![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la parerea mea despre tine...nu cred ca este relevanta. Spui ca sculti de ierarhi, dar contesti decizi lor in cazul Tanacu? :) Nu inteleg... PS. CNCD nu s-a promuntat pe apelativul "papusa/ica" ci numai pe acela de "pasarica", acesta din urma fiind folosit de o persoana inportanta în spatiul public. ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Papuselule,la cazul Tanacu,vezi tu,mai sunt si exceptii,exceptiile confirma si intaresc regula.Daca eu nu vreau sa judec pe aproapele meu,vis-a-vis de aceasta,care este treaba ta ca nu vreau sa imi mai fac un pacat in plus la cele pe care le am,cu privire si referire la judecarea semenului?Oricum cazul e incheiat,nu mai are niciun rost sa mai discutam despre aceasta,s-a spus tot ceea ce trebuia spus,nu mai este si nu mai ramane nimic de spus din partea noastra,lasa autoritatile in masura si cu autoritate deplina sa isi faca treaba lor,lasa pe Dumnezeu sa isi faca Voia Sa,si sa nu judecam noi pe aproapele nostru,asta vroiam de la inceput sa iti zic,chiar daca nu am fost pe intelesul tuturor si nu m-am facut inteleasa,eu am vrut decat sa nu continuam in a-l judeca pe aproapele,atat si nimic mai mult.Pricepi acum ce am vrut si ce am urmarit eu de la inceput?Sa nu ne judecam aproapele nostru noi,cei fara nicio imputernicire,autoritate deplina de la Dumnezeu si care nu suntem in masura in a-i judeca pe altii ci sa ne judecam pe noi,mai ales si in primul rand,pt. a noastra mantuire.
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Papusel,nu te enerva ca faci riduri???.Cat despre faptul ca tin cu Adevarul si,deci cu Dumnezeu,care este treaba ta?Ce te priveste pe tine daca EU NU VREAU SA LOVESC IN APROAPELE CU VORBE DE OCARA SI CU JIGNIRI,SI NU VREAU SA IL JUDEC,SA IL BARFESC SAU SA IL CRITIC?Esti tu mai presus de Dumnezeu?NU CRED ACEASTA SI NU TE CRED.Omul e liberul arbitru in a judeca sau nu pe semen,si eu aleg varianta aceea recomandata de Dumnezeu,si anume in a nu-l judeca pe aproapele meu,ce te framanta pe tine aceasta?,chiar nu pricep acest detaliu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e vorba de Corogeanu. Pentru moment, Justitia a luat o decizie. E vorba ca gestul criminal al unui popa criminal aproape destabilizeazã BOR, dand posibilitate unor "diversi" sa se foloseasca de acest scandal pentru a lovi cu mai mare putere in Biserica. Consider ca, daca BOR si Justitia s-au pronuntat, nu ar trebui sa mai apara "eroi de mucava" care sa faca dintr-un criminal un mucenic. Nu e cazul. Ca om, inzestrat de Dumnezeu cu ratiune, imi asum raspunderea si il numesc pe Corogeanu criminal. Daca gresesc, am sa dau, personal, socoteala la marea Judecata. |
|
|||
|
|||
![]()
???Vezi tu,ca atunci s-ar putea sa fie prea tarziu pt.tine.:(:dozingoff:
Tu,dupa ce dai omului in cap,ii spui frumos asa:iarta-ma ca te-am omorat,dar imi pare tare si nespus de rau pt.tine,caci acum eu nu te mai pot invia,trebuie sa chem vreun Sfant,nu o fi cumva:dozingoff:.......:dontgetit:cineva pe care mai demult l-am ocarat si judecat eu,si care acum isi ia rasplata cuvenita pt.nevointele si suferintele sale?:dontgetit::dozingoff: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
;)Nu,Mirean,:cool:nu ai dreptate aici:angry:,in aceasta afirmatie a ta,Dumnezeu este Cel mai tare:) caci EL este cu adevarat Capul Bisericii Ortodoxe dar si al celei Catolice:D,ai uitat??? si continui sa uiti??? acest detaliu foarte important si destul de semnificativ?:dozingoff:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:DParerea ta,nu si a mea,da-mi voie sa te contrazic si sa iti spun ca tu te inseli amarnic.???Eu am linie directa cu afirmatia universal si general valabila a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS referitoare la judecarea aproapelui(semenului nostru),citez din Sfanta Scriptura Ortodoxa(care inainte de oricare alta carte ortodoxa trebuie sa fie cartea NOASTRA de CAPATAI si care traseaza linia directa cu ale Mantuitorului Cuvinte,dar si Cuvintele Lui Dumnezeu Tatal si ale Sfantului Duh care a vorbit prin Sfintii Lui):"nu judeca,pt.ca sa nu fii judecat".Asa ca eu am linie directa cu Sfanta Biblie Ortodoxa,........ dar TU? :dontgetit: :dozingoff:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|