![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirene draga, poi nu ma-am referit la domnia ta cand am zis fariseu, ci ziceam sa nu jignesc, asha in general... ???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce ascultare de sfantul Sinod in ce priveshte cazul Tanacu vorbeshti? ca nu ne-a cerut nimic sa ascultam noi in aceasta privintza in od special... au fost doar nishte decizii referitoare la cei implicatzi! Ca noi putem invatza una alta din acel episod este partea doua... deci vezi ca shi domnia ta per ansamblu cam... ??? Oricum bine ca ne-am impacat.:) |
|
|||
|
|||
![]()
:)Mirean,Papuselule,cunosc de la T.V. si de pe net detalii despre acea"miscare"despre care "Luminatia Ta"vorbesti si de care pretinzi ca esti asa de informat,inseamna ca vrei chiar tu sa aderi"la acea miscare"?Proasta decizie si alegere pt.tine,dar mai ai tp.ca sa te razgandesti si sa nu te abati de la Calea Lui Dumnezeu,(caci misterioase si necunoscute sunt Caile Domnului)si sa nu te abati la stanga sau la dreapta din cauza motivului judecarii de aproapele sau a judecarii referitor la"departele tau"("indepartatul tau" sau pt.vrajmasii tai).Si nu se stie niciodata cum ajungi tu calugar sau preot la acea"miscare"daca tot esti asa de pasionat,curios si asa de interesat sa afli mai multe despre ea.:D.Cat despre viata mea privata nu cred ca este treaba ta sau chestiunea ta aceasta,nu te priveste chiar deloc.P.S. Tu doar stii din ce cauza a murit prostul:"de grija altuia".Dar sa iti amintesc acea vorba buna ca poate ai si uitat-o deja:"cainele a murit de cursa lunga,pisica de curiozitate si prostul de grija altuia",nu fac niciun apropos la cineva,aceasta vorba este pt.cine se simte asa de grijuliu cu altii pe care nu ii cunosc catusi de putin si care,chipurile,pe deasupra pretind ca le pasa;incorect si fals.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,Pasarelule,(si aceasta a doua forma este acceptata de CNCD)si inca ceva pt.cultura ta generala,eu nu ma ghidez numai dupa principiul"sola Scriptura Ortodoxa"(numai Scriptura Ortodoxa)ci si dupa Sfanta Traditie,cartile Sfinte Patristice,scrierile Sfintilor Parinti,Filocaliile,Proloagele,s.a.m.d.Aceasta sa stii tu mai bine de la mine,ca eu nu interpretez si nu reinterpretez singura si de capul meu Sfanta Biblie Ortodoxa,nu o rastalmacesc,asa cum eronat gandesti tu,deh,asta e numai parerea ta pe care eu nu ti-o impartasesc catusi de putin.Tu stii mai bine ca gandurile noastre,(cugetele noastre),vorbele noastre(cuvintele noastre rostite sau scrise),actiunile(faptele),dar si credinta noastra(buna sau rea,cum o mai fi ea)ne osandesc sau ne mantuiesc toate acestea laolalta si ele ne ridica pana la stele,pana la infinitul cerului nemarginit si deci pana la Rai,sau ele ne osandesc pana in adancul cel mai adanc al iadului.
Si tu doar stii cat sunt eu de incapatanata(ca doar de aceea am cap,ca sa il folosesc)si ca sunt si raman o aparatoare a Parintelui si a Maicutelor,iar nu cum gresit sustii tu "o fana"a Parintelui,caci folosesti cuvintele stalcite si neadecvate contextului nostru,dar oricum asta e problema ta si nu ma priveste pe mine catusi de putin.:D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin "rusine" inteleg latura de introspectie... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|