![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori, asa cum ai observat si tu, nu se amesteca una cu alta. Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori nu intelegi ce iti spun eu, ori nu vrei sa intelegi si nu stiu care varianta e mai rea. Nu sunt pro-oameni muscati de caini si alte porcarii pe care le-ai insirat tu acolo. Sunt pro-gasirea de solutii care sa nu includa luarea unor vieti, indiferent ca e vorba de animale sau de oameni. Adaposturi, sterilizari, vaccinuri s.a.m.d. Solutii sunt destule, numai ca din pacate exista prea multi oameni ca tine, care in loc sa faca ceva, stau cu bratele incrucisate, improasca cu noroi pe cei care nu sunt de acord cu el si apoi merg la biserica si se cred mari crestini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si unde societatile care lupta pentru drepturile animalelor sunt mult mai active si chiar mai agresive decat la noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unele vaccinari trebuie facute anual. Pentru boli care le raspundesc, paraziti intestinali in special, nu exista vaccinuri. Adaposturi inseamna ori custi de 2mp, ceea ce practic este imposibil, ori tzarcuri de cateva hectare dar daca se imbolnaveste un caine, se imbolnavesc toti si tot la eutanasie se ajunge. Citat:
Ti se pare normal ca un copil sa cereasca cativa zeci de mii de euro pentru o operatie care i-ar putea salva viata in timp ce cu milioane de euro s-a intretine caini? Citat:
Faptul ca am criticat persoane care sustin ca e mai bine ca sa moara un om decat un caine, nu se numeste "improscat cu noroi". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mersi, prefer ca din 100 lei cheltuiti, chit ca intra 50 in buzunarul clientelei politice, sa intre 50 in sanatate de ex., aia pentru oameni, nu cea pentru caini. Citat:
Sau vorbesti ca sa te afli in treaba. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, am. Daca vrei, iti las o adresa unde sa ma cauti in fiecare marti si joi intre 14-17 si iti arat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu asta am zis. Ti-am explicat doar ca banii statului nu merg nici la sanatate, oricat ai visa tu. Si ca nu e cazul sa te simti amenintat de acei caini, ca nici ei si nici noi nu mancam banutii contribuabililor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In felul asta mai multi oameni vor sti cum stau lucrurile. Citat:
Asa putin si prost, ceva din banii dati de oameni se mai intorc la oameni, nu cred ca e cazul sa fie aruncati la caini. Eu nu ma simt amenintat ca nu mi-e frica de ei, ma simt latrat (ca ii vad si aud, au unii o agresivitate si prostie de poveste) dar nu in dreptul meu sunt de acord cu eutanasierea ci a celor catorva mii de oameni muscati in fiecare an sau a celor omorati de cainii vagabonzi. Sunt de acord in dreptul copiilor, care ar putea lua un parazit de caine de care sa nu scape toata viata sau sa nu scape cu viata deloc. Daca eutanasiind 50.000 caini s-ar salva viata unui singur om, as fi de acord fara doar si poate. Tu preferi invers? Pe ce baza? Last edited by AlinB; 14.12.2011 at 15:48:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|