![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mesaj aparut de 2 ori. Scuze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi aduc aminte prima discutie cu tine, cand am sarit sa-ti raspund la intrebari, inca vreo 5 ortodocsi ti-au spsu acelasi lcru, dar tu nu intelegeai deloc, ai tinut-o pana la sfarsit tot cum credeai tu, ma refer la discutie despre ispitele de la diavol. Asadar discutie cu tine e fara rost, imi pare doar rau ca mi-am pierdut timpul pana acum in discutii cu tine. In cazul asta, arata tu cine mai zice in afara de tine ca Pastile au fost inainte de rastignirea lui Iisus, da un link cu un cult. Daca mergeai la Biserica de Pasti stiai cum sunt deniile si cand e denia prohodului, dar cei ce au idei neoprotestante nu prea calca in biserici, ei se roaga acasa. In continuare te voi lasa sa discuti singura, sau cu cei din alte culte, neoprotestantii par cei mai apropiati de tine in conceptii. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu plăcere.
Nu, nu cred. Dumnezeu nu-Și schimbă principiile. Și aici nu e vorba despre niște reglementări levitice, care știm că și-au pierdut valabilitatea odată cu împlinirea lor prin Hristos. Distincția între "animale curate" și "animale necurate" (ca și Sabatul de altfel) datează cu mult înainte de apariția evreilor și a legilor lor ceremoniale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Datele statistice care se raportează trimestrial în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea se referă numai la membrii botezați, nu și la aparținătorii acestora (exemplu copiii).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cum ti-am mai zis: infailibilitatea papala nu-i impiedica pe catolici sa accepte adevarul atunci cand il inteleg si sa recunoasca faptul ca au mai si gresit ci asta se intampla dimpotriva, la ortodocsi. Faptul ca dupa o mie de ani catolicii au inteles ca Cina era pascala si au acceptat ca in trecut nu intelesesera, este tocmai un argument ca ei accepta adevarul in ciuda greselilor trecutului. Si am mai dat si un altul din zilele noastre. Ortodocsii insa se cred mereu infailibili chiar si cand scrie negru pe alb altceva in Evanghelie. Trist. Last edited by Adriana3; 12.09.2011 at 12:25:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu stii, si in BO se tin posturi, odata am adunat toate zilele si rezulta cam jumatate de an post. Asta fara toate produsele animale, nu numai carne. Daca nu e vorba de caldura, azi se stie ca si carnea de oaie e mai grasa decat cea de porc, deci mai grea pentru sanatate. Dar sa vedem, daca cineva mananca o data la doua zile carne de porc (atunci cand nu e post sau miercuri si vineri) si cineva care mananca in fiecare zi alta carne, de 2-3 ori pe zi, cine e mai sanatos? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca tot veni vorba, cand e Pastile la adventisti, inainte de rastignire? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|