Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2010, 09:33:48
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Exact, in cazul bolii propriuzise, ca si in cazul vaccinului, complicatiile apar atunci cand organismul sufera deja de anumite afectiuni, astfel, imunitatea fiind mai scazuta apar aceste complicatii.
Pana la urma, mai degraba ne agravam situatia cu acest vaccin, mai ales in tara la noi unde nu se efectueaza analizele si controalele necesare inaintea administrarii unui vaccin. Tot astfel patesc si unii copii mici care prezinta raceli ce sunt ignorate de doctorii de familie si astfel ajung sa aiba probleme dupa administrarea vaccinului de orice tip, bine-nteles, cazuri izolate, dar existente.
Vechi 19.02.2010, 09:38:16
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ieri a murit fina alor mei, Maria, la 49 de ani. Lucra la spital si a fost obligata sa faca injectia. Din acel momentul, a inceput sa se simta prost si a stat bolnava in cateva spitale, aproximativ o luna. Ce-i drept, avea niste probleme mai vechi, dar din momentul vaccinarii s-au agravat si uite ce s-a intamplat.
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca.
Vechi 19.02.2010, 10:00:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
si ce ar trebui sa intelegem? ca sa ne vaccinam, doar ca nu cumva data viitoare cand vor sa-mi mai rontunjeasca unii bugetul, sa fim nu sceptici?
ca si acum fiecare va decide pentru el daca baga in el niste virusi sau nu. cred ca ar trebui sa se faca o statistica, cati dintre cei care si-au facut acum vaccinul se vor imbolnavi in decursul urmatorilor ani de diverse boli....
Nu, e putin mai complicat.

E ca la vanatoarea cu haitasi. Dai vanatului impresia ca face alegerea corecta (trebuie sa fuga de sursa zgomotului, ca inseamna binenteles pericol) si o ia in directia care asteapta cei cu pustile.

Mai intai valul de false pandemii (nu mai crede nimeni in pandemie, vaccinuri) pe urma vin alea adevarate (deja s-a strigat de prea multe ori "lupul!!" degeaba, cine sa mai asculte?).
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 10:21:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Obama si altii ca el se vaccineaza pentru ca sunt destui destepti care cred ca vaccinul este de fapt un experiment pe care-l face guvernul pe noi astia mai fraieri. Daca vaccinul era sau nu pe bune nu putem sti asa cum nu putem sti daca si vaccinul pe care ni-l facem e pe bune. Sa fim seriosi, cati dintre noi ar putea sti ce e in vaccin? sau in mancare? sau in ce bem? pe principiul drobului de sare o sa murim de sete si de foame.
Din principiul strutului se moare si mai bine chiar.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 10:23:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
ai auzit de incalzirea globala? aveau calcule, cercetari, savanti de renume mondial,teste, probe de necontestat, deja inebunise lumea ca vom avea decat 2 anotimpuri..... si????? un mare fasssss.... exact cum erau probele de la incalzirea globala asa sunt si cele de la gripa porcina. nu te mai oripila la postarile celor care nu cred aceasta farsa.
sau crezi si in incalzirea globala?
Nu ma oripileaza postarile ci unele idei cum ca se poate castiga imunitatea in fata oricari boli contagioase cu ceapa, usturoi si vitamina D.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 11:12:55
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, e putin mai complicat.

E ca la vanatoarea cu haitasi. Dai vanatului impresia ca face alegerea corecta (trebuie sa fuga de sursa zgomotului, ca inseamna binenteles pericol) si o ia in directia care asteapta cei cu pustile.

Mai intai valul de false pandemii (nu mai crede nimeni in pandemie, vaccinuri) pe urma vin alea adevarate (deja s-a strigat de prea multe ori "lupul!!" degeaba, cine sa mai asculte?).
eu nu am facut vaccin pentru gripa niciodata. deci nu cred in gripa, si nu de la cea aviara incoace. gripa o poti trata, si fara vaccin. deci: cine are ochi sa vada. boala vacii nebune, alta scorneala si tot asa. daca va veni vreo molima, o sa fie cum o vrea Dumnezeu. daca asa am sa-mi dau sfarsitul obstesc, sa-mi ajute Dumnezeu sa mi-l dau in credinta ortodoxa.
Vechi 19.02.2010, 11:16:32
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu ma oripileaza postarile ci unele idei cum ca se poate castiga imunitatea in fata oricari boli contagioase cu ceapa, usturoi si vitamina D.
ar trebui sa te mire, doar in cazul in care ai facut vreo cura cu asa ceva si ti s-a agravat boala. prefer medicina naturista, decat sa ma duc la doctor sa ma indoape cu fel si fel de medicamente, care sa-mi faca praf ficatul, asta in cazul in care nu reusesc sa ma omoare ei in spital.
Vechi 03.03.2010, 12:20:00
antoniap
Guest

Implicit

Bill Gates isi doreste reducerea populatiei globului prin vaccinuri
Reply With Quote
Vechi 03.03.2010, 13:01:56
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Da care-i problema?..ce nu crezi ca se pot trata si asa? Pai pana la urma totul tine de sistemul imunitar, ori daca cineva se vaccineaza non stop...sistemul imunitar intra "in concediu fara plata" pana ajunge kaput

Pe langa ceapa, usturoi, si vitamina D, mai sunt si altele...hreanul, catina, propolisul, vitamina C, ardeiul iute...si ma mai gandesc!
Reply With Quote
Vechi 03.03.2010, 13:05:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
ar trebui sa te mire, doar in cazul in care ai facut vreo cura cu asa ceva si ti s-a agravat boala. prefer medicina naturista, decat sa ma duc la doctor sa ma indoape cu fel si fel de medicamente, care sa-mi faca praf ficatul, asta in cazul in care nu reusesc sa ma omoare ei in spital.
Sa stii, pai medicamentele sunt procesate de ficat, si saracul are de muncit, dupa care trebuie sa mai adaugi si medicatie pt ficat...ca deh, trebuie revigorat, si tot asa...

Ideea e ca in general medicina naturista ar putea face parte integranta din alimentatie, si asta preventiv, adica nu te trezesti cu gripa cabalina...si exact atunci te pui pe mancat haite de catei de usturoi si kg de ceapa...ca asaaaaa, nu se ajunge nicaieri
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit gripa porcina? Lavrentiu Generalitati 11 24.04.2011 15:52:10
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
Gripa porcina sau gripa porceasca? iulyaan Generalitati 38 18.11.2009 17:16:56
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Stiri, actualitati, anunturi 1 11.05.2009 00:24:45
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Generalitati 0 08.05.2009 12:09:17