![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sa ma abtin in ce sens? oare nu e necesar sa luam o atitudin mai ales atunci cand suntem intrebati ce parere avem despre o propunere de scindare a bisericii din care pana una alta fac parte? Pe cine am atacat? Am convingerea ca dezinformarea ( ca Sindoul este eretic etc) si manipularea vor fi tehnici de baza utilizate de aceasta asa zisa organizatie
In ce a consta atacul meu la persoana? |
|
|||
|
|||
![]()
In ce a consta atacul meu la persoana?
In numirea unei persoane. Toti vrem sa aparam Biserica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ancah nu prea cred ca toti chiar vrem sa ne aparam Biserica Numirea unei persoane poate fi o exemplificare nu neaparat un atac la persoana.
Marius- daniel nu insinuez ca faci neaparat parte din structura x sau y ci ca atitudine Poti sa nu apartii de nici o structura |
|
|||
|
|||
![]()
calator, ma refeream la cei care participam la aceste discutii.
|
|
|||
|
|||
![]()
da, cred ca intr-un fel toti dorim sa aparam ortodoxia Numai ca Biserica este pana la urma si o institutie, o forma de putere in care vor aparea si interese....
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragilor, adevarata unire nu se realizeaza decat in Hristos. Deci, nu forme de unitate trebuie cautate, ci cai de a-L redescoperi pe Hristos. In concluzie, nu unitatea trebuie cautata ci Hristos. Altfel, unitatea in ce? In cine?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dracul vrea sa uneasca Biserica? Exagerezi teribil...si ma gandesc daca tu L-ai rugat pe Dumnezeu vreodata sa iti descopere aceste ganduri sau le ai de la tine insuti? Iti recomand, daca tot vrei sa iti rezolvi aceasta problema, in cazul in care, din prea multa mandrie o consideri deja rezolvata, sa dedici intreg Postul Mare acestei probleme si sa te rogi lui Dumnezeu sa te invete El, sa iti arate El ce este ecumenismul si ce atitudine trebuie sa ai!!!! Cred ca Dumnezeu are nevoei de aparatori ai credintei purtati si instruiti de Duhul Sfant, nu de propriul lor duh! Cu drag, Iosif |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodoxia si ecumenismul | Eugen7 | Dogmatica | 234 | 02.02.2017 23:49:09 |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Ortodoxia și ecumenismul monoteist | doctor_faustus | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 04.10.2010 22:48:14 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|