Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.09.2010, 20:46:44
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
nu crezi ca pr.visarion si pr.calistrat se pot apara si singuri, sau mai bine spus daca e ceva de aparat atunci dumnezeu e cel ce-i apara?referitor la cei ce dau tarcoale,se poate gasi si nod in papura

Te rog nu te supara dar stii ce cred eu? ca esti unul din cei care "dau tarcoale" si nu vreau nici sa dau apa la moara nici sa gasesc noduri in papura.
Reply With Quote
Vechi 18.09.2010, 20:53:08
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,floricica

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Te rog nu te supara dar stii ce cred eu? ca esti unul din cei care "dau tarcoale" si nu vreau nici sa dau apa la moara nici sa gasesc noduri in papura.
multumesc ptr. primire si scuze ptr. deranj
Vechi 18.09.2010, 21:13:39
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Implicit

Citat:

Si doar te-am rugat sa nu te superi............nu-i asa?
Reply With Quote
Vechi 18.09.2010, 21:33:19
ioan_strainul
Guest

Implicit Visarionisti

Citat:
În prealabil postat de Mirean Vezi mesajul
Nu e vorba de predicile sale. este vorba de atitudinea adeptilor din miscarea pe care a initiat-o - "visarionistii", miscare din BOR care este privita ca o "secta ortodoxa".

Oare toate cIte se hotarasc de BOR se si Infaptuiesc In acelasi DUH in care au fost si HOTARITE intreb '????
Daca multora nu le convine ce spune parintele si Ii rIcie constinta lor sau nui lasa sa doarma Sa asculte video de pe yutube depre cel mai mare predicator moartea si sa nu rastalmaceasca predicile acestui Sf parinte care nu se sfieste sa spuna adevarul la or cine .
Cei ce nu Il accepta pe parintele din diferite motive au marea nerusinare de a vorbi nu peste mult timp si despre Sf parinti trecuti la cele vesnice la fel . pentur ca ei se rusineaza de cuvintele ce aud de-la acest SF al zilelor noastre dar ce invatatura vor sa auda sa se duca la birturi sau la cupleraiuri si la curvele de pe centura oraselor si sa nui mustre nimeni pt. faradelegile lor ????? asa cred ei ca vor intra in Imparatia LUI DUMNEZEU.???? sau uniduse cu hoti si tilhari sau ne ajutInd pe cei nevoiasi de lInga ei zicInd ca daca sInt prosti si nu stui sa se descurce sa moara de foame defrig si sete, Oare asa nea Invatat IISUS HRISTOS sau Sf. Apostoli noi urmam calea lasata de HRISTOS cu aceiasi dragoste cu care o faceau primi crestini sau cu atita Rivna ca si cei ce au auzit cuvint de invatatura din gur LUI HRISTOS sau a Sf. Apostoli sa fim seriosi si sa nu ne amagim noi singuri sa nu ne Imbatam cu apa rece.

Stiu ca unora no sa le placa ce spun dar nu vreau sa dau raspuns la nimeni si nu vreau sa judec pe nimeni Insa dac unul di acest multii frati ai mei din Sfinta si sfintita si INDUMNEZEITA Biserica ORTODOXA este mai RIVNITOR si mai ZELOS ca mine cu ce drept vin eu si Il ponegresc sau Il judec fara ca el sa fie de fata sau sint suparat ca este mai Rivnitor ca mine ar trebui sa fiu pe mine suparat si sa caut sa ma Tamaduiesc de duhul Pizmei al uri si al MINDRIEI care ma stapIneste, si sa ma duc la parintele sau la duhovnicul meu sa ma spovedesc sa ma descarc de povara ca tare grea este si cu cIt se lungeste timpul cu atIt se oblndeste rana din suflet si vrajmasul pune stapInire cu frica si cu minciuna mai mult pe mine sau pe noi .

Oameni Buni si fratii Intru DOMNUL HRISTOS lasati judecata celui ce ia fost harazita Inainte de a fi lumea NASCUT CEL UNUIA DIN SFINTA TREIME LUI HRISTOS SI NU RAPITI DREPTUL LUI DAT DE TATAL SI NU NOUA CUM VOM STA IN FATA TRONULUI SLAVEI LUI DE JUDECATA CIND NOI IAM FURAT DREPTUL LUI SI CE VOM RASPUNDE LA INTRBAREA DE CE AM JUDECAT NOI PE CEI PE CARE EL IA SFINTIT CA PREOTI SI PARINTI DUHOVNICESTI NOUA SARMANILOR SI DOCTORI FAR DE ARGINTI ASCULTATIMA SI NU VA BAGATI IN LUCRUL CE NU VA FOST INCREDINTAT VOUA SI MIE DE O POTRIVA PT CA SUNT MUL PACATOS SI MULT RATACIT INSA CIND CAD MA INTORC CU SI MAI MULTA TARIE PT CA BUNUL DUMNEZEU NU MA PARASESTE SI TOT CE CER IN NUMELE PREAIUBITULUI SI PREASFINTULUI SAU FIU IMI DA CU INBELSUGARE , CA NU CER AVERILE ACESTEI LUMI CE CER SA MA LUMINEZE CU LUMINA CUNOSTINTEI LUI SA MA INTELEPTEASCA SAL RECUNOSC NUMAI PE EL DOMN STAPIN SI MINTUITOR AL MEU SI AL FAMILIEI MELE SI AL INTREGI OMENIRII CE VETUIESTE PE INTREAGA SUPRAFATA A PAMINTULUI, AVERTI MARE GRIJA CA DELA CEL CE CUNOASTE MULT MULT SE VA SI CERE SI DE LA CEL CE CUNOASTE PUTIN PUTIN DAR NU DIN CAUZA LENEVII CI NUMAI DIN CAUZA CA NU POATE SA DUCA MAI MULT CA ASA A VRUT BUNUL DUMNEZEU SA FIE , AMIN AMIN AMIN

IERTATIMA DAC AM SUPARAT PE CAREVA CA NU MAM ADRESAT CU NUMELE NIMANUI NU CA MEAR FI FRICA DAR NU VREAU SA DUC O DISCUTI LA NESFIRSIT CU NIMENI FAR DE ROD CA A SEMANA IN FIREA OMENEACA SETE A SECERA DIN FIREA OMENEASCA CUM BINE SPUNE UN FRATE AICI PE FORUM IERTARE IERTARE IERTARE SI RUGATIVA SI PT. MINE CABUNUL DUMNEZEU SA MA ADUCA PE CALEA MINTUIRI SI SA MA INTELEPTEASCA INTRU LUCRAREA PORUNCILOR LUI AMIN AMIN AMIN

PREACURATA MAICA ROAGAL PE DOMNUL MILEI PE CARE LAI NASCUT SI LAI PURTAT LA SINUL TAU SA NE IERTE SI SA NU NE PEDEPSEASAC DUPA MULTIMEA FARADELEGILOR NOASTRE CA MULTA TRECERE ARE MAICA INAINTEA FIULUI EI IUBIT SI DIMNEZEULUI NOSTRU AL TUTUROR AMIN AMIN AMIN +++ +++ +++ +++
Reply With Quote
Vechi 19.09.2010, 00:23:59
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Umila mea parere este ca dam "apa la moara" sectantilor care dau tarcoale pe aici, ne arata cu degetul si ne bat cu propriile noastre arme.
Fii linistita, chiar daca pare greu de crezut, "sectantii" mai au si alte preocupari decat sa-i bata pe ortodocsi. Cu totii avem problemele noastre si in fiecare biserica exista neintelegeri intre frati.
Scuze ca am "dat tarcoale" pe aici, si sa nu te simti obligata "sa-mi dai apa la moara" raspunzandu-mi. Multa binecuvantare!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 19.09.2010, 14:49:41
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Dumitru acum am vazut si eu ce s-a mai scris pe aici de la ultima mea postare :)))) :))))
Eu zic sa lasi "floricica" in pace ca se va ofili si ea asa cum s-a mai intamplat si cu alte floricele din aceasta minunata si inselata Lucrare.

Din cunostintele tale in ceea ce-i priveste, tu n-ai observat pana acum ca n-ai cu cine vorbi? Astia sunt precum personajul din zicala romaneasca:
"Cu prostul sa nu te pui ca fuge pana crapa".

Concluzia: nu te mai obosi degeaba :)))))) :))))))
Eu nu ma bag peste ei. Sper ca s-a observat asta.
Dar nu pot sa stau deoparte, cand ii vad ca vin si spun: ce minunati suntem noi!
Nu este vorba de ei. Stiu ca nu se poate discuta cu ei. Stiu asta din proprie experienta.
Dar nu vreau ca altii sa-i creada.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2010, 14:51:10
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ca sa nu fii rautacios si "prost", intra-adevar iti trebuie studii teologice; si nimeni nu se poate pune cu cineva ca dumneata care ai cules toata iubirea, dragostea si polenul duhovnicesc al ortodoxiei.
Concluzia nu este tocmai una potrivita dar...fie cum zici! insa mai exista si o alta zicala, tot romaneasca: "cel mai destept cedeaza intotdeauna". Depinde doar de cine se considera prost sau destept.
Ironic si batjocoritor, asa cum ii sta bine unui visarionist (asa cum este de fapt).
Reply With Quote
Vechi 19.09.2010, 14:53:13
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Cred ca ai inteles gresit :)))
Eu nu am incercat nici o secunda sa te reduc la tacere....dar una este sa iti expui pct de vedere obiectiv despre un subiect lasand libertatea celuilalt sa accepte sau nu si alta este sa ii impui pct tau de vedere sau sa treci la atac asupra respectivei perosane invocandu-i nick-name-ul cand nu mai ai argumente.
Deci tu poti sa il tii in brate pe pr. Visarion cu toata ceata lui ca nu ma deranjeaza...ceea ce nu inteleg este pe tine de ce te deranjeaza daca eu am alta parere si mai vin si cu argumente ca sa-mi demonstrez pct de vedere?

In rest iarta-ma daca ti-am gresit cu ceva PERSONAL, insa sincer nu am nimic cu tine indiferent ca esti adept sau nu al pr. Visarion...nu-i problema mea...dar asta nu inseamna ca nu imi voi spune pct de vedere in ceae ce priveste aceasta ratacire, doar ca sa te protejez pe tine sau pe altii asemenea tie.
parca imi dadeai un sfat ... sa nu-i mai bag in seama
Reply With Quote
Vechi 19.09.2010, 14:54:57
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta a fost asa ... ca sa te lamuresti cu cine ai de a face ...
Reply With Quote
Vechi 19.09.2010, 15:07:28
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,dumitru73

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Asta a fost asa ... ca sa te lamuresti cu cine ai de a face ...
ata ete,am batut la usa,dar usa mi s-a inchis in nas,noi sa fim sanatosi si sa ne inteleptim cu ajutorul lui hristos fiul,mijlocitorul nostru.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Visarion Iugulescu mihele_m Intrebari utilizatori 12 21.05.2014 12:12:17
Parintele Visarion MIHAELA095 Generalitati 15 12.05.2014 17:11:12
Ierodiacon Visarion Iugulescu geo.nektarios Generalitati 97 02.06.2012 16:26:27
Visarion Iugulescu vylyca84 Stiri, actualitati, anunturi 10 01.06.2012 15:56:59