![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Iertăciunea" dumneavoastră nu are nicio valoare când în același aliniat m-ați jignit atât de grav. Dacă acesta e ultimul dumneavoastră argument, nu am decât să vă urez "Domnul să vă lumineze!"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Blândețea lupului n-o voiesc și urarea din final s-ar putea să fie urâciune în contextul unui "domn" pe care apostolii nu l-au propovăduit, iar argumentele dumneavoastră au fost ca țiglele hâite de vânt, fără statornicie adicătelea. Ce e asta "Luca e evanghelist, nu apostol"?! Last edited by stireana; 11.03.2012 at 15:04:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
LUCA11;27 Pe când spunea Isus aceste vorbe, o femeie din norod și-a ridicat glasul și a zis: „Ferice de pântecele care Te-a purtat și de țâțele pe care le-ai supt!” 28 Și El a răspuns: „Ferice mai degrabă de cei ce ascultă Cuvântul lui Dumnezeu și-l pazesc...... vezi tu o femeie a numit-o fericita cum a proorocit maidinainte Fecioara dar ce zice Domnul ferice mai degraba de cei care asculta si pazesc deci mai degraba ferice de cei ce asculta decat de Fecioara Maria?????suna ciudat??sunt multe lucruri ciudate in lumea asta Domnul vrea sa te ierte, n-ai vrea sa capeti pace in inima ta??tu ai ravna dar e indreptata gresit deocamdata.Doamne arata-ti indurarea |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar Iisus i-a răspuns: „De ce-Mi spui bun? Nimeni nu este bun, fără numai unul Dumnezeu." Pe aceeasi logica am putea intelege ca Hristos ar fi sustinut ca nu este Dumnezeu. Dar de fapt Hristos nu a facut decat sa se smereasca pe sine. La fel a facut si cu Maica Sa. Altfel spus nu este fericita pentru ca L-a nascut pe El, ci pentru faptul ca s-a invrednicit sa Il nasca. De fapt de aceea a putut sa Il nasca pentru ca era vrednica de aceasta cinstire.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"48. Căci, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile." (Luca 1:48) Ce spui tu acolo nu există, nu scrie-n Biblie vorbăria aia fără rost (neamurile îmi vor spune fericită etc). Last edited by stireana; 12.03.2012 at 00:42:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|