![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Conteaza sa-L marturisesti pe Hristos, nu sa faci voia oamenilor.
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa-L marturisesti pe Hristos, sa-ti pastrezi credinta si sa fii in acelasi timp si om cu toti oamenii. Nu cred ca este chiar asa de greu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu poti avea doi domni. Ori Ii slujesti lui Hristos, ori lui mamona. Stii tu mai bine citatul. Nu exista mai multe credinte in Hristos. Hristos este Unul, deci si Biserica Lui este tot Una.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce intelegi tu prin "mamona"? Cine socotesti ca este al lui mamona? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca tu nu esti nici cu poporul lui Israel,nici cu cei care ii judeca/ |
|
|||
|
|||
![]()
De ce te preocupa pe tine unde voi fi eu? :) Unde vrea Dumnezeu, acolo voi fi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu se pune problema ca nu am fi oameni. Dar nici nu pot fi de acord cu alte credinte. Din punctul meu de vedere ei sunt intr-o mare eroare si nu pot face altceva decat sa ma rog pentru ei. Este ca si cum eu as avea acces la izvorul apei vietii, in timp ce ei, saracii, beau noroi.. Cam asa vad lucrurile. Nu pot sa spun ca si noroiul este bun de baut, doar ca sa fiu politicoasa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
la o simpla analiza pe text,nu o judecata de valoare,ca valoare lipsind in acest caz ,dar fiind totusi comparativa,vad ca Dumnezeu nu numai ca este atributiv.. dar si cam subiectiv. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|