.În trei rânduri, Sava a intervenit la împărații din Constantinopol în folosul binelui public și al intereselor Bisericii.

Sub Anastasie I, zece mii de sihastri s-au ridicat la chemarea lui în ajutorul episcopilor persecutați; cu prilejul unei vizite a împăratului, a înscenat o adevărată reprezentație de mimi pentru a-i arăta prin evidența imaginilor coregrafice condițiile triste ale poporului apăsat de impozitele grele; la vârsta de nouăzeci de ani, a revenit la Constantinopol, a implorat și a obținut de la Iustinian iertare pentru samaritenii care se revoltaseră."

Sursa:

http://www.arcb.ro/index.php?option=...-ab&Itemid=197
As dori sa se acorde atentie si acestei postari. Nu e preluata de pe Apologeticum.

Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 14:40:46.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:38:47
ovidiu b.
Guest

Implicit Părintele Justin despre protestele de stradă

Părinte, un pericol social care se întrezărește la ora actuală îl reprezintă posibilitatea unor revolte generale, pe care niște conducători din umbră le dirijează și scot populația în stradă să protesteze față de criza în care ne aflăm. Chiar există niște anunțuri de mobilizare generală programată anul acesta, oricum cât de curând. Ce sfătuiți oamenii să facă?

Parintele Justin Parvu: Sub nicio formă să nu iasă în stradă, pentru că este o capcană mai mare decât își pot vreodată închipui. Sunt manevre politice, în care românul nostru a picat de multe ori.

http://diasporaonline.info/home/spir...de-strada.html

http://www.youtube.com/results?searc....1.RfN2bRYfoyI
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:44:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
As dori sa se acorde atentie si acestei postari. Nu e preluata de pe Apologeticum.
Bun...dacă BO ar spune mâine să ieșim în stradă să protestăm, crezi că noi o să stăm cu mâinile în sân? Dar atâta timp când nu există un comunicat clar, de ce să de hazardăm? De ce punem cuvinte în gura duhovnicilor?

Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:48:01.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 14:48:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Antonia tu la ce alte proteste ai luat parte?

Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:50:58.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 15:00:37
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Bun...dacă BO ar spune mâine să ieșim în stradă să protestăm, crezi că noi o să stăm cu mâinile în sân? Dar atâta timp când nu există un comunicat clar, de ce să de hazardăm? De ce punem cuvinte în gura duhovnicilor?
Cei care au urmarit scopuri politice de la cine au asteptat comunicate? BO nu spune, dar nici nu cred ca ne da anatema daca gasim o solutie salvatoare.

Sa ne gandi ca tu esti patriarh. Vine presedintele tarii la tine si-ti spune s-o lasi mai moale in problema cipurilor, ca din cauza ta are probleme la Bruxelles. Tu ai vrea sa asculti si de presedinte si de Dumnezeu, dar pana la urma trebuie sa faci o alegere... De, esti om si ai vrea sa-ti pastrezi si functia.

In aceasta situatie, e clar ca te dezici de miscarile in strada, dar iti pare bine daca cineva se implica si-L multumeste si pe Dumnezeu. Cam asa vad eu lucrurile.

Daca esti crestin, repet, aduni un grup de crestini si demonstrezi pasnic. A opta pentru grupuri mari este primejdios, intr-adevar, caci nu stii cum reactioneaza fiecare. A nu face nimic este si mai primejdios, insa.

Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 15:11:29.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53