![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da iubesc oamenii,mi-e mila,ma doare suferinta umana,dar asta poate tocmai dat necredintei mele,uneori mi se pare ca lumea este exact ca o scena din Conditia umana a lui Malraux,mi de oameni uniti prin suspine asteapata intr-o sala intunecata sa fie arsi de vii,pe tot parcursul chinului lor ramanand obsedati de ideea demnitatii umane.Vazand lumea asa,nu pot sa nu iubesc oamenii,si ii iubesc tocmai pt ca sunt singuri si fara dumnezeu.Pt ca pe dumnezeu nu il intereseaza. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma doare, cand am citit cate ceva scrise aici de Maria. Indepartarea de Dumnezeu trebuie sa doara pe orice crestin. Maria draga, nu te condamn, dar nici nu pot sa te aprob. Poate parerea mea sau cea ce simt , nu conteaza pentru tine. Totusi te rog sa reti un lucru, ca Dumnezeu a creat aceasta lume din dragoste si daruind multa dragoste. Lumina nevazuta a Dumnezeirii s-a revarsat peste tot acest nesfarsit univers. Dumnezeu a daruit din lumina si Harul sau si l-a plmadit pe om tocmai pentru ai oferi, ai darui din minunile acestei lumi. Dumnezeu nu le-a tinut pentru El , ci marea Lui bucurie a fost daruirea , dragostea de a darui din minunile acestui univers. El nu cunoaste egoismul, tocmai prin darul facut prin multa, multa iubire. Omul a primit libertate deplina in asta lume, dovada si atitudinea ta si a multor altora ca tine. El nu ne-a obligat in a-L iubi, in a-L intelege. Aici este marea Taina a Lui. Sunt Tainele de nepatruns pentru mintea omeneasca. Multi, foarte multi care nu L-au simtit sau iubit, spre sfarsitul vietii lor si-au schimbat complet atitudinea. Sunt multe, multe exemple, cel mai recent Octavian Paller. Va veni poate si pentru tine vremea recunoasterii si intelegerii. Momentan revolta din tine te opreste de a pasi pe adevarata cale. Iarta-ma daca te-am lezat cumva, dar cele ce ti-am scris le-am facut cu dragoste si convingere frateasca.
|
|
|||
|
|||
![]()
Merci
|
|
|||
|
|||
![]()
Frumos mesaj, cristi. Dar trist ca multi nu inteleg acestea...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asadar,a devenit un topic pentru urari fata de plecarea,nu stiu unde,a lui Stefanel.Foarte bine,cata fratie!,ce bine ar fi sa se manifeste astfel toate relatiile dintre noi,de-aici de pe forum,sa ne simtim mai aproape,"mai crestini",caci si-asa viata si lumea din ea a devenit atat de materialista si perfida!!!!!
Eu ma intreb cum s-o mai simti Euftalia,daca tot ma gandesc,ca ea a deschis topicul.Ce-o mai face si pe unde e oare,de nu mai are un calculator la-ndemana.Sau poate nu vrea sa ne mai "deranjeze".Oricum,Dumnezeu sa-i dea liniste sufleteasca si sanatate,ca este tare grea boala atunci cand afecteaza fara mila creierul si constiinta omului,mai grea decat orice boala pamanteana.Parerea mea. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine nu mai spuneam ca va trebui sa plec pentru ca chiar nu conta asta, ca sa nu mai trebuiasca urari de plecare. Imi pare rau daca am deranjat cu ceva pe ory, iar daca ea considera ca am gresit, eu ii cer ca sa ma ierte. In rest eu vreau sa ne intelegem bine fara sa ne agatam de micile noastre slabiciuni :|.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau sa nu facem referiri la micile noastre scapari ca sa nu avem motiv de cartire intre noi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
|