![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() [SIZE=3][COLOR=navy]E greu să fii ce ești și totuși[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy]Să nu poți precum ești trăi.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să ai palate multe-n visuri[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Și să n-ai unde odihni.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]La fel e greu când porți cu tine[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Munți de iubire-n viața ta,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Atunci când vrei să-i dai la oameni[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să nu vrea nimenea să ia.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]E greu să-l faci să înțeleagă[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Pe cel nedrept ce este drept,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Pe prost de ce este nevoie[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]De mintea unui înțelept.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]De-asemeni este greu prin lume [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să treci de nimeni întrebat,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să dai cu pietre în minciună[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să poți să treci neaplecat.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]E greu izbind numai cu vorba[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Ce trebuie de-nfrânt să-nfrângi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Când ai încă de plâns atâta[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să nu ai lacrimi să mai plângi.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Și iar e greu să aperi cinstea[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să strigi,să lupți,să fericești.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Să mergi la braț cu adevărul[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]Și pe dușmani să îi iubești.[/COLOR][/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
"Plaisanterie, ruse et vengeance"
63. Morale des astres "Prédestiné à l'orbe des astres, Que t'importent, astre, les ténèbres? Roule sereinement à travers ce temps! Sa misère te soit étrangère et lointaine! Au monde le plus lointain appartient ta lueur: Péché soit pour toi la compassion! Il n'est qu'une loi pour toi: sois pur!" |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Șterge praful, dacă trebuie, dar oare n-ar fi mai bine[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau cu nishte mushtar, de jur imprejurul amprentelor cu seu de la mici, mititei... sau cu creionul chimic ![]() sau cu brishca, fireshte. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR="Purple"]It won't be easy
You'll think it strange When I try to explain how I feel That I still need your love After ll that I've done You won't believe me All you will see Is a girl you once knew Although she's dressd up to the nines At sixes and sevens with you I had to let it happen I had to change Couldn't stay all my life down at heel Looking out of the window Staying out of the sun So I chose freedom Running around trying everything new But nothing impressed me at all I never expected it too Don't cry for me Argentina The truth is I never left you All through my wild days My mad existence I kept my promise Don't keep your distance And as for fortune and as for fame I never invited them in Though it seemed to the world They were all I desired They are illusions They're not the solutions They promise to be The answer was here all the time I love you and hope you love me Don't cry for me Argentina Don't cry for me Argentina The truth is I never left you All through my wild days My mad existence I kept my promise Don't keep your distance Have I said to much? There's nothing more I can think of to say to you But all you have to do Is look at me to know That every word is true Don't Cry For Me Argentina.[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE="2"][SIZE="3"][COLOR="Red"]My mad existance[/COLOR]
[COLOR="Yellow"]I keep my promise[/COLOR] [COLOR="Blue"]Don't keep your distance![/COLOR][/SIZE][/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green][SIZE=3]Nu e de ajuns sa iubesti[/SIZE]
|
|||
|
|||
![]()
Gânduri în versuri stinse și moi
Măsurate de ceasul timpului dat înapoi Roiesc în mintea-mi ca un roi de albine. Mi-e bine Doamne, mi-e bine! Mi-e bine cu Tine din zori până în seară Ești cântecul cald, prelins pe vioară. Ușor,ca un fulg de nea mă topesc de căldură. Sunt numai iubire.Nu mai am ură. Spre forme celeste mă înalț fără trup mai ușoară, Ce ieri m-a durut nu mai poate să doară. Sunt muzică,viers sunt culoare,sunt floare. Sunt ploaie,sunt vânt,sunt viers sunt cuvânt Iar brațele întinse le umplu cu stele, Le umplu cu gânduri stinse și moi Măsurate de ceasul timpului dat înapoi.(D.S) |
|
|||
|
|||
![]()
A. Paunescu
[COLOR="Purple"] Ce simplu mi-ai fi, dacă nu te-[/COLOR]aș iubi Altceva nu-i nimic Și mereu mă complic Și ce simplu mi-ar fi, Dacă nu te-aș iubi. Dacă m-aș lua după pretexte, dacă-aș trage unde e ușor, nici nu trebuia s-aud de tine și-mi era mai de folos să mor. M-am băgat de bună voie slugă, dragostei morale ce ți-o port, dar pricep că mi-ar fi fost rentabil să privesc destinul ca pe-un sport. Nu-i o simplă încăpățânare, pentru un ambițios pariu, dar aleg o cale complicată, tocmai din motivul că sunt viu. Eu detest relația burgheză, decorată circumstanțial, mă închin la legile naturii și salut iubirea, ca scandal. Mama ei de viață prefacută, tatăl ei de soartă la mezat, te iubesc în felul unui trăznet, te prefer așa cum s-a-ntâmplat. Greu îmi e și greu îți e și ție cu acest fel de a trăi al meu, totuși, vreau să știi că, din pacate, dragostea e o dificultate, fără care-ar fi cu mult mai greu. |
|
|||
|
|||
![]()
A. Paunescu
[COLOR="Purple"][COLOR="Purple"] Ce simplu mi-ai fi, dacă nu te-[/COLOR]aș iubi [/COLOR] Altceva nu-i nimic Și mereu mă complic Și ce simplu mi-ar fi, Dacă nu te-aș iubi. Dacă m-aș lua după pretexte, dacă-aș trage unde e ușor, nici nu trebuia s-aud de tine și-mi era mai de folos să mor. M-am băgat de bună voie slugă, dragostei morale ce ți-o port, dar pricep că mi-ar fi fost rentabil să privesc destinul ca pe-un sport. Nu-i o simplă încăpățânare, pentru un ambițios pariu, dar aleg o cale complicată, tocmai din motivul că sunt viu. Eu detest relația burgheză, decorată circumstanțial, mă închin la legile naturii și salut iubirea, ca scandal. Mama ei de viață prefacută, tatăl ei de soartă la mezat, te iubesc în felul unui trăznet, te prefer așa cum s-a-ntâmplat. Greu îmi e și greu îți e și ție cu acest fel de a trăi al meu, totuși, vreau să știi că, din pacate, dragostea e o dificultate, fără care-ar fi cu mult mai greu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|