![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că se poate murii din râs. . .
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De data asta ii dau dreptate lui Emanuel, caci Andrei a lipsit de la lectia despre frica de moarte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
" si alta este ELIMINAREA VOITA a fricii de moarte care este sora cu INCONSTIENTA "
asta m-a amuzat ... sincer , io cunosc o satanista ( care il iubeste pe Iisus ) si care ma cam face sa rad de prapadesc pe mess si poate de aia se mai intampla sa mai rad de prapadesc si pe aici pe forum ... ca pe mess am program obligatoriu de ras , da pe aici numai cand ma apuca ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
[quote=emanuel2007;127318 io cunosc o satanista ( care il iubeste pe Iisus ) ...[/QUOTE]
satanista, care il iubeste pe Iisus= contradictie in termeni?!? |
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi bine să fie doar în termeni ! ! ! Acum încep eu să înțeleg niște aspecte . Stilul specific diavolesc : te atrege în cursă, te ademenește și apoi tot el te dă în vileag .
|
|||
|
|||
![]()
cristi , esti vazator cu duhu ? aoleoooooooooooooo ... daca ai vedea ce zic io lu aia , ai muri de ras ... numai de Iisus vorbim ...
chestii de genu : ![]() da imi place iubirea sincera si simpla ... chestiile simple ma amuza ... daca vrei iti fac cunostinta cu satanista aia , sa vezi ce e in stare sa zica aia ... acu i-am zis de tine si aia a zis : da cine e ala , cu ce dracu se ocupa ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sper sa nu te superi ca tam zis aia de mai sus ... da mie imi cam place rasu , ca sa nu fiu nevoit sa plang ...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|