![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
m-ai prins, bravo, sunt un foarte mare mason, adica fiu de-a lui mamona, adica fiul lui mama dracului, ca asta inseamna nu? domnule, ca vrem, ca nu vrem masoni suntem cu totzii pana nu ne spala Dumnezeu, sau ce nu tzi-e mai ushor sa crezi in zaruri, in ce iese la loto, in ce spune horoscopul, in ce auzi de la dracia stradala, in ce itzi da prin cap asha ca o superstitzie, sau super shtiintza, sau de la zatz, sau de la liniile din palma, sau de la pisica neagra, numerele blestemate, canalele pe care calci sau pe sub ce treci? nu in astea crezi toata ziua? sau in visele minunate de noapte sau de amiaza mare? nu pe astea le ascultzi si le iei in seama? ca eu sau altul oricate tzi-ash spune nu ne iei inseama, poi de ce mai frate itzi trebuie naivitatea prostului in fatza minuniilor draceshti ca sa crezi? de ce ceri mereu indreptarea dreptului adica jertfe shi puterea peste putere a extratereshtrilor ca sa faci ceea ce tzi se cere in viatza, de ce mai?
Nu domnule, n-ash vrea sa ma fac mare aventurier manat de amoeba din vazduh a dracilor, ca ei atata baga banul in ban pentru ban ca sa ai impresia ca banul ar fi devina, poi nu banul ci stalpul capatuirii pe care il slujeshti pentru bunastarea odihnei de a nu mai trebui sa munceshti, dar ieshirea din catastrofa este simpla: nu mai iszmoala boabelor de cafea, shi atunci sa vezi cum ieshi din ritmul asta blestemat prin care construieshti matrixul masoneriei.... shi sa vezi cum incepi sa-tzi gaseshti calea de a ieshi din viatza aceasta moarta shi in noapte shi in zi shi a muri pentru ailalta ca sa te invie Dumnezeu in veshnicie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Romania a devenit iarmarocul masonilor,ce s-au infiltrat atat in partidele politice cat si in ierarhia bisericeasca.
|
|
|||
|
|||
![]()
A spus bine Vadim ca Romania a devenit o colonie economica ruseasca si o colonie politica si militara americana.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Citat Mirean:
"Cat despre ce mi-a ramas in cap....cred ca suficient cat sa nu cred ca de Ortodoxie nu se va alege praful." Esti sigur? Din ce sursa ai acesta informatie? :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
omulet: nu intamplator am revenit asupra acestui citat din Mirean.
Citeste mai cu atentie. Ma indoiesc, ca scrie in Evanghelie asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum spunea omulet: "portile iadului nu vor birui Biserica lui Hristos" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|