În prealabil postat de vsovi
Domnule, chiar daca nu prea ma intereseaza masoneria, totushi am sa comentez un pic, sper sa nu afecteze pe nimeni.
Parca masoneria s-a format din bisericile anglicane care fiind o organizatzie de bresla (a arhitectzilor shi constructorilor de biserici) s-au suparat pe fastul parintzilor catolici, probabil nemultzumitzi de relatziile lor de munca, shi pe anumite deviatzii a unor biserici catolice, asha vedeau ei lucrurile la acele vremuri, sau pe diferite ordine calugareshti si fiind astfel suparatzi si-au intemeiat un fel de organizatzie care sa nu mai fie nevoita sa dea socoteala shi care sa-shi poata vedea de afacerile lor personale. Este o concluzie formata din emisiunile pe care le-am vazut pe TV. Deci pana acum nu e nimic foarte grav, ("cine vrea sa se desparta, sa se desparta") spune parca vorba sf Ap Pavel
Acuma ca a devenit ea un fel de organizatzie ocupata de nepomenitul? Asta nu mi-e prea clar cand, cum shi cine a facut-o, dar se shtie din vechime, ca lucrurile cele bune se cam ocupa de catre nepomenitzii shi sunt transformate in fatzetele rautatzii de care trebuie sa ne ferim tot un sf Apostol ne spune, cred ca Ioan Teologul... Asta o stie mai bine ca oricine sf Ciprian.
Ce este de facut?
-sa ne unim contra lor nu se face ca ajungem ca in razboiul inelului shi intoarcerea regelui
-sa nu ne unim cu nimeni de frica lor iar nu se face ca nu este motiv deshi ar trebui sa fie pavaza
-sa incepem sa anatemizam toate obiectele moderne (scanner, numere, nume, robotzi, farfurii zburatoare...) ar fi de prisos
-sa ne aparam libertatea? poi n-o avem demult, ca daca chiar cineva ar dori sa ne faca un rau (glontz, radiatzii, otrava shi altele...) adica daca am intrat in interesul lor, apoi e simplu de tot sa ne termine la propriu, shi pedealta parte chiar un copil daca-shi pune in cap sa-tzi ia viatza te termina cu un arc sau un sarbacan... noroc ca nu-shi pierd timpul cu noi
Deci colors, de ce ar fi mai rai shi periculoshi pentru noi masonii decat mormonii sau sectarii sau calugarii deviatzionishti sau oricare grupare creshtina sau preotzeasca chiar din ortodoxie? De ce ar trebui sa-tzi tot dau apa la moara cu masonii shi iar masonii? Poi simbolurile lor sunt unele tot de la Dumnezeu, doar ca ei ii spun marele arhitect, asha cum daca de exemplu ar fi fost breasla inginerilor i-am fi spus marele inginer, sau daca am fi format breasla bancherilor i-am fi spus marele bancher sau daca am fi format breasla hangiilor i-am fi spus marele Hangiu. Sigur ca e aberant, dar daca ei asha au vrut in breasla lor, de ce ar trebui sa ma deranjeze?
Pe mine ma deranjeaza mai mult ca nu sunt in stare de nimic, iar cand sunt in stare de ceva atunci nu gasesc pe nimeni, dar aproape pe nimeni sa traga la aceiashi carutza, la aceiashi idee, comerciala sau de productzie sau ceva acolo, oricat ar fi de interesanta shi simpatica... nimeni n-ar timp de pierdut inafara propriilor interese shi e firesc sa nu se asocieze la interesele mele... fireshte. ???
Cine este acest Mason shi ce anume a facut el, ca deja prea se umbla cu vrajeala in numele lui... Deci cine a fost shi ce a facut in istoria lui... Sau mai bine sa-i dam pace... ca shi asha primii pashi care te invatza danshii este ca la shedintze sa taci, sa nu deranjezi pe cei din lojile superioare... Eu imi imaginez lojile cam ceva similar cu terasele de la teatru ...:D
Deci ce vrei sa zici Colors cu lincurile respective? :dontgetit:
|