![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Era un citat din "Mobilul" de Stephen King.
Serios acum, nu e clar ca Domnul stie tot? |
|
|||
|
|||
![]()
am gasit si eu pe facebook un text care mi-a placut:
" Iubitorii de animale... dupa preferinte, nu-i asa ? Dupa cum bate vantu' ... sau... dupa cum ne duce capul , nu ? Hai sa precizam, ca trebuie. Nu doreste nimeni vanatoare de caini, macel. Poate daca ai fi vreun dezaxat mintal, da. Un om normal vrea doar o lege , aplicabila, ca in afara. Curatenie si ordine. Sa-ti faca placere sa iesi pe strada fara sa risti sa fi muscat, fara sa calci in rahati de caini, fara sa te trezesti in latrati de caini la 3 noaptea . Deci ceva trebuie facut. oricat de greu este ! deci trebuie precizat, ca vor fi multi prosti care vor spune ca am ceva impotriva cainilor. Am impotriva oamenilor de fapt, dar si a situatiei. A ajuns mult prea departe, si necesita masuri extreme. Si din pacat dureroase. Dar... i-as intreba pe latraii aia cu pancarde de latra pe strazi sa salvam maidanezii si sa-i lasam in pace... as intreba parvenitilor astora de pe facebook, care peste noapte sunt cei mai mari iubitori de animale, salvatorii omenirii si cei mai buni crestini... CE AI MANCAT BRE ASEARA ? Fu buna ceafa aia de porc la gratar ? Dar puiu la cuptor de acu 2 zile ? pastrama aia de miel de sambata e ca a mers de minune cu vinul ala rosu ? Pff... la fix a inntrat hamburgaru' ala aseara, este ? Dar.. ti-a stat in gat vreo secunda ideea ca hamburgaru ala de aseara si grataru de duminica a avut si ala un sufletzel ? Sau chiar daca te-ai gandi, te-ar durea undeva? Pai atunci ce vrei ma "activistule" ? Mai... iubitorule de animale care esti tu iubitor de animale ? Pai atunci de ce le mananci ma ? Alea nu au suflet ? Puiutzul ala galbel ce face piu piu si e atat de scump de te jucai tu cand erai mic la mata mare in gradina... ala e fripturica aia pe care o mananci aproape zi de zi, fara sa-ti pese de sufletzelu ala mic maaa.... Mielutzul ala cum crezi tu ca simte toporul in mijlocul capului, atunci cand TREBUIE taiat ca sa ajunga de paste pe masa ta ma? Nu are suflet ? Nu are simtiri ? E doar o bucata de carne ? Nu sufera ? Nu citesti chiar nimic in ochii lui ? dar in ochii unui maidanez citesti ? De ce nu esti ma in stare sa iesi in strada pentru iezii sacrificati de paste, pentru purcelusii ucisi de craciun si pentru vitzelusii aia scumpi de rumega'n poiata si care sunt masacrati ca sa ai tu ce baga la burtihan ???? aaaaa ? daca vi sa-mi spui ca alea sunt animale crescute special pentru carne, o sa-ti spun ca esti un ipocrit, un imbecil, stai jos, nota 4, ne vedem la vara... Au suflet si alea, sau s-au creat in laborator noile specii de vaci , porci, oi si gaini fara suflet, fara simtiri, si nu stiu eu ?????" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca era o tara de oameni normali, nici nu era necesar sa fie crestini toti, cu atat mai mult daca suntem crestini, se eutanasiau cainii de pe strazi inca din momentul mortii acelui japonez din 2005, demult, inca de cand au inceput sa se inmulteasca cainii, daca stau bine sa ma gandesc, inca de cand au facut pui, unii pui trebuiau omorati pentru a nu se ajungela situatia actuala. Imi pare halucinant, si nu exista absolut nici o o scuza pentru chinul si moartea anumitor oameni din cauza cainilor, un om crestin, cum poate sta nepasator si sa nu ia o masura sau alta pentru ca oamenii sa nu mai moara muscati de caini. Si daca se suna la hingheri din timp, se rezolva ceva, si daca se suna in loc sa se hraneasca acesti caini! Cum poate un om normal care stie ca altii au fost muscati de caini, sa ii hraneasca in continuare pe aceiasi caini si sa nu ia nici o masura, adica sa nu sune la hingheri, sa nu ii otraveasca sau sa nu manifesteze pe strazi ci sa stea impasibil si sa astepte ca si altii sa fie muscati? Cum e posibil asa ceva? Last edited by aubergine; 23.09.2013 at 13:13:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca ai pus punctul pe i.
Greseala noastra majora este ca asa zisii "iubitori de animale" care prefera ca omul sa se jertfeasca animalului si nu invers, sunt tratati ca oameni normali, cu oarece scaun la cap, cu care se poate rationa, carora li se poate aduce aminte ca sunt ipocriti cand apara cainii dar maninca mielul, ca li se poate explica de ce viata omului trebuie sa fie protejata inaintea animalului, ca nu poti tine si hrani zeci de mii de caini in tarcuri, ca nu e bine sa fie lasati liber pe strazi, etc. Cu f. putine exceptii, am obs. ca majoritatea sunt absolut imbecili.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.09.2013 at 15:11:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu de alta, dar poate fi caz penal, in cazul in care e reala. A doua, esti sigura ca astea erau intentiile reale ale respectivilor? Am observat ca se incearca si sa se hraneasca o ura irationala pentru caini, pentru a servi ca argument-suport pe cei care ii apara irational. Si in ultimul rand, presupunand ca nu era nimic trucat sau cu intentii dubioase in poza, ei bine..sunt oameni din categoria celor care se recruteaza tortionari: ei nu au nevoie de bine sau de rau, ei au nevoie de o cauza in numele carora sa-si poata satisface sadismul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by catalin2; 23.09.2013 at 15:56:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mantuitorul a spus ca nu e bine sa arunci painea copiilor la caini si a aprobat ca firimiturile pot fi date , dar am vazut ca statul cam da painea la caini si uneori si copilul cu totul , poate o mai fi si impartasit , sa bea si cainele niste sange euharistic , carnita de miel dumnezeiesc.
Nu zic sa-i omoare dar ridicati imediat toti, e o crima sa fie lasati in strada.Au arme albe otravite , colti cu bacterii si toxine , nu e legal , daca noi am umbla cu cutite cu otrava pe lame cum ar fi ? Probabil am fi de la egal la egal cu ei. E normal sa ai in orase , parcuri , in cartier , haite de lupi care vaneaza si mutileaza in special copii fara aparare care au fata la nivelul coltilor ?Mie om in putere mi-e teama de ei ce o fi in sufletul celor mai slabi copii femei batrani. Mi se pare halucinant ce se intampla , arata clar starea spirituala jalnica in care se afla multi din acest popor.Astea sunt tot consecinta tampirii din cei 40 ani de ateism "stiintific". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|