Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2008, 09:19:24
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

m-ai prins, bravo, sunt un foarte mare mason, adica fiu de-a lui mamona, adica fiul lui mama dracului, ca asta inseamna nu? domnule, ca vrem, ca nu vrem masoni suntem cu totzii pana nu ne spala Dumnezeu, sau ce nu tzi-e mai ushor sa crezi in zaruri, in ce iese la loto, in ce spune horoscopul, in ce auzi de la dracia stradala, in ce itzi da prin cap asha ca o superstitzie, sau super shtiintza, sau de la zatz, sau de la liniile din palma, sau de la pisica neagra, numerele blestemate, canalele pe care calci sau pe sub ce treci? nu in astea crezi toata ziua? sau in visele minunate de noapte sau de amiaza mare? nu pe astea le ascultzi si le iei in seama? ca eu sau altul oricate tzi-ash spune nu ne iei inseama, poi de ce mai frate itzi trebuie naivitatea prostului in fatza minuniilor draceshti ca sa crezi? de ce ceri mereu indreptarea dreptului adica jertfe shi puterea peste putere a extratereshtrilor ca sa faci ceea ce tzi se cere in viatza, de ce mai?

Nu domnule, n-ash vrea sa ma fac mare aventurier manat de amoeba din vazduh a dracilor, ca ei atata baga banul in ban pentru ban ca sa ai impresia ca banul ar fi devina, poi nu banul ci stalpul capatuirii pe care il slujeshti pentru bunastarea odihnei de a nu mai trebui sa munceshti, dar ieshirea din catastrofa este simpla:

nu mai iszmoala boabelor de cafea, shi atunci sa vezi cum ieshi din ritmul asta blestemat prin care construieshti matrixul masoneriei.... shi sa vezi cum incepi sa-tzi gaseshti calea de a ieshi din viatza aceasta moarta shi in noapte shi in zi shi a muri pentru ailalta ca sa te invie Dumnezeu in veshnicie.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2008, 09:20:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stirbupetrisor
DOMNUL MEU SA NU TE SUPERI DAR O INTREBARE PE NTRU TINE,DACA PERMITI,ESTI MASON?
SI DACA DA ,DE CE GRAD ?
Multzumesc de intrebare, iarta-ma de raspuns :|
Reply With Quote
Vechi 17.01.2008, 09:23:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de stirbupetrisor
DOMNUL MEU SA NU TE SUPERI DAR O INTREBARE PE NTRU TINE,DACA PERMITI,ESTI MASON?
SI DACA DA ,DE CE GRAD ?
Multzumesc de intrebare, iarta-ma de raspuns :|
de grad 6 pe scara richter :D
Reply With Quote
Vechi 05.02.2008, 13:08:41
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Romania a devenit iarmarocul masonilor,ce s-au infiltrat atat in partidele politice cat si in ierarhia bisericeasca.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2008, 14:11:49
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

A spus bine Vadim ca Romania a devenit o colonie economica ruseasca si o colonie politica si militara americana.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2008, 17:49:31
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
A spus bine Vadim ca Romania a devenit o colonie economica ruseasca si o colonie politica si militara americana.
Care Vadim? Cumva ala care si-a adus vrajitoare sa-i arda crucea de la Athos, pe motiv ca-i cu "farmece"? :p
Reply With Quote
Vechi 11.02.2008, 22:07:18
ancah
Guest

Implicit

Citat Mirean:
"Cat despre ce mi-a ramas in cap....cred ca suficient cat sa nu cred ca de Ortodoxie nu se va alege praful."

Esti sigur? Din ce sursa ai acesta informatie? :D
Reply With Quote
Vechi 12.02.2008, 00:27:10
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat Mirean:
"Cat despre ce mi-a ramas in cap....cred ca suficient cat sa nu cred ca de Ortodoxie nu se va alege praful."

Esti sigur? Din ce sursa ai acesta informatie? :D
Banuiesc ca din Evanghelie... caci ni s-a fagaduit ca portile iadului nu vor birui Biserica lui Hristos!
Reply With Quote
Vechi 12.02.2008, 01:09:59
ancah
Guest

Implicit

omulet: nu intamplator am revenit asupra acestui citat din Mirean.
Citeste mai cu atentie. Ma indoiesc, ca scrie in Evanghelie asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2008, 10:49:26
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
omulet: nu intamplator am revenit asupra acestui citat din Mirean.
Citeste mai cu atentie. Ma indoiesc, ca scrie in Evanghelie asa ceva.
Satisfacuta, ancah?
Poate s-a strecurat o eroare in plan logic, asa ca revin: Cred ca din Ortodoxie nu se va alege praful.
Cum spunea omulet: "portile iadului nu vor birui Biserica lui Hristos"
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Franz Bardon despre masonerie ChEoPs Generalitati 1 15.02.2010 18:50:27
citate de Tutea despre revolutii si masonerie camidece Generalitati 5 14.09.2009 11:06:44