![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca una o scuza pe cealalta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Desigur că nu. Dar dacă despre aia cu președintele Norvegiei cred că s-a lămurit toată lumea, despre asta "proaspătă" e cumva cu păcat s-o judecăm apriori, nu? Că e simplu să arunci cu dejecții într-un om tot așa cum, pe de altă parte, e simplu să-l "albești".
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne concentram asupra pacatului, nu asupra persoanei. Daca au facut acelasi pacat, merita acelasi "tratament"; iar ragazul doar strica in situatia aceasta.
E bine ca Media s-a sesizat... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu-s de partea nici uneia din ideologii- comuniste sau europene- insa cred ca Ceausescu nu trebuia impuscat, e si el om la randul lui, avea dreptul la viata.
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că mă voi retrage din discuție. Nu duce nicăieri. Post cu pace. Last edited by dorinastoica14; 18.11.2012 at 13:58:53. |
|
||||
|
||||
![]()
nu a spus nimeni pana acum un lucru: economia de piata e de la Dumnezeu daca comunismul e de la satana?
|
|
||||
|
||||
![]()
Care e legătura între ele amice? "China" îți spune ceva?
|
||||
|
||||
![]()
care este legatura? Am pus acesta intrebare celor care demonizau comunismul (care e de la diavol, dupa ei) si ridicau in slavi actualul sistem de conducere
|
|
||||
|
||||
![]()
Cei care făceau asta sunt, dacă-mi este permisă o părere, la fel de mult în eroare ca și cei care elogiază doar una dintre orânduiri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu toate acestea imi amintesc cozile imense si mai imi amintesc un lucru: cum muream de frig in apartamentul de bloc, parintii ma puneau sa dorm intr-un sac de dormit, atat de mare era frigul. Ma speria intunericul, duceam groaza cand se lua curentul, si atunci trebuia sa se faca rost urgent de o lumanare ca sa nu tip. Mi-a placut in schimb la nebunie uniforma de soim al patriei (dupa 1989 cand nu am mai avut uniforma de soim am plans) si manifestarile cand venea Ceausescu in oras, era asa o forfota si o bucurie, toata lumea flutura steagurile si mie imi parea cu mintea de copil ca lumea este entuziasmata de venirea lui. La TV imi placea sa il vad pe Ceausescu cum viziteaza abatoarele, eram uimita de cata mancare aparea in magazine, desi realitatea era alta, imi placea cand se construia ceva, din nou, Ceausescu in prim plan imi era simpatic. Am prins si revolutia, nu pot sa uit imaginea impuscarii lui care m-a marcat ca un film de groaza la fel si imaginea mortilor de la Revolutie. Last edited by TunsDiana; 19.11.2012 at 12:18:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 16:03:38 |
L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 20:01:13 |
15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 09:08:54 |
|