![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:DCe stii tu:cool: despre mine? Nimic.:dontgetit: Si cu atat vei ramane,cu nimic:D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: "sola Scriptura" nu este ce ai intels tu. Este o intreaga teorie: un fundament pentru o confesiune si un motiv pentru "lupte" interconfesionale... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Remarcile mele la persoana ta vin ca urmare a unor referiri nepotrivite la adresa mea. iar aici ai dreptate...in urma discutiilor cu tine raman cu nimic. de fapt, grsecs. Raman cu ceva....cu un gust amar... |
|
|||
|
|||
![]()
:)Mirean,fiecare ramane la opiniile sale.Cine a zis ca eu contest Ierarhia Bisericeasca sau intregul BOR?Tu:cool: singur,nu eu:rolleyes:.Acum zic si eu ca tine,cauta in urma si vezi daca am scris eu ceva de rau despre vreun Ierarh.Doamne fereste,pazeste si apara!Dar eu nu contest poruncile Lui Dumnezeu vizavi de aproapele,asta nu mai pricepi tu;uuufff,ce o fi asa de greu de priceput aceasta?,ia mai fa-i si matalutza cunostinta cu SFANTA BIBLIE ORTODOXA,cu Patericele,cu Matericele,cu scrierile Sfintilor nostri ortodocsi,dar si alte scrieri ale Sfintilor Parinti Ortodocsi avand alta nationalitate si apartinand tarilor cu o traire profund ortodoxa,ma refer aici la tari ca Rusia,Grecia,etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
IAR CU timp de pace NU E DELOC ASA CI ORTODOXIA ROMANEASCA E LA O rascruce MARE ,VA FI SAU NU INGITITA DE ECUMENISM!?Eu zic ca tocmai este ACUM momentul sa ne rugam pt ortodoxia romaneasca sa reziste presiunulor legate de intrarea noastra in U E atee. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DEX-ul spune ca: RUȘÍNE s.f. 1. Sentiment penibil de sfială, de jenă provocat de un insucces sau de o greșeală. INTROSPÉCȚI//E ~i f. autoobservare (unul din sensuri). Sunt sigur ca ai inteles legatura...adica: nu te rusinezi pana nu iti dai seama de ce. "Perla" gasita de tine nu e "perla"...sau ori e artificiala ori e doar un oarecare fir de nisip. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|