![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel si oamenii daca nu ar muri de batrinete si boli incurabile am ajunge sa ne mincam unii pe altii si sa murim in mizerie crunta. |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
Zergule, aiurezi la greu și nu te-aș băga în seamă, dar din pricină că faci mult zgomot și poți induce în eroare pe unii care nu gândesc cu capul lor ci se lasă înșelați de aparențe, am să mă ocup de prostiile tale.
Citat:
Citat:
Articolul cu șopârla nu spune nimic. Cercetătorii au observat la aceeași specie în două zone diferite doută tipuri de naștere: prin ouă și prin pui vii. De aici au tras concluzia că aceasta este o dovadă că speciile se transformă. Dar unde e dovada că inițial specia se reproducea într-un singur fel? Citat:
Citat:
Iar tu (și ceilalți evoluționiști) vrei cu orice chip să te convingi că lucrurile stau cum vrei tu și cauți dovezi care să-ți susțină teoria, în loc să judeci lucrurile din punct de vedere al probabilității. Și bineînțeles, respingi sistematic posibilitatea existenței lui Dumnezeu, ceea ce arată 'imparțialitatea' ta. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dumnezeul creștin are cea mai avansată învățătură religioasă și morală. Învățătura despre iubire, despre personalism, trezvie, înfrânare, reprezintă singura cale care duce la prezervarea integrității ființei umane și progresul ei în cunoaștere. Dar tu nu cunoști adevăratul creștinism, esența lui ci doar formele lui. Și ca și în alte cazuri, ai impresia că știi ceva când nu știi aproape nimic. Citat:
Citat:
Răspunsul tău dovedește doar fanatism și ignoranță. De unde știi că e un proces natural? Ce argumente ai? Eu susțin că, chiar dacă acceptăm teoria evoluției, apariția vieții biologice nu poate fi susținută pe cale naturală fiindcă implică apariția codurilor genetice, a sistemului reproducător și a funcțiilor incredibil de complexe din celula vie. Asta nu poate apărea prin organizarea naturală a materiei, prin evoluție de la simplu la complex. E aici o mașinărie mai complexă decât cel mai complex computer, nu un aranjament de cristale. Citat:
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 15.02.2011 at 23:26:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"O mutatie este practic o greseala facuta in momentul copierii ADN-ului. Majoritatea mutatiilor nu produc o schimbare pozitiva sau negativa (mutatii neutre). Un numar infim sunt pozitive; restul au rezultat negativ. Mutatiile neutre sunt in general pierdute. Cele negative sunt, pe deasupra, eliminate de selectia naturala. Cele pozitive sunt avantajate de selectia naturala" Poate faci confuzie cu mutațiile stimulate artificial prin radiații la musculițele de oțet. În natură nu stă nimeni cu raze Roetngen îndreptate spre animale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar există situații de co-evoluție care au împins două specii în tandem tot mai departe, de exemplu, Orhideea Stea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
si vezi tu, sunt sanse infime sa apara mutatii pozitive aleatoare la un animal, si sanse si mai infime sa apara atunci cand are nevoie(seceta, presiuni externe), sunt sanse mai mari sa nu apara nicio mutatie pozit si pur si simplu sa nu se adapteze. si deci au murit toti. si cu asta am incheiat. Last edited by Ana.Maria.; 16.02.2011 at 00:20:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://creation.com/dogs-breeding-dogs
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intelegi ce vreau sa spun? sau incerci macar? chiar nu vreau sa-mi explici a mia oara acelasi lucru, cu alte exemple. Last edited by Ana.Maria.; 16.02.2011 at 00:41:00. |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/6896753.stm [/quote]Repet: mutațiile au loc la un singur individ sau un număr redus de indivizi, care nu pot influența ansamblul speciei. [/quote] Asta dacă nu-s mutații favorabile, ca dacă sunt, ăia care nu le au tind să dispară, iar cei ce le au tind să se reproducă, deci genele favorabile ajung să se propage din generație în generație pe fondul decimării indivizilor care nu le au. Că așa e în viață. Citat:
Citat:
Citat:
Panda e aproape exclusiv axat pe bambus. Ca o curiozitate, iepurele este foarte interesant pentru că-și mănâncă propriile fecale din cauză că a fost proiectat inteligent și nu poate digera bine. Citat:
Citat:
Citat:
Respingerea ipotezei Dumnezeu o fac din cauză că nu sunt dovezi în sprijinul ei. Citat:
Citat:
Uite la ce e utilă: http://www.youtube.com/watch?v=r9dHWOjRMxM [/quote]Vorbe aiurea. Concret, un rudiment de organ este un dezavantaj, nu un avantaj. Asta presupunând că rudimentul ar fi apărut prin mutații, ceea ce ți-am spus deja că nu se poate.[/quote] Sigur, dar pe Veverița Zburătoare o doare la bască de părerile tale. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
[img]http://www.bjorkaoddities.com/images/folder%2048/4/Murderers%20Parasites2.jpg[/url] Și cu parazitul ăsta parte din planul divin: http://1.bp.blogspot.com/_LbccUVbSRd...Eye+Worm+1.jpg Mai sunt și altele, dar asta e de încălzire. Citat:
Citat:
Citat:
http://www.wired.com/wiredscience/20...eplicatingrna/ Lucrurile merg așa: simplu ----(selecție naturală)---> complex. Citat:
Citat:
Ia spune-mi cimpanzeii au suflet? Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu toate. Doar cele mai ghinioniste sau cele mai neadaptate.
Citat:
Repet, în contextul unei schimbări a mediului (de orice natură, climatică, prădător, asteroid, compoziția chimică a aerului, etc) opțiunile pentru populațiile de animale sunt, în ordinea frecvenței: migrarea, moartea sau adaptarea. Citat:
Citat:
Citat:
Așa e viața. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|