![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tot vorbim de taxe intr-o tara eminamente ortodoxa, de ce evaziunea fiscala este atat de mare? De ce crestinu' roman nu-si plateste taxele din care s-ar contrui si alte biserici? Si daca 86% sunteti ortodocsi, de ce nu dati direct bani la biserica? Sumele ar fi considerabil mai mari. Bunica-mea a fost pradata de mai bine de jumatate din pensie de catre preotul din sat la ultima vizita. Clar lucrurile nu stau cum spui si de aceea BOR cauta tot felul de subterfugii pentru a-si umfla buzunarele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: ca fapt divers indemnul si ordinul sunt chestii diferite. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma, fiule, de te-am mahnit cu ceva. Eu am pe Dumnezeu de tata si Biserica de mama. Si daca cineva imi batjocoreste fara simt si fara dovezi, doar cu rautate, mama, nu cred ca sunt atat de tare incat sa pot rabda la nesfarsit. Ma gandesc cu spaima ce as face daca aceasta s-ar intampla "fata catre fata". Sunt slab, asa e! Dar mama tot mama ramane.
Sa ai parte doar de prieteni! Sau mai bine nu... sa fii crestin adevarat si sa fii tare sa faci fata dusmanilor lui Hristos! Amin! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vis-a-vis de biserica, acest concept a mai evoluat. Sa nu uitam ca pana nu de mult, erai ucis pentru lucruri care acum ne starnesc rasul, iar atunci erau considerate pacate imense, de neiertat. |
|
|||
|
|||
![]()
In contextul celor discutate pana acum, batjocura la adresa Bisericii am considerat acuzatia ca Biserica este vinovata de crima sociala ce se petrece acum in Romania. Dar poate sunt eu prea sensibil, fireste!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
"Apropo, de ce nu zici "HaiLaRugaciune" si spui poruncitor "Treci..."????
Spune multe despre tine, doar si acest lucru ... " da...asa se intampla cand nu avem argumente solide..ne luam de alte lucruri nesemnificative... scuza-ma..dar si despre tine spune multe faptul ca esti ateu..Dumnezeu sa ne ierte :)
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am afirmat asa ceva ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar afirmatia asta este gresita. Ce stii dumneata despre Biserica? Probabil doar ceea ce ai apucat sa vezi in mod aleatoriu pe cine stie ce canale (nu de TV, ci la modul figurat) improprii unei analize duhovnicesti. Cine a "gustat" Biserica nu uita gustul sfant nici chiar daca dispare din el si cea mai mica urma de credinta in Dumnezeu. Este deja atins de Aripa Invierii. Poate nu mai crede dar nici nu huleste sau sta impotriva! Cred ca este suficient aici. Daca vreti sa mai "discutam" pe teme duhovnicesti (nu pe tema spital vs. biserica) fie deschideti un topic nou cu propunerea dumneavoastra fie ma contactati in privat. Despre tema topicului de fata, eu nu mai sunt prezent, iertati! Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 15:33:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii din spitale | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 11.04.2012 08:30:57 |
Biserici din Romania cu moaste 1 | Bucurie | Moaste | 10 | 09.07.2011 00:21:12 |
taxele in biserica si in spitale | Mirela0110 | Generalitati | 53 | 18.02.2011 20:19:40 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|