![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
""Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile.
Că mi-a făcut mie mărire Cel Puternic și sfânt este numele Lui. "" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect si intru totul de acord.Una vorbim si basca ne intelegem.Ce-am spus eu si ce sir lung de polologhii ati postat dvs.! pana la urma n-am inteles unde era contradictia mea cu invatatura ortodoxa. Dar sa revenim. Fiecare la oile sale. Important este sa ramanem in pace si sa nu ne tulburam. Daca posibilitatile dvs. sunt foarte mari incercati sa intelegeti si pe cei cu posibilitati mai reduse, daca se poate cu duhul blandetii si fara a incerca sa va victimizati doar de dragul luatului la misto. Astfel, vazand Maica Domnului rabdarea si bunatatea dvs va mijloci la Fiul Sau si rasplata dvs va fi mare in ceruri. Aceeasi pace si bucurie intru Domnul va doresc si eu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Consider că s-au adus destule argumente în ceea ce privește cinstirea Maicii Domnului, iar discuțiile topicului au devenit asemenea celor de la colțul târgului. Cei care se dau drept apărtori să-și mai taie din mândrie și se smerească așa cum și Mântuitorul cel fără de păcat S-a smerit în fața păgânilor și pe care i-a iubit chiar și pe cruce rugându-Se pentru ei. |
|
||||
|
||||
![]()
@Doamna Adriana, aia nu se pune. Stați că vine acușica cu o ploate (na, că m-am molipsit și eu, de la vremea de afară) de întrebări despre apostoli. Sau nu era el? Oricum, toți o apă (e grav deja) și-un pământ!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credeți că aici e vorba de cel mai delicat si mai vivace dintre toate defectele noastre (acela pe care o nimica toata il raneste, dar nimic nu-l poate ucide)? Nu doamnă, e vorba de Adevărul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură! Acela nu-l pot eu ignora... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma surprinde deosebit cum ca ati inteles ca eu vizam o incompatibilitate a dvs. cu ortodoxia ! Eu v-am pus initial o intrebare : daca altii de alte credinte (si reveneam cu exemplul copilului somalez nebotezat ortodox) se pot mintui ? Iar la punctul " NB" si dadeam exemplu de infocati ai acestui thread , infocati in explicarea a cine este MD si cum se cinsteste , pt. ca pe alt thread sa se manifeste ca ecumenisti adevarati . Adica va exemplificam incompatibilitati si va ceream parerea vis-a-vis de credinta pe care o aveti . Adica, mai departe , un ortodox atit de infocat de MD poate fi si ecumenist , crezind ca unul care nu are nici o treaba de cinstire a Ei, se mai poate mintui (vezi exemplul copilului somalez )? Si in final v-am intrebat ce intelegeti deci prin dreapta ctedinta si ati raspuns, din punctul meu de vedere , neinspirat . Dar de aici si pina la a intelege ca fac mindrie de cite cunostinte am eu sau ca vorbesc la misto la adresa dvs. , ori ca va declar ca fiind cu cunostinte mai reduse , ori ca ma victimizez ... este clar ca ne-am inteles ca turcul cu pistolul ! M-ati inteles prost rau de tot . Ma indispune , cu disgratie, modul in care intelegi cuvintul scris ! Sau chiar daca nu m-ati inteles puteati cere lamuriri decit sa intelegeti ca as face mindrie si misto . Defapt , din moment ce intelegeti ca poliloghie raspunsul meu ... inteleg despre ce este vorba ! Va rog sa ma iertati ... ca ati inteles astfel !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 25.05.2012 at 13:04:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai degrabă flatulație. Continuați.
|
||||
|
||||
![]()
Pentru osutafaraunu:
Apostolii sarbatoreau cincizecimea ? Daca da, de ce nu o sarbatoresc si adventistii ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ptr. cei mai ortodocsi dintre ortodocsi.
Paraclisul Maicii Domnului - Canonul nascatoarei de Dumnezeu Catalogati va rog urmatoarele afirmatii: "Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, mantuieste-ne pe noi.". "Dumnezeiasca Mireasa" "Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, mantuieste cetatea si poporul." "Tamaduieste neputinta (...) Fecioara, ca sa te slavesc." "Preacurata, ceea ce esti slava crestinilor." "O, prealuminate nor, Maica lui Dumnezeu, pe cei ce se lupta cu noi, surpa-i cu dreapta ta cea stapanitoare si atotputernica." "Muta sa fie gura paganilor, care nu se inchina cinstitei icoanei tale." "Toata nadejdea noastra spre tine o punem, Maica lui Dumnezeu." ------------------------------------- Judecati voi daca este drept inaintea Celui PreaInalt, inaintea Tatalui nostru ceresc, sa aducem atata slavire, atata proslavire si inchinare unui om, oricare ar fi el. Cine poate ingadui asemenea lucruri? Dumnezeu care spune prin gura profetului ca poate face si din pietre copii ai lui Avraam, Dumnezeu care spune ca nu se uita la fata omului, Dumnezeu care spune ca nu imparte Slava Lui cu nimeni, Dumnezeu care spune despre Sine ca este un Dumnezeu gelos, sau Acest Dumnezeu care spune ca Lui sa te inchini si numai Lui sa Ii slujesti??? Sa ne luam timp, sa venim inaintea Lui, sa cerem fara partinire religioasa, lumina si cunostinta, si Dumnezeu va revarsa in noi la vremea Lui, intelepciune si pricepere dupa masura binecuvantata a harului Sau. Last edited by ucenic; 25.05.2012 at 15:30:44. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului - despre post si sarbatoarea in sine- | Laura19 | Diverse Sarbatori | 4 | 15.08.2017 04:15:24 |
Despre cinstirea Duminicii | strajeru | Secte si culte | 131 | 07.06.2014 14:19:18 |
Despre cinstirea Sfintilor | strajeru | Secte si culte | 74 | 07.12.2012 14:39:56 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Despre cinstirea icoanelor | strajeru | Secte si culte | 2 | 14.08.2008 18:06:19 |
|