![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest poti spune ce vrei, cat timp e parerea ta personala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa cum eu aud des din partea unora si altora Domnu' Andrei...sa stiti ca ati fi fost un bun hidus,....... sau sa stiti ca ati fi fost un bun budist sau musulman.... iar un baiat chiar s-a aplecat si mi-a pupat picioarele la incheierea unui curs pe care l-am predat in semn de multumire(asa cum mi-a explicat) si respect profund pentru un invatator |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Decat sa te ascunzi dupa deget, si sa il dai pe Dumnezeu la inaintare, mai bine spui pur si simplu: " Personal nu sunt de acord cu parerea ta, iata de ce:... . " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este nici o gluma, asa a fost!.
Chiar am fost intrebat cu diverse ocazii |
|
|||
|
|||
![]()
In cazul acesta, felicitari!
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci da citatul cu verset si capitol, sa vad contextul. Oricum nu avem noi dreptul sa judecam cine ar trebui si cine nu ar trebui pedepsit de Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e judecata, ci incheiere de discutie!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mentionat: Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Iuda
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul | spre_rasarit | Generalitati | 70 | 04.01.2012 16:13:17 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
|