![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi (mintzi, nu-s sfant ci pacatos mirean din BOR, shi nici Apostol Pucios ca nu m-au trimis Pucioshii Lui Dumnezeu) referitor la așa-zisa "ungere" a lui Daniel ca patriarh , de către Teoctist:[COLOR=blue]nu draga, l-a uns prin sfintzenia sa... eu shtiu deocamdata ce vorbesc shi vorbesc din citatul pe care mi l-ai aratat chiar dumneata.[/COLOR]
Păi dacă știi ce vorbești, spune-ne, te rog, și nouă, ca să nu murim proști. Când și cum l-a uns Teoctist pe Daniel ca patriarh, "prin sfintzenia sa?" Zici că eu ți-am arătat așa ceva? ferească Dumnezeu! nu m-am referit, ca dumneata iar sa ma contrazici sau ca sa ma dau mare ca chiar ash shti ce vorbesc in general, ci am zis ashea referitor la faptul ca dumneata ai uitat ce am discutat din citatele dumitale date inainte shi ai cautat iarashi sa ma prinzi cu greshala deshi ceea ce am scris se intzelegea prea bine, dar se vede faptul ca pe tine nu asta te intereseaza ci sa faci jocurile tale de culise ca sa demonstrezi erezia... asha cum faceau activishtii cu cei inconvenientzi frecandu-i cu abaterile de la linia partidului.... cat o sa ma mai freci, ori sitaleshti? deci atunci l-a uns prin sfintzenia Sa, cand l-a invatzat, cand l-a trimis la shcoli, cand l-a mustrat cu Duhul Blandetzii, cand L-a iubit in Taina... atunci L-a uns dar shi atunci cand l-a pus pe scaunul Mitropoliei Moldovei avand oarecum intietate, caci daca nu l-ar fi uns Pf Teoctist, ci altcineva ar fi ocupat acel scaun, atunci ar fi fost mai greu sa iasa prin vot, dar oricum, prin vot putea ieshi shi altfel, caci participand Arh Bartolomeu Anania, se putea schimba situatzia... caci era mai in varsta shi asha se cuvine la ortodocsi ca celui mai in varsta sa i se dea intietate... deci a ieshit prin Vot asha cum a Dat Dumnezeu... dupa cum a socotit fiecare membru al sf Sinod... |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black][SIZE=5]Frate, aici nu ne putem permite să flecărim.[/SIZE] [/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=#000000][/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=#000000]de ce nu aplici? insfarshit un cuvant pe care speram sa-l aud din gura dumitale....[/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=#000000][/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=#000000]dar dumneata facand jocurile gazetelor shi mishtocarandu-ma mereu ca sa-tzi iasa pasientza cu mocirlirea pucioshilor ca asha e la moda pe net, ce faci defapt? o scuza-ma nu shtiam ca ai asha un scop nobil... dar sa shtii ca nu scuza mijloacele... [/COLOR] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi :
[COLOR=Blue]iar vrei sa ma prinzi... da, eu asha cred ca sunt doi Hristoshi care au fost shi sunt unul intru Tatal, iar Fiul este ca un fel de Frate ma Mare ori ca un Tata a Duhului Sfant caci Tatal L-a Nascut prin Fiul shi de la Tatal Purcede Duhul Sfant [COLOR=Black] Ce să-ți fac, frate, dacă intri singur ca țiparul în năvod? Te prind, dar tu iarăși scapi. Aici iar ai fabricat un pachet de erezii. Mai bine lasă-te păgubaș, teologia asta făcută după ureche e lucru' dracului! Te învață numai prostii, pe care ți le șoptește Aghiuță fin la ureke! Da!... și kestia asta e tare de tot: să dezvălui tu taina cea din veac ascunsă și să spui că au fost doi Hristoși, și că Fiul a fost Tatăl Duhului, și că Tatăl L-a născut pe Duhul prin Fiul îi rușinează și îi umilește crunt și pe Arie, și pe Macedonie, și pe Maratonie, și pe Apolinarie, și pe Montanus, și pe toți ereticii, pe toți, pe toți! Nu scapă unul de înjosirea pe care le-o aduci! Toți au fost niște încuiați, niște zevzeci: nici măcar unul nu și-a imaginat așa ceva! I-ai umilit pe toți, ce mai! Ești mare. Marele VSOVI. [/COLOR][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi (la tine e permis oare orishice?, fie te iert shi de data asta, deshi dumneata continui, deci sa shtii ca s-ar putea sa ashtept ca sa-tzi ceri iertare, shi n-am sa te mai iert ashea de-a moaca):
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]Iar mincinoșii și ereticii nu trebuie menajați. De unde pe tine grija asta, ca să nu-i deranjăm din dulcile lor reverii pe cei care-i înșeală pe alți semeni de-ai noștri, oameni de bună credință? Unii creștini mai vor să și învețe ceva bun din Forumul acesta. [COLOR=red]Eu voi da sama de toate câte scriu,[/COLOR] spunea cândva un cronicar înțelept și responsabil.[/COLOR][COLOR=blue] Iar noi, să fim niște flecari zevzeci? [/COLOR][/COLOR] se vede ca ai invatzat de la conPatrihotzii noshtri politicieni bine potcovitzi de catre un scriitor: "Ma-ntrebi tu ce ziceam?, adevarat gRAIam ca nu sufar minciuna shi nu iubesc mandria shi ii urasc pe lei shi vreau egalitate, dar nu pentru catzei" spuse un dulau mare patrihotz deci vezi ce-tzi face "responsabilitatea" barfei draga Maria-Margareta? ai ajuns asha un ingerash ca al uneia din cele 7 Biserici cum scrie la Apocalipsa... shi spune Domnul ceva de genul asta: "Daca nu te pocaieshti, atunci voi veni la tine shi voi mishca sfeshtnicul Tau de la Locul Sau" deci nu te juca de-a ingerashul care a cazut de la dragostea dintai... asha ca dulaul acela... |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mariamargareta;114366]Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi :
[COLOR=blue]iar vrei sa ma prinzi...[/COLOR] [COLOR=blue]da, eu asha cred ca sunt doi Hristoshi care au fost shi sunt unul intru Tatal, iar Fiul este ca un fel de Frate ma Mare ori ca un Tata a Duhului Sfant caci Tatal L-a Nascut prin Fiul shi de la Tatal Purcede Duhul Sfant[/COLOR] [COLOR=blue] [COLOR=blue]Ce să-ți fac, frate, dacă intri singur ca țiparul în năvod? Te prind, dar tu iarăși scapi. [/COLOR] [COLOR=blue]Aici iar ai fabricat un pachet de erezii.(ma intreb cand o sa-tzi de bertate din politzie? ori din ceea ce eshti inrolata, de la ziar cand itzi iei solda?) Mai bine lasă-te păgubaș, (dar cand ai sa te linishteshti dumneata) teologia asta făcută după ureche e lucru' dracului! (mie-mi spui? poi dumneata deshi shtii ce s-a scris, faci taman pe dos ca sa faci senzatzie, asha ca in poezia lui Toparceanu, lunga slaba shi zaluda, botezand natura uda cu-n manunchi de ciumafai) Te învață numai prostii, pe care ți le șoptește Aghiuță fin la ureke! (tzi se pare ca eu mint shi pucioshii? poi inseamna ca nu mai are rost sa stam de vorba, ca eshti de rea credintza tzi-am mai spus, dar tu nu shi nu ca noi avem drac... ca ne shopteshte satana... dar tu ce faci, ai bagat de seama? ca eu mereu te-am tras de maneca shi tot nimic, dar o sa o incasezi de la Domnul daca nu te pocaieshti... ca prea te-am iertat fara ca sa-tzi ceri iertare deloc... shi se pare ca nu e bine asha)[/COLOR] [COLOR=blue]Da!... și kestia asta e tare de tot: să dezvălui tu taina cea din veac ascunsă și să spui că au fost doi Hristoși, și că Fiul a fost Tatăl Duhului, și că Tatăl L-a născut pe Duhul prin Fiul îi rușinează și îi umilește crunt și pe Arie, și pe Macedonie, și pe Maratonie, și pe Apolinarie, și pe Montanus, și pe toți ereticii, pe toți, pe toți! Nu scapă unul de înjosirea pe care le-o aduci! Toți au fost niște încuiați, niște zevzeci: nici măcar unul nu și-a imaginat așa ceva! I-ai umilit pe toți, ce mai! Ești mare. Marele VSOVI.[/COLOR] tzi-am zis eu ca bine a zis Hristos, nu arunca ma margaritare inainte ... ca se intorc numai ca sa rupa... eu tzi-am spus cum am intzeles iar dumneata ai facut apel la tatucii tai cu care infierezi, sa-tzi fie de bine... tzi-am zis ca i-ai lasat pe Lenin shi pe Stalin shi l-ai luat pe Arie shi altzii shi cu ei te comportzi ca la securitate... da-i nainte, dar cu mine nu-tzi merge ca nu-s naiv sa ma intimidez, nu ma supar caci shtiu ca imi adaugi comoara in Ceruri shi nu se va lua noua... [/COLOR] apropo, tu m-ai facut mare, eu am zis ca-s doar un mirean pacatos din BOR care recunosc ca Hristos-Duhul a grait prin sf Verginica pentru ca este conform cu scripturile... din cat am studiat eu, din cat am citit, nu foarte mult, dar suficient ca sa fiu sigur... dar dumneata te indoieshti, nu vrei sa crezi shi tzi-e ciuda... shi atunci faci tot ce se poate ca sa fie cum zici dumneata... dar nu e asha ci este asha cum este scris in Cartzile lor... shi in Scripturi, in VT, NT shi AP... dar se pare ca dumneata nu prea shtii citi... deshi eshti mare jurnalista shi asha ca shi cainele pus sa apere democratzia... poi dumnezeu ne-a adus ceva mai bun ca shi Democratzia... ne-a adus Fericirea shi Veshnicia... iar dumneata cautzi sa ma faci eretic? ai sa te lamureshti dumneata cine este ereticul-ortodox dinlauntru... dar pentru asta trebuie sa shtii ce este ala un eretic... |
|
|||
|
|||
![]()
Apăi, frate, cu dumneata n-o scoate nimeni la capăt. Bine zice proverbul : Nu-i nebun cel nebun, ci-i nebun ăla care-l bagă în seamă.
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=red]
[/COLOR] [COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]- Cap.LVII.[/COLOR] Două ținte ratate: Regele Mihai și Arhiereul Irineu (Partea I) Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR] ( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” ) ........................................... [COLOR=red]Notă: Acest material reprezintă selecțiuni preluate din articolul cu același nume de pe blogul noulierusalimnip.wordpress.com, înainte de suspendarea abuzivă a acestuia de către liderii pucioși, urmând ca acordul autoarei să se obțină ulterior ........................................... [/COLOR] În fervoarea anilor ’90, în care se ițeau pasiuni și se pritoceau speranțe, nici “creștinii” de la Pucioasa nu au reușit să stea deoparte și departe de tumultul schimbărilor. Ei și-au focalizat atenția către două personalități care (credeau ei), odată ajunse la putere, le vor facilita mai ușor unele aspirații ascunse: Regele Mihai (pe segmentul politic) și Arhiereul Irineu (pe segmentul religios). A început o fulminantă zbatere pentru a-i curta pe cei doi, încurajându-i pe toate căile, dar mai ales prin mesaje căzute din cer, ca să fie mai ambițioși și să lupte cu mai multă convingere și tenacitate pentru a “accede la tron”. România era vizată de liderii pucioși ca să ajungă o țară fundamentalist ortodoxă, un fel de “regat creștin ortodox al României”, condus însă din umbră de liderii sectei Noul Ierusalim de la Pucioasa, regat care să rivalizeze în faimă și în putere (desigur, într-un plan paralel), cu regatele, republicile și jamahiriile islamice. N-a fost să fie așa. Nici una din personalitățile alese și susținute de pucioși n-a reușit să se impună și să preia puterea. Tronul monarhic nu s-a mai revitalizat, iar tronul arhieresc a fost să fie pentru un altul mai destoinic. Deși jocurile sunt de mult făcute, pucioșii mai speră și astăzi într-o minune, care să le împlinească visurile nutrite în jurul celor doi “eroi de legendă”. Și cum minunea întârzia, liderii pucioși s-au gândit să facă ei o minune: să împlinească ei, “în Cuvânt” această neîmplinită proorocie de restaurare a monarhiei în România. Zis și făcut. Mai întâi, liderii pucioși au ales textul care li s-a părut lor a fi cel mai compromițător din cartea lor de căpătâi, “Cuvântul lui Dumnezeu”: [COLOR=fuchsia]“Dacă regele vine[/COLOR] [COLOR=blue]la cârma țării,[/COLOR][COLOR=fuchsia] în termeni duhovnicești nu există bătrânețe, sufletul nu îmbătrânește[…] Așa că regele dacă vine, Dumnezeu poate să-l umple de har și să-i sporească înțelepciunea pe care o are și evlavia pe care o are și frumusețea fizică pe care o are. Deci, Dumnezeu să facă întorsătura și apoi Dumnezeu știe cum va conduce acest popor, însă îi trebuie om, îi trebuie omul acela…” [/COLOR](sublin.ns. Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, Ediția 1995, pagina 9) E limpede că [COLOR=fuchsia]venirea regelui[/COLOR] [COLOR=blue]la cârma țării[/COLOR] nu înseamnă nicidecum un act decorativ, ci reinstaurarea monarhiei ca formă de guvernământ. La acest text compromițător, pucioșii s-au gândit [COLOR=fuchsia]să-i facă întorsătura[/COLOR], siliți de faptul că [COLOR=fuchsia]Dumnezeul[/COLOR] lor a uitat [COLOR=fuchsia]să facă întorsătura[/COLOR] sistemului de guvernământ, de la președinție la monarhie, așezându-l a doua (sau a treia) oară pe tron pe [COLOR=fuchsia]omul acela[/COLOR], regele Mihai I (sau, dacă numărăm întronizările, al II-lea, sau chiar al III-lea). Cu prilejul scoaterii unei noi ediții a cărții “[COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR]”, liderii pucioși și-au permis să-l “corecteze” pe vlădica Irineu, care se străduise să exprime cât mai bine prin cuvinteaspirațiile pucioșilor, așa cum ei I le prezentaseră. Așa că i-au șters expresia compromițătoare [COLOR=blue]la cârma țării,[/COLOR] și i-au înlocuit-o cu cuvântul inofensiv[COLOR=blue] “acasă…”[/COLOR]. Și iată ce a ieșit: [COLOR=fuchsia]“Dacă regele vine[/COLOR] [COLOR=blue]acasă...[/COLOR] [COLOR=fuchsia]în termeni duhovnicești nu există bătrânețe, sufletul nu îmbătrânește[…] Așa că regele dacă vine, Dumnezeu poate să-l umple de har și să-i sporească înțelepciunea pe care o are și evlavia pe care o are și frumusețea fizică pe care o are. Deci, Dumnezeu să facă întorsătura[/COLOR][COLOR=blue],[/COLOR][COLOR=fuchsia] și apoi Dumnezeu știe cum va conduce acest popor, însă [/COLOR][COLOR=blue]Î[/COLOR][COLOR=fuchsia]i trebuie om, [/COLOR][COLOR=blue]Î[/COLOR][COLOR=fuchsia]i trebuie omul acela[/COLOR][COLOR=fuchsia]…” [/COLOR](sublin.ns. Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, Ediția 2006, pagina 44) Și așa au împlinit [COLOR=blue]liderii pucioși[/COLOR] dintr-o trăsătură de condei această “proorocie despre restaurarea monarhiei”, proorocie ce fusese preluată tot de la ei de către arhiereul Irineu și inserată cu naivitate în discursul lui din 12 decembrie 1991. Toată lumea știe că, între timp, regele [COLOR=fuchsia]a venit[/COLOR] [COLOR=blue]acasă[/COLOR]… deci proorocia “cosmetizată” a anului 2006 s-a împlinit, pentru că, după cum afirmă astăzi pucioșii, de fapt Dumnezeu asta voia de la rege, să se întoarcă acasă, nicidecum să se așeze din nou pe tron! Dar mai înainte, în anii ’90, speranțele lor erau de-a dreptul incisive, fiind susținute cu “mesaje sosite din cer”. Vom vedea mai departe cât de optimist sunau pe vremea aceea mesajele pe această temă, considerate până astăzi de creștinii pucioși ca fiind “proorocii” provenite dinspre “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”: [COLOR=blue]1. [/COLOR]Regele Mihai va reveni în țară și va avea loc o iminentă reinstaurare a monarhiei în România [COLOR=blue] “ Uitați-vă cum trec zilele. Trebuie să vină [/COLOR][COLOR=fuchsia]acela care Mă vrea pe Mine[/COLOR][COLOR=blue]. O săptămână, o lună și cât de mult de va mai fi, să știu că [/COLOR][COLOR=fuchsia]a fost el pus pe scaunul României[/COLOR][COLOR=blue]. Dar va veni veacul poporului Meu, și va fi. Cereți că și Eu cer…[/COLOR][COLOR=blue]” (8 septembrie 1990)[/COLOR] Acest lucru nu s-a mai întâmplat nici până în zilele noastre, iar perspectivele pentru viitor sunt practic nule. “Proorocia” a fost mincinoasă. [COLOR=blue]2. [/COLOR]Arhimandritul Irineu Pop este vizat pentru tronul patriarhal, de unde va urma să restaureze biserica ortodoxă după canoanele stabilite de liderii pucioși [COLOR=blue]“ Am aici pe cineva de mare preț, pe cineva care prețuiește conducerea Mea și o primește cu toată inima. Și iată îi dau cuvânt și ajutor puternic, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să-l sui la înălțime[/COLOR][COLOR=blue], ca să-Mi poată împlini dorința Mea prin cuvântul Meu, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi poată ridica biserica pe piatră[/COLOR][COLOR=blue]. O, de aceea am tăiat Eu firul vieții celui fără Dumnezeu. Acolo voia el să bage pe poporul lui Dumnezeu și acolo a intrat el…” (8 septembrie 1990) [/COLOR] Se sugerează aici și faptul că asasinarea lui Nicolae Ceaușescu a fost dirijată din cer, pentru a-i scăpa pe “creștinii” pucioși de niște pretinse represalii pregătite de Ceaușescu împotriva lor. [COLOR=blue]3. [/COLOR]Între reașezarea pe tron a regelui Mihai I și întronizarea lui Irineu Pop ca patriarh al României pare a fi o strânsă legătură Există unele mesaje care abordează simultan ambele probleme, ca și când între ele ar exista unele conexiuni foarte strânse, care ar urma să servească intereselor liderilor pucioși, cei care prepară “[COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR]” de la Noul Ierusalim și apoi îl fac cunoscut lumii întregi: [COLOR=blue]“…Toată voința Mea este să lucrăm în așa fel ca să ies deasupra cu lucrarea Mea și să plutească deasupra ca untdelemnul, și să fie văzută și știută și s-o ajut pe România. România Mea cea sfântă, a fost condusă de conducători sfinți și viteji care au iubit pe Dumnezeu. Acum a avut parte de conducători care Mi-au murdărit-o. E ca o haină de petrolist, mânjită de păcură. Am s-o trec prin foc ca să se curățească. Voiesc și trebuie să împlinesc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să aduc conducătorul care-l vrea Dumnezeu, și conducător peste bisericuță pe placul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Lumea nu știe ce grăiesc Eu, dar să știți că va auzi, și va ieși cuvântul Meu să fie cunoscut”[/COLOR][COLOR=blue](10 octombrie 1990)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]- Cap.LVII.[/COLOR] Două ținte ratate: Regele Mihai și Arhiereul Irineu (Partea a II-a)
[COLOR=blue]4.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” i se adresează direct, dar în cuvinte meșteșugite, chiar unuia dintre outsideri (se va vedea că este vorba despre Irineu) [COLOR=blue]“Iată stau cu tine de vorbă fiule slujitor și vreau să te pun la înălțime cerească. Voința Mea este să fii la înălțime și pe pământ, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi conduci biserica pe voia Mea[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue]” (10 octombrie 1990)[/COLOR] Iar ca să nu fie nici un dubiu asupra destinatarului mesajului, sunt plasate imediat în contiuare câteva elemente-cheie, care să ajute la descifrare: destinatarul mesajului tocmai s-a întors de la locurile sfinte, unde a avut o misiune importantă: [COLOR=blue]“Fiule slujitor care [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele[/COLOR][COLOR=blue], de aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău.[/COLOR][COLOR=blue]” (10 octombrie 1990)[/COLOR] Or, se știe din biografia oficială a arhiereului Irineu că în perioada 26 octombrie 1989 – 4 octombrie 1990, arhimandritul Irineu Pop a funcționat ca superior al Așezămintelor ortodoxe românești de la Ierusalim și Iordan și reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Patriarhia Ierusalimului. [COLOR=blue]5. [/COLOR]Irineu este fin avertizat ca nu cumva să nu-l trădeze pe “Dumnezeul de la Noul Ierusalim” Este vorba de complotul pus la cale de către “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”împotriva patriarhului Teoctist. Răsplata fidelității lui Irineu va fi pe măsură, căci i se proorocește că-l va înlocui pe Teoctist în jețul patriarhal: [COLOR=blue]“Fiule, să nu Mă scoți afară din inimioară, să nu te desparți de lucrarea Mea, că vei fi la înălțime cu ea, dar așa cum știe Dumnezeu să lucreze. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voiesc să iei locul patriarhului[/COLOR][COLOR=blue] și ce voiesc Eu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va împlini[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]” (10 octombrie 1990)[/COLOR] Dar de împlinit, “proorocia” nu s-a mai împlinit. Patriarhul Teoctist a mai trăit vreo 17 ani buni, apoi a murit și a fost înlocuit de Daniel, nu de Irineu. Și această “proorocie” a fost tot o proorocie mincinoasă. [COLOR=blue]6.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim” amenință cu măceluri și cu nimiciri Uneori, dorința de a reinstaura monarhia capătă accente disperate. Pentru a-l aduce pe regele Mihai pe tron, “Dumnezeul de la Noul Ierusalim” este în stare să recurgă la amenințări cu măceluri și cu nimiciri, împletite ingenios cu arma șantajului: [COLOR=blue]“…Mai [/COLOR][COLOR=fuchsia]vin măceluri[/COLOR][COLOR=blue] pentru că sunt mulți care stau împotriva împlinirii planului Meu și a voinței Mele. Dacă s-ar duce cu mulțimea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]l-ar lua în brațe pe regele lor și l-ar pune în scaunul lui, aș face minune[/COLOR][COLOR=blue] și aș opri râul ce dă să curgă, dar sunt mulți care stau contra și vă spun că [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe toți îi nimicesc[/COLOR][COLOR=blue]… (8 octombrie 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]7. [/COLOR]Tinerii anti-monarhiști sunt amenințați cu moartea Este cunoscut faptul că noua generație de tineri nu vede cu ochi buni visurile nostalgice ale bunicilor lor de a reinstaura monarhia constituțională în România (pe motivul invocat de aceștia că ea ar fi “singura soluție” capabilă să ofere o garanție a normalizării vieții politice, sociale, religioase, etc. ) Această opțiune nu putea să rămână neobservată și ne-sancționată draconic de ideologia fascistă de la Noul Ierusalim; tinerii moderniști și avangardiști sunt de-a dreptul amenințați cu moartea pentru opiniile lor anti-monarhice: [COLOR=blue]“ …[/COLOR][COLOR=fuchsia]Tot tineretul care e împotrivă[/COLOR][COLOR=blue] și nu-l vrea pe conducătorul României pe care-l vrea Dumnezeu, acel tineret [/COLOR][COLOR=fuchsia]va plăti cu sângele vărsat vina aceasta[/COLOR][COLOR=blue]. Tot ce grăiește Dumnezeu se va împlini. ” (15/28 octombrie 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]8. [/COLOR]“Poporul de la Noul Ierusalim” este văzut ca fiind singurul care va pune capăt împotrivirilor fățișe și răutăcioase ale noii puteri cripto-comuniste (cocoțată la putere după 1989 în România) la reinstaurarea monarhiei [COLOR=blue]“…A venit și regele României să vadă și el România și a pus mîna pe el să-l aresteze, dar cine a pus mâna pe el, îl voi băga în arestare. Stai, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine poporul lui Dumnezeu și le va pune capăt[/COLOR][COLOR=blue].” (25 decembrie 1990)[/COLOR] [COLOR=purple] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]- Cap.LVII.[/COLOR] Două ținte ratate: Regele Mihai și Arhiereul Irineu (Partea a III-a)
[COLOR=blue]9. [/COLOR]Convingerea că regele va fi reinstalat pe tronul României printr-o tactică ascunsă și imbatabilă este de-a dreptul nestrămutată Obiectivul nedisimulat al pucioșilor este acela de a dirija, într-un viitor cât mai apropiat, din umbră (prin “cuvinte” coborâte din cer) puterea laică și religioasă pe care tot ei se pregătesc să o instaleze prin intrigi de culise, sforării și persoane influente din viața publică, atrase de partea lor. Cel mai important pion al lor este…regele! Puterea laică postcomunistă, condusă de Ion Iliescu, știe și ea acest lucru și tocmai de aceea l-a și tratat cu brutalitate până acum pe rege: l-a prins ca pe un infractor (deși avea acte în regulă) pe când se ducea la mormântul părinților lui de la Curtea de Argeș, l-a făcut “pachet” împreună cu regina Ana și i-au suit în primul avion cu destinația Elveția: [COLOR=blue]“ Acest cuvânt dumnezeiesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl va asculta și regele și patriarhia[/COLOR][COLOR=blue]. Lucrez cu tactică și [/COLOR][COLOR=red]va veni la putere[/COLOR][COLOR=fuchsia] acela[/COLOR][COLOR=fuchsia]pe care l-au întors înapoi și nu l-au lăsat să intre[/COLOR][COLOR=fuchsia]să aprindă o candelă la mormântul neamului său[/COLOR][COLOR=blue].” (30 decembrie 1990)[/COLOR] Cuvintele[COLOR=red]“va veni la putere”[/COLOR]contrazic flagrant poziția mincinoasă a liderilor pucioși de astăzi, când ei nu mai vor să recunoască “proorociile” din anii ’90-’91 care-l vedeau pe rege suit pe tron. Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum toată lumea vede bine că nici nu sunt șanse ca să se mai întâmple vreodată, pucioșii au întors foaia: ei mint pe față, pretinzând că “proorociile” prooroceau doar atât: că regele va veni în țară. Și că regele nu are nevoie de tron pământesc, ci de tron ceresc. Și că nu e nevoie să mai domnească, deoarece simpla recunoaștere a calității de rege ( pe care acum nu i-o mai contestă nimeni) este echivalentă cu “împlinirea proorociilor”: regele se mulțumește deci cu atât, că este recunoscut și prețuit ca un rege. [COLOR=blue]10. [/COLOR]Toți oportuniștii care aspiră la fotolii de parlamentari sau în guvernarea țării sunt amenințați că nu vor reuși nimic bun, dacă nu vor fi și regaliști în același timp [COLOR=blue]“ Se frământă toți, care mai de care, să fie la conducere, dar nu vor putea nimic bun până nu va veni acela care să conducă la lumină”[…] [/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Până n-o ieși conducătorul care să conducă pe placul lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], nu se liniștește țara”. (12 februarie 1990)[/COLOR] Amenințarea aceasta se pare însă că nu i-a prea speriat pe respectivii aventurieri politici, ci dimpotrivă, i-a stimulat: dacă n-au reușit nimic bun, în schimb au reușit din plin ceva rău, care s-a făcut simțit până și la ultimul cetățean. [COLOR=blue]11.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim” nu mai are pic de astâmpăr în dorința lui de a-l repune odată pe tron pe ex-regele Mihai I [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu[/COLOR][COLOR=fuchsia] Mă voi astâmpăra[/COLOR][COLOR=blue] până nu [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi aduce pe conducătorul României[/COLOR][COLOR=blue], iar el să fie pe voia lui Dumnezeu și să-Mi scoată poporul român la lumină și mântuire.” [/COLOR][COLOR=blue](26 februarie 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Și până nu va veni acela care va lucra pe voia lui Dumnezeu și va aduce pe România la lumină, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mă voi astâmpăra[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]”(25 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue]12. [/COLOR]De aceea, el îi îndeamnă pe supușii lui să se roage pentru coroana română, pentru conducătorul monarh [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Rugați-vă pentru coroana română[/COLOR][COLOR=blue] și spuneți:[/COLOR] [COLOR=blue]“ O, Doamne sfinte, ceresc Părinte,[/COLOR] [COLOR=blue]Susține cu a Ta mână coroana română!” (17/30 mai 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]“ …[/COLOR][COLOR=fuchsia]Strigați cu inimi fierbinți[/COLOR][COLOR=blue] să se limpezească bine burnița, să vină soarele dreptății și al libertății, să vină mângâierea și să vă puteți pregăti fără frică, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vină conducătorul pe care-l vrea Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]…”(4 martie 1991)[/COLOR] [COLOR=blue]13.[/COLOR] Orice opoziție la restaurarea monarhiei va fi înecată în sânge [COLOR=blue]“ O iau roată, roată și pe România o las la mijloc, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]de nu va primi conducătorul ei care trebuie să vină pe voia lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], o voi trece și pe România [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin dureri, prin sânge și măcel[/COLOR][COLOR=blue].”(6 februarie 1991)[/COLOR] [COLOR=blue]14. [/COLOR]Orice împotrivire a Sfântului Sinod la înscăunarea lui Irineu va fi sancționată prin scoaterea lui de la cârma Bisericii [COLOR=blue]“…O, sinedriule de acum, te-am mai ținut la cârma bisericii, dar te-am ținut ca să fii a lui Dumnezeu pe veci și să nu te așezi împotrivă. Vrei să fii ca sinedriul care M-a pus pe cruce în Ierusalimul cel vechi?” [/COLOR][COLOR=blue](25 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR] [COLOR=purple] 26 septembrie 2008[/COLOR] [COLOR=purple] …………………………………………………………………[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu mai pacatuitzi!" cineshtie poate asha o sa incetezi insinuarile shi stilul asta mishtocaresc. "Iart-o Doamne ca nu shtie ce face!" asha in paranteza... ca precis crezi ca eu greshesc... fireshte... ori pucioshii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|