Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2011, 14:10:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
De ce s-a ajuns de la caini vagabonzi la avort? De ce in loc sa "trambiteze" impotriva eutanasierii, ar trebui sa o faca impotriva avortului? In ce fel sunt conectate sau au legatura avortul si eutanasierea? Nu sunt proportionale in niciun fel, nu se afecteaza reciproc. Sunt doua chestii paralele. Unii oameni sustin drepturile animalelor. Altii sustin drepturile homosexualilor s.a.m.d. Vrei sa spui ca toti ar trebui sa lase deoparte ceea ce fac, pentru ca milita impotriva avortului? De ce? Sunt destui care o fac, fiecare cauza are nevoie de sustinatorii sai.
Pentru ca fiind un forum crestin problema s-a pus la modul ca dragostea de caini si cea de oameni, credinta in Dumnezeu, merg mana in mana.
Ori, asa cum ai observat si tu, nu se amesteca una cu alta.

Citat:
Nici eu nu sunt de acord cu eutanasierea in masa a cainilor vagabonzi. Si am semnat petitii in directia aceasta. Asta nu inseamna insa ca sunt pro-avort.
Nu, binenteles, esti pro-oameni muscati de caini, oameni omorati de caini.

Citat:
TU ma judeci pe MINE si imi spui ca nu sunt iubitoare de oameni? Nu crezi ca ar trebui sa renunti putin la ochelarii de cal?
Nu pentru ca nu militezi impotriva avortului ci pentru ca militezi ca oamenii sa fie muscati de caini si sa se cheltuiasca miliarde de lei pentru a se perpetua aceasta situatie la nesfarsit.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 14:19:11
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pentru ca fiind un forum crestin problema s-a pus la modul ca dragostea de caini si cea de oameni, credinta in Dumnezeu, merg mana in mana.
Ori, asa cum ai observat si tu, nu se amesteca una cu alta.

Nu, binenteles, esti pro-oameni muscati de caini, oameni omorati de caini.

Nu pentru ca nu militezi impotriva avortului ci pentru ca militezi ca oamenii sa fie muscati de caini si sa se cheltuiasca miliarde de lei pentru a se perpetua aceasta situatie la nesfarsit.

Ori nu intelegi ce iti spun eu, ori nu vrei sa intelegi si nu stiu care varianta e mai rea.

Nu sunt pro-oameni muscati de caini si alte porcarii pe care le-ai insirat tu acolo. Sunt pro-gasirea de solutii care sa nu includa luarea unor vieti, indiferent ca e vorba de animale sau de oameni. Adaposturi, sterilizari, vaccinuri s.a.m.d. Solutii sunt destule, numai ca din pacate exista prea multi oameni ca tine, care in loc sa faca ceva, stau cu bratele incrucisate, improasca cu noroi pe cei care nu sunt de acord cu el si apoi merg la biserica si se cred mari crestini.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 14:26:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
De ambii. Nu am spus ca acei caini maidanezi trebuie lasati aiurea pe strazi. Doar ca se poate gasi si o solutie care sa nu includa uciderea lor in masa. Daca le facem asta, cu ce suntem mai buni decat ei, care au facut ce i-au facut bietei fete? Diferenta e ca noi gandim, ei nu. Ceea ce ne face si mai rai.
Asta este solutia standard care se aplica in tarile care noi le consideram civilizate.
Si unde societatile care lupta pentru drepturile animalelor sunt mult mai active si chiar mai agresive decat la noi.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 14:35:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu sunt pro-oameni muscati de caini si alte porcarii pe care le-ai insirat tu acolo. Sunt pro-gasirea de solutii care sa nu includa luarea unor vieti, indiferent ca e vorba de animale sau de oameni. Adaposturi, sterilizari, vaccinuri s.a.m.d.
Ai idee cat costa sa sterilizezi cativa zeci de mii de caini si sa-i vaccinezi?
Unele vaccinari trebuie facute anual.
Pentru boli care le raspundesc, paraziti intestinali in special, nu exista vaccinuri.

Adaposturi inseamna ori custi de 2mp, ceea ce practic este imposibil, ori tzarcuri de cateva hectare dar daca se imbolnaveste un caine, se imbolnavesc toti si tot la eutanasie se ajunge.

Citat:
Solutii sunt destule,
Si bani sunt destui? Sau ar trebui sa se mai faca un imprumut pentru asta?

Ti se pare normal ca un copil sa cereasca cativa zeci de mii de euro pentru o operatie care i-ar putea salva viata in timp ce cu milioane de euro s-a intretine caini?

Citat:
numai ca din pacate exista prea multi oameni ca tine, care in loc sa faca ceva, stau cu bratele incrucisate, improasca cu noroi pe cei care nu sunt de acord cu el si apoi merg la biserica si se cred mari crestini.
Scuze, sunt oameni ca TINE care spun ca "trebuie sa se faca ceva" dar n-au nici o solutie practica, efectiva, realizabila pentru problema asta.

Faptul ca am criticat persoane care sustin ca e mai bine ca sa moara un om decat un caine, nu se numeste "improscat cu noroi".
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 14:49:15
Banned

Implicit

Citat:
Ai idee cat costa sa sterilizezi cativa zeci de mii de caini si sa-i vaccinezi?
Unele vaccinari trebuie facute anual.
Pentru boli care le raspundesc, paraziti intestinali in special, nu exista vaccinuri.

Adaposturi inseamna ori custi de 2mp, ceea ce practic este imposibil, ori tzarcuri de cateva hectare dar daca se imbolnaveste un caine, se imbolnavesc toti si tot la eutanasie se ajunge.

Si bani sunt destui? Sau ar trebui sa se mai faca un imprumut pentru asta?

Ti se pare normal ca un copil sa cereasca cativa zeci de mii de euro pentru o operatie care i-ar putea salva viata in timp ce cu milioane de euro s-a intretine caini?

Scuze, sunt oameni ca TINE care spun ca "trebuie sa se faca ceva" dar n-au nici o solutie practica, efectiva, realizabila pentru problema asta.

Faptul ca am criticat persoane care sustin ca e mai bine ca sa moara un om decat un caine, nu se numeste "improscat cu noroi".
Dar eu nu am sustinut niciodata asa ceva si inceteaza sa-mi mai pui vorbe in gura. Am mai spus o data: daca banii statului ar merge la oameni si i-ar ajuta cu ceva, nu as spune nimic. Dar oricum nu merg nicaieri, asa ca argumentul tau nu e numai invalid ci de-a dreptul stupid. Cat despre operatiile copiilor, scuteste-ma, te rog. Du-te la Directia de Asistenta Sociala si vezi cate astfel de cazuri sunt intr-adevar aprobate si cat sunt cerseli de la niste mizerabili care apoi isi fac case sau isi cumpara bautura pe banii oamenilor milosi si naivi.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 14:55:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dar eu nu am sustinut niciodata asa ceva si inceteaza sa-mi mai pui vorbe in gura. Am mai spus o data: daca banii statului ar merge la oameni si i-ar ajuta cu ceva, nu as spune nimic. Dar oricum nu merg nicaieri,
Oricum nu merg nicaieri, hai sa-i dam la caini, ce logica stralucita.
Nu mersi, prefer ca din 100 lei cheltuiti, chit ca intra 50 in buzunarul clientelei politice, sa intre 50 in sanatate de ex., aia pentru oameni, nu cea pentru caini.

Citat:
Du-te la Directia de Asistenta Sociala si vezi cate astfel de cazuri sunt intr-adevar aprobate si cat sunt cerseli de la niste mizerabili care apoi isi fac case sau isi cumpara bautura pe banii oamenilor milosi si naivi.
Serios? Ai o statistica si dovezi in acest sens?
Sau vorbesti ca sa te afli in treaba.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 14:58:18
Banned

Implicit

Citat:
Serios? Ai o statistica si dovezi in acest sens?
Sau vorbesti ca sa te afli in treaba.
Da, am. Daca vrei, iti las o adresa unde sa ma cauti in fiecare marti si joi intre 14-17 si iti arat.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 14:59:35
Banned

Implicit

Citat:
Oricum nu merg nicaieri, hai sa-i dam la caini, ce logica stralucita.
Nu mersi, prefer ca din 100 lei cheltuiti, chit ca intra 50 in buzunarul clientelei politice, sa intre 50 in sanatate de ex., aia pentru oameni, nu cea pentru caini.
Nu asta am zis. Ti-am explicat doar ca banii statului nu merg nici la sanatate, oricat ai visa tu. Si ca nu e cazul sa te simti amenintat de acei caini, ca nici ei si nici noi nu mancam banutii contribuabililor.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 15:42:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, am. Daca vrei, iti las o adresa unde sa ma cauti in fiecare marti si joi intre 14-17 si iti arat.
E un forum public, sunt discutii publice, asa ca posteaza informatiile public.
In felul asta mai multi oameni vor sti cum stau lucrurile.

Citat:
Nu asta am zis. Ti-am explicat doar ca banii statului nu merg nici la sanatate, oricat ai visa tu. Si ca nu e cazul sa te simti amenintat de acei caini, ca nici ei si nici noi nu mancam banutii contribuabililor.
Ba uite ca merg, de bine de rau, cu toate spagile si hotiile, ca altfel n-ar fi spitalul plin de oameni saraci, ar fi dati afara imediat cum ar pasi pe poarta, n-ar fi medicamente compensate iar vizita la medicul de familie ar costa 50 ron ca la cabinetele particulare, nu 5.

Asa putin si prost, ceva din banii dati de oameni se mai intorc la oameni, nu cred ca e cazul sa fie aruncati la caini.

Eu nu ma simt amenintat ca nu mi-e frica de ei, ma simt latrat (ca ii vad si aud, au unii o agresivitate si prostie de poveste) dar nu in dreptul meu sunt de acord cu eutanasierea ci a celor catorva mii de oameni muscati in fiecare an sau a celor omorati de cainii vagabonzi.
Sunt de acord in dreptul copiilor, care ar putea lua un parazit de caine de care sa nu scape toata viata sau sa nu scape cu viata deloc.

Daca eutanasiind 50.000 caini s-ar salva viata unui singur om, as fi de acord fara doar si poate.
Tu preferi invers?
Pe ce baza?

Last edited by AlinB; 14.12.2011 at 15:48:40.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 15:44:40
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
It's a date?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36