Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2008, 11:26:57
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de ancah
omulet: nu intamplator am revenit asupra acestui citat din Mirean.
Citeste mai cu atentie. Ma indoiesc, ca scrie in Evanghelie asa ceva.
Satisfacuta, ancah?
Poate s-a strecurat o eroare in plan logic, asa ca revin: Cred ca din Ortodoxie nu se va alege praful.
Cum spunea omulet: "portile iadului nu vor birui Biserica lui Hristos"
Nene,n-ai inteles.Nu de ortodoxie ci de B.O.R. se va alege praful...capisci?Cat despre Vadim,articolul acela e o facatura,dupa cum l-au facut si zoofil,si Benny Hill,am scris deja asta...
Reply With Quote
Vechi 12.02.2008, 16:03:45
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
Citat:
Satisfacuta, ancah?
Poate s-a strecurat o eroare in plan logic, asa ca revin: Cred ca din Ortodoxie nu se va alege praful.
Nene,n-ai inteles.Nu de ortodoxie ci de B.O.R. se va alege praful...capisci?Cat despre Vadim,articolul acela e o facatura,dupa cum l-au facut si zoofil,si Benny Hill,am scris deja asta...
BOR, sun o forma sau alta (istoric vorbind) a rezistat vreo 2000 de ani. Va rezista! Cu sau fara tine! :p
Reply With Quote
Vechi 12.02.2008, 17:45:05
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Satisfacuta, ancah?
BOR, sun o forma sau alta (istoric vorbind) a rezistat vreo 2000 de ani. Va rezista! Cu sau fara tine! :p
Scuza-ma tati,dar timp de doua mii de ani a avut cine s-o apere,pe atunci erau sfinti,martiri,nu exista pericolul ecumenist de astazi care e cea mai mare erezie si tu nu poti contesta asta pentru ca altfel te-ai socoti mai presus de cei ce au zis asta.Acum scuza-ma dar tu nu esti mai presus de ei,ok?Pe atunci nu exista apostazia generalizata de azi,intinsa ca un cancer in tot trupul bisericii prin ierarhii apostati.Spui ca ierarhii nu sunt eretici?De ce B.O.R. participa la toate intalnirile ecumeniste atunci,iar rusii la mai nici una sau cel putin nu semneaza acte de compromis cu ereticii?Timp de aproape o mie de ani n-au reusit sfintii sa uneasca biserica si vor s-o faca acum niste apostati?De ce s-a mai facut schisma atunci?Degeaba?Atunci erau eretici iar acum sunt "fratii" nostri si biserica "sora"?Hristos e capul bisericii,iar biserica e trupul sau tainic.Pai acum ce inseamna,ca are doua trupuri?Sau mai multe?Mai scuteste-ne,vrei?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2008, 17:50:55
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Scuza-ma tati,dar timp de doua mii de ani a avut cine s-o apere,pe atunci erau sfinti,martiri,nu exista pericolul ecumenist de astazi care e cea mai mare erezie si tu nu poti contesta asta pentru ca altfel te-ai socoti mai presus de cei ce au zis asta.Acum scuza-ma dar tu nu esti mai presus de ei,ok?Pe atunci nu exista apostazia generalizata de azi,intinsa ca un cancer in tot trupul bisericii prin ierarhii apostati.Spui ca ierarhii nu sunt eretici?De ce B.O.R. participa la toate intalnirile ecumeniste atunci,iar rusii la mai nici una sau cel putin nu semneaza acte de compromis cu ereticii?Timp de aproape o mie de ani n-au reusit sfintii sa uneasca biserica si vor s-o faca acum niste apostati?De ce s-a mai facut schisma atunci?Degeaba?Atunci erau eretici iar acum sunt "fratii" nostri si biserica "sora"?Hristos e capul bisericii,iar biserica e trupul sau tainic.Pai acum ce inseamna,ca are doua trupuri?Sau mai multe?Mai scuteste-ne,vrei?
Zici tu ca nu exista sfinti si martiri? Apoi astia se vad dupa moarte, in chip minunat, ca doar nu si-or arunca cununa smereniei la picioarele tale ca sa poti crede! Nu deznadajdui, daca au fost sfinti in comunism, vor fi si de azi inainte!
Reply With Quote
Vechi 12.02.2008, 20:23:52
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
Satisfacuta, ancah?
Dubla negatie este afirmatie. Alta data nu te mai considera infailibil, ca nu esti...papa! :)
Reply With Quote
Vechi 13.02.2008, 11:33:08
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Zici tu ca nu exista sfinti si martiri? Apoi astia se vad dupa moarte, in chip minunat, ca doar nu si-or arunca cununa smereniei la picioarele tale ca sa poti crede! Nu deznadajdui, daca au fost sfinti in comunism, vor fi si de azi inainte!
Bine,de acord,dar tot n-ai raspuns la intrebari...probabil pentru ca nu poti sau te simti cu musca pe caciula.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2008, 11:50:00
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
Satisfacuta, ancah?
Dubla negatie este afirmatie. Alta data nu te mai considera infailibil, ca nu esti...papa! :)
Papusa, tocmai am facut o rectificare, pentru cam asa cum am spus, se strecurare o reoare in plan logic, din vine mea!
Evident, nu sunt infailimbil....:D
Cum spuneam si in alta parte: forumul nu este pentru atacuri personale ci pentru dialog. ceea ce postez, nu postez pentru tine ci pentru tot cei care citesc, asa cu, cred, face toata lumea. Ca am citat un post al tau, este absolut intamplator....
Nu confunda forumul cu un blog....
Cu bine!
Reply With Quote
Vechi 13.02.2008, 14:56:36
ancah
Guest

Implicit

Fara atentionarea mea, ramanea scris ceea ce, presupun ca din greseala ai scris. Nici macar nu consider eroare in plan logic, caci asta er insemna ca ai gandit asa ceva. Nu, nu cred acest lucru. A fost o scapare neintentionata.
Ajutorul nu poate fi atac la persoana. Esti vesnic in defensiva. De ce? Te simti printre dusmani? Nu suntem.
Dar (chiar daca lipsesc multumirile), cu placere, Mirean.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2008, 15:41:14
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Fara atentionarea mea, ramanea scris ceea ce, presupun ca din greseala ai scris. Nici macar nu consider eroare in plan logic, caci asta er insemna ca ai gandit asa ceva. Nu, nu cred acest lucru. A fost o scapare neintentionata.
Ajutorul nu poate fi atac la persoana. Esti vesnic in defensiva. De ce? Te simti printre dusmani? Nu suntem.
Dar (chiar daca lipsesc multumirile), cu placere, Mirean.
Eroarea in plan logic ramane. Ea rezulta din context. Fara sa o vezi negru pe alb nu aveai cum sa iti dai seama de ea. Ca rezultat din graba nu este o scuza. Am gresit, am corectat, imi asum.
Defensiva? Nu cred. Nu ma simt intre dusmani, dar nici intre prieteni. Raporturile cu forumistii (cea mai mare parte) sunt clare, sunt parteneri de dialog, de schimb de idei, in mediul virtual.
Eu nu am dusmani...

P.S. - Tocmai de aceea nu am multumir: stiam ca iti face placere sa ma corectezi! :p (glumeam si eu...)
Desi tarziu, munlumesc!
Reply With Quote
Vechi 16.02.2008, 14:30:00
Senior Member

Implicit

ORGANIZATII SECRETE:

http://club.neogen.ro/httpwwwgeocitiescomorgsecret2004ocultahtml/1
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Franz Bardon despre masonerie ChEoPs Generalitati 1 15.02.2010 18:50:27
citate de Tutea despre revolutii si masonerie camidece Generalitati 5 14.09.2009 11:06:44