![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca am regasit Lumina...nu??? ce spui??:D:D pace si bucurie jenica |
|
|||
|
|||
![]()
:)Jenica,lumina e si aici,dar si la celalalt forum,de asemenea,este iar lumina,doua forumuri prea luminate :D,dar bine ai revenit la o alta lumina,cea de aici;)
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc sebastiana,:)
cu dragsote frateasca jenica |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,eu ii dau dreptate Coziei,si nu este ilogic ceea ce afirma,intrucat Dumnezeu,de cele mai multe ori,actioneaza prin cei curati la trup si suflet dar si la inima,nu numai prin cei pacatosi sau foarte pacatosi(mult prea pacatosi),asadar mai mult prin cei drepti,caci rugaciunea dreptilor poate face multe...minuni;poate face mult prea mult inaintea Lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea cred ca tu si Cozia nu aveti dreptate. Hristos se accepta prin credinta. Cele omenesti, in relatiile interumane trebuie dovedite. |
|
|||
|
|||
![]()
Papusel,(caci avem voie sa ne adresam si asa,cum zice si ne da voie CNCD),a fi curat inseamna a fi curat in fata Lui Dumnezeu fie prin despatimire,fie prin f.mari eforturi de traire si simtire curata din partea noastra,de a nu se intina atat trupul,cat si sufletul nostru.Bine ca exista Sfanta Spovedanie si Sfanta Impartasanie,dar si Sfantul Maslu,Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie mai ales,si nu numai acestea,pt.curatirea de pacate si asa deci,despatimirea noastra,a tuturor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus de asta ma refeream, asa cum am spus, strict la relatiile interumane. Din perspectiva propus de tine este evident samburele anarhiei (adica: nu respectam legile pentru ca suntem "curati" si stim noi mai bine ce e de facut). |
|
|||
|
|||
![]()
Papuselule(o alta forma acceptata de CNCD,o a doua din multe altele),nu sunt luminata sau prea luminata,poate asa cum te crezi "Maria ta" sau"Imparatia ta",dar numai Dumnezeu ne evalueaza,noi ne autoevaluam ca pacatosi,foarte pacatosi sau mult prea pacatosi,atat si nimic mai mult,caci in asta consta adevarata smerenie,sa iti vezi pacatele personale,proprii asadar,si nu pe ale altora,dar poate ca tu nu esti pacatos,sa inteleg?:dozingoff::dontgetit: ???Toti,Papuselule,suntem pacatosi,sa nu uiti acest aspect,dar numai Dumnezeu ne cunoaste inima si sufletul,caci El nu cauta la fata oamenilor dupa cum f.bine stii aceasta,dar eu nu contest,nu am contestat si nu voi contesta vreodata valoarea f.mare a Ierarhilor,nu ma voi opune ascultarii de acestia care au Sfantul Duh si prin care Dumnezeu lucreaza,asta iti spun ca sa nu ma intelegi gresit,dar oricum,nu conteaza prea tare ce crezi tu despre mine,caci nu e problema si treaba ta,ci ceea ce considera Dumnezeu despre mine ma intereseaza direct si personal.:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|