Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2016, 22:16:38
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai daca si sfintii ii fac cu ochiul din spatele cuvintelor ca sa inteleaga ca scriu minciuni ca sa nu tulbure prostimea dar ca el care e genial trebuie sa inteleaga invers ? :)
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 22:23:19
Senior Member

Implicit

Masonii :)

https://www.youtube.com/watch?v=7mb4TTWI7Og
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 23:14:19
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ooo nuu, nu l-au mai putut ascunde masonii pe "Nikusor"?
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 23:20:23
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Va intrerup un moment: mie mi se pare foarte tare faza ca Dumnezeu a creat totul, fara sa aiba diploma si scoala.
Am terminat, puteti sa continuati.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 23:32:30
Senior Member

Implicit

Pai de la cine sa ia diploma ? :)
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 23:42:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Va intrerup un moment: mie mi se pare foarte tare faza ca Dumnezeu a creat totul, fara sa aiba diploma si scoala.
Am terminat, puteti sa continuati.
Si daca e sa citim de la dreapta la stinga, vine si concluzia: daca n-ai scoala si n-ai diploma, n-ai luat capacitatea, ai picat bacu', nu fii suparat, poti oricand sa creezi "totul".
Vechi 12.08.2016, 11:41:43
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Sigur că m-am simțit inclus în cei ce te persecută. Dar acum dacă spui că nu-i o problemă atunci... Bine dragă domnule veilur... m-am liniștit... nu sunt o victimă și nici tu nu ești victima mea sau a noastră, a celor care chiar credem că pămîntul e plat.

Discuția poate merge mai departe.
Grozav, ma bucur ca m-am facut inteles. Stiu ca din refelxul politetii mi-ai spus "domnule", dar poti sa-mi spui simplu: veilur, fara "domnule". Doar pe Dumnezeu ar trebui sa il numim cu titlul de Domn.
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si daca e sa citim de la dreapta la stinga, vine si concluzia: daca n-ai scoala si n-ai diploma, n-ai luat capacitatea, ai picat bacu', nu fii suparat, poti oricand sa creezi "totul".
Pai stai, omul nu poate creea nimic, el doar descopera din creatia Ziditorului. Era o vorba cum ca un om i-a spus lui Dumnezeu:
"- Pot sa fac si eu un om, cum ai facut Tu."
Si Dumnezeu i-a zis:
" - Bine, hai sa purcedem la fapta."
Si a inceput omul sa bage mana ca sa ia pamant sa faca, la care Dumnezeu i-a zis:
"- Nu nu, sa iei pamant de-al tau, ca asta tot Eu l-am facut!"

Acum o sa stau jos.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 11:50:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Pai era un concurs de facut oameni din pamant, nu de facut pamant.
Nu poti schimba parametrii din mers, nu e onest.
Vechi 12.08.2016, 12:06:42
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Nu s-a specificat parametrul din care sa fie facut omul, asadar afirmatia ta nu este valida.
Oricum nu ai inteles, acum poti sa stai tu jos. Pe ziua de azi ai nota 2.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 14:50:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Care va sa zica ortodocsii dupa tine sunt sectanti, cum dupa mintea ta stramba Verjinica Ratacita e mai mare ca Sf. Apostoli, Maica Domnului, Sfintii.
Asta e logica aia specifică numai ție... după ideea că dacă eu care îl fac pe ortodoxul cu care discut sectant și el la rîndul meu mă face sectant deși sunt ortodox atunci musai înseamnă că defapt nu eu ci el face ortodoxia sectantă.

Dacă vrei să discutăm despre Sf. Verginica și cît sunt de mari sfintele Trîmbițe Apocaliptice care trîmbițează acum pentru vremurile din urmă atunci te rog nu polua subiectul PP versus PS cu necredințele tale pironice crezînd tu că piron cu piron se scoate... erezia sau sectarismul din capul ortodoxului.

Ți-am mai spus, dacă vrei să susții ceva, mai întîi definește termenii, sectă, erezie, înșelare... etc și apoi vino pe firul de discuție, făcut pentru asta, Biserica Creștină (ortodoxă) Universală, și stăm de vorba, dar așa, tu scrii 2 rînduri abordînd în același timp prin acuzațiile tale 100 de subiecte simpultan... după care tot pe mine vrei să mă scoți troll care sunt nevoit să-ți răspund la ele... deci asta nu se face... practic faci atacuri josnice la persoană și strici frumusețe de discuție înălțătoare.

PS: Păi nu tu ai susținut că apostolii au fost niște simpli pescari, un vameș, o desfrînată prinsă în adulter, un cananean, un prigonitor, o desfrînată din care a scos Domnul 7 draci... deci dacă ar fi mai mare ca ei o biată femeie care a fost o fetiță umilă din cea mai săracă famile din satul Maluri care neavînd ce mînca îngrija de turma de vaci a satului și mînca doar mere pădurețe și mîncarea căpătată de la oameni o ducea familiei cu părinți bolnavi la pat... și apoi crescînd a ajuns o credincioasă, din pricina Domnului, pe care a hăituit-o securitatea și a bătut-o și a făcut experiențe pe ea ca la Aushwitz și văzînd că nu moare nici cum au internat-o la nebuni ca să o sedeze pînă o transformă în legumă punîndu-i diagnostic de schizofrenie și de tot ce vrei dumneata... și însfîrșit ea răbdînd mereu au dus-o pînă la urmă la comuniștii cei mari ai vremii și au ajuns cu ea și la Dej și la Nicu și nu au mai știut ce să-i facă și i-au dat drumul și ea și-a revenit prin minune deși a avut pînă la sfîrșitul vieții un ac de siringă rupt în pieptul ei... și așa a continuat Dumnezeu cu ea Lucrarea... ce crezi atunci că ea a fost cineva ce se credea mare? Păi a fost un vas din pămînt, un vas umil, pe care Dumnezeu l-a umplut cu mult Har... și nu pentru ea ci pentru noi, pentru noi ce putem învăța că Dumnezeu preferă +Lemnul și spațiile și vasele mici.

Deci îți poți da singur seama cît de mare a fost sf. Verginica, Trîmbița Apocaliptică nr. 6.
Pentru mine a fost foarte mare, chiar mai mare ca sf. păr. prooroc. Arsenie Boca... pentru că nu a suferit el cît a suferit ea pentru Dumnezeu.

În concluzie dacă vrei să discutăm putem să discutăm pe BCU dar dacă vii să defaimi și să pui etichete ca să-ți faci singur idei fixe, atunci mai bine nu, căci păcătuiesc, așa că o să ignor de acuma ironiile tale, foarte simpatice de altfel la adresa N.I.P... dacă n-ar avea așa un soi de cruzime ascunsă, un soi de răutate care ca și cafeaua pusă pe foc, nu poate ea să nu fugă și să dea pe afară cînd nu ești o clipă atent... ca un fel de nechezol trollifiant globalist.

Last edited by vsovi; 12.08.2016 at 15:14:25.
Reply With Quote
Răspunde