![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evident, nu sunt infailimbil....:D Cum spuneam si in alta parte: forumul nu este pentru atacuri personale ci pentru dialog. ceea ce postez, nu postez pentru tine ci pentru tot cei care citesc, asa cu, cred, face toata lumea. Ca am citat un post al tau, este absolut intamplator.... Nu confunda forumul cu un blog.... Cu bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Fara atentionarea mea, ramanea scris ceea ce, presupun ca din greseala ai scris. Nici macar nu consider eroare in plan logic, caci asta er insemna ca ai gandit asa ceva. Nu, nu cred acest lucru. A fost o scapare neintentionata.
Ajutorul nu poate fi atac la persoana. Esti vesnic in defensiva. De ce? Te simti printre dusmani? Nu suntem. Dar (chiar daca lipsesc multumirile), cu placere, Mirean. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defensiva? Nu cred. Nu ma simt intre dusmani, dar nici intre prieteni. Raporturile cu forumistii (cea mai mare parte) sunt clare, sunt parteneri de dialog, de schimb de idei, in mediul virtual. Eu nu am dusmani... P.S. - Tocmai de aceea nu am multumir: stiam ca iti face placere sa ma corectezi! :p (glumeam si eu...) Desi tarziu, munlumesc! |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|