![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
OK, înțeleg și sunt în cea mai mare parte de acord. Dar nu înțeleg de ce nu iei în calcul că Yasmina trăiește pur și simplu în alt mediu de viață și nu poate interpreta ca noi problema conviețuirii cu miile de maidanezi.
Mai mult, ea are o iubire reală, mai puternică (iar asta nu e o rușine, dimpotrivă!) pentru animale în general, ceea ce atârnă și mai mult în interpretarea unor texte de-ale tale unde te arăți deja pătimaș și cu totul intransigent. Așadar nu cred că ai făcut bine raportîndu-te violent și respingător la Yasmina, mai ales că ea și-a făcut cunoscută dragostea de animale mai înainte de povestea asta tristă cu copilul omorât de maidanezi. Din păcate se pare că nu mai e decât soluția eutanasierii. Aș fi preferat să aud de la tine mai des "din păcate", însă aud mereu doar "eutanasiere"... Accent care schimbă multe... |
|
|||
|
|||
![]()
Greseli ca ale batranei sau ale copiilor facem 100 pe zi toti , nu ar trebuie sa se plateasca cu o moarte cutremuratoare.Nu le doresc celor ce judeca bunica si copilul sa plateasca la o greseala de asa "gravitate" cu un asemenea pret desi probabil asta e pericolul daca nu isi revin, sa-i miluiasca si sa-i lumineze Domnul.Cainii si tot neamu lor pana la hiene nu stiu sa ucida manca de viu prada nu sunt ca felinele sa omoare elegant si apoi sa manance frumos incep sa zdrobeasca sa sfasie sa inghita si nenorocita victima inca traieste.De aceea nu vezi decat rar la televizor atacuri ale hienelor pentru ca sunt foarte traumatizante pentru privitor.
Pe mine m-a rascolit adanc aceast calvar.Copilul a murit ca un miel nevinovat , ucis de cei trei urati care au ucis si Mielul lui Dumnezeu.Iudele care au luat bani pentru animal si au l-au aruncat in spatiul public stiind ca pun in pericol viata aproapelui, pilatii fara coloana de la primarie care trebuiau sa execute corect ridicarea cainilor is respectarea legii , prietenii lor caiafele guvernate vicleni si fatarnici, gloata proasta care nu intelege ca un caine fara stapan e o mina anti-infant-erie un canal la care s-a furat capacul in care un adult isi rupe piciorul iar un copil sau un batran isi pierde viata sau ramane mutilat pe viata. Eu nici nu vreau sa ma gandesc prima data ce facem cu ei , in acest moment nu conteaza trebuie imediat luati , scurt ,eliberat , deminat orasul .Mai intai prindem omul periculos si apoi il judecam , mai intai politia isi face treaba apoi tribunalul decide viitorul.Asa si aici intai hingherii sa isi faca datoria ca oriunde in lumea sanatoasa si apoi decidem cu dragoste de animale dar mai intai de toate cu dragostea de aproapele poruncita cum e mai bine iar Domnul ne va da solutia ca cine cauta gaseste.Cat inca nu se aduna cainii salbaticiti din strada fiecare trauma psihica fizica spirituala cauzata de ei oamenilor nevinovati ( si care sunt zeci de mii pe an , imposibil de inventat , e clar ca-cainii au pus botu pe bune ) trec in carca celor trei categorii de mai sus si a noastra a tuturor , macar sa scriem , sa vorbim, sau sa ne rugam. Frumos efortul lui Cezar de a scrie spre aplanarea conflictelor si intelegere ,mi-au placut pasajele din posturile lui in care prezinta situatia de aici. Last edited by Teodosie; 24.09.2013 at 06:53:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca toti oamenii din Tara ar gandi asa, am ajunge rapid Germania !!! Noi,in loc sa luam exemplele bune din tari precum Germania,Anglia,SUA,tari in care maidanezii sunt eutanasiati pe banda rulanta,fara ca "iubitorii de animale" de acolo sa faca isterii si spume la gura,pentru ca acolo exista cu adevarat LEGEA, care e facuta pentru OAMENI !!! Oare in acele tari nu exista "iubitori de animale" ? Ba exista ,insa sunt niste oameni rationali,si cu simtul masurii,si mai presus de toate nu isi urasc semenii !!! Insa ,la noi, o buna parte a societatii fiind alienata social (datorita lipsei de incredere in aproapele,si a multiplelor lor esecuri si experiente rele !) se refugiaza in caini ! E ca un mecanism de aparare psihologica, care la ei se declanseaza inconstient,bazat pe afecte ! Se stie doar, ca animalele sunt docile,si nu te pot insela sau parasi, de aceea acesti "iubitori de animale" cauta docilitate, supunere si sa nu fie parasite ,adica tot ce oamenii nu le-au putut da,din diverse motive ! De aia nu te astepta sa te inteleaga rational, ei nu mai pot avea o gadire clara, din moment ce sunt condusi de afecte si de frustrari sociale grave !!! E ca si cand i-ai spune prietenului tau cel mai bun, ca iubita lui e c...va,si ai vazut-o tu la coltul strazii ! Care va fi reactia lui ?! Vei fi fericit ca ai scapat intreg ! De aceea ,vorbaria multa, dusa cu acestia,de la un moment dat devine paguboasa ! Ei o sa o tina langa, pe a lor pana la sarsitul veacurilor ,si a tot polemiza cu ei devine o fermecatoare pierdere de timp ! Noi trebuie sa trecem la actiune ! Fapte ,nu vorbe ! Iar aceia care vor apara in mod violent cainii, trebuie urgent luati si imbarcati in dube, cu directia: unii inchisoare, altii balamuc, dupa starea fiecaruia !!! Dora nu am ajuns sa ne conduca nebunii !!! (ha,ha,ha !!!) Last edited by guardian knight; 24.09.2013 at 07:09:37. |
|
||||
|
||||
![]()
0 comentarii 8455 afișăriHomePuterea GanduluiAtenție, om turbat!
de Lucian Mîndruță Publicat la: 20.09.2013 18:45 Ultima actualizare: 20.09.2013 19:36 Un text scris de Lucian Mandruta,in Gandul !!! E la modă la televizor acum dezbaterea pe problema maidanezilor. M-au chemat și pe mine ieri la o emisiune, n-am putut să mă duc, dar m-am uitat puțin, astfel încât să înțeleg rețeta. Deci, cum să salvezi maidanezii prin dezbatere publică? În primul rând îți trebuie o aberație și un nebun. Aberația e orice altă cauză a morții a lui Ionuț decât a constatat procuratura. N-au încercat sinucidere până acum, restul e tot acoperit. Nebunul îl găsești printre oamenii politici pe care nu-i mai ia nimeni în serios demult, drept care ei nu se mai pot distinge decât strigând tâmpenii. Gen Vadim. După aceste două ingrediente, îți trebuie o oală, adică un studio de televiziune, unde torni o fiertură de babe. Trebuie neapărat să fie babe celebre, semi-vii, pot să și doarmă în emisiune, ideea e ca din când în când să se trezească oftând și să lăcrimeze în timp ce îngaimă ceva despre sufletul câinilor. Pentru acest gen de babă uitucă, doar câinele mai are suflet, poate și pentru că e singură ființă care-o iubește necondiționat, pentru că niciun câine nu trăiește suficient să înțeleagă ca lumea oamenii. În fine, peste fiertura asta se pune carnea: asociațiile de protecție a câinilor și avocații lor. Ăștia nu dorm, pentru că la salariile pe care le sifonează din fonduri își pot permite să bea nonstop în culise doar Red Bull. Mai departe, rețetă e simplă: toți acești schilozi la suflet, care confundă psihopatia cu dragostea și cățelul cu copilul pe care nu l-au avut niciodată, toți acești dopați cu adrenalină propriei orbiri, toți aceștia vorbesc. De obicei, contra unui prost, aflat din greșeală pe acolo, care crede că rațiunea îl ajută la ceva, ca și cum colacul de salvare ar fi util când te arunci într-un lac cu benzină în flăcări. Din povestea asta nu iese nimic, nici adevăr, nici soluții, nici milă, nici umanitate, nici mai puține mușcături. Doar rating. Și, pe lângă el, mirosul urât al urii, de data asta între oameni. Pentru că, dacă au învățat ceva de la câini, iubitorii de animale au învățat să se organizeze și să atace în haită. Să latre share-uri pe facebook, ca să nu doarmă nimeni în cartier. Și să rupă lanțul bunului simț, năvălind peste dorința noastră normală de a ne duce copiii în parc, nesupravegheați. Da, măi, javrelor! Nesupravegheați! Pentru că, dacă e să fie cineva supravegheat, îndeaproape de doctor și tratat de turbare publică, ar trebuie să fie tocmai dog-loverii și aliații lor! |
|
||||
|
||||
![]()
Si uitati ce reactie a avut,o iubitoare de caini, la adresa articolului lui Mandruta :
#12 Luminita Damian 20.09.2013 20:43 Raspunde Mandruta, esti un personaj sinistru si nesimtit care vad ca ai inceput sa apari din ce in ce mai des. Daca ar fi sa-ti raspund in aceeasi nota ca a articolului tau, ti-as spune sa-ti moara copiii (supravegheati sau nesupravegheati mai javro) ca si ciinii carora le doresti moartea. Lumea ar fi mult mai buna fara voi (tu, copiii tai si cei ca tine). |
|
||||
|
||||
![]()
#18 tavi
20.09.2013 21:35 Raspunde @Luminita Damian Doamna sunteti bolnava pshic!!! Sincer va spun. Nu va cunosc nu v-am vazut in viata mea, insa cititind ce ati scris mi-am amintit de Hitler. Numai ala iubea cainii mai mult decat oamenii. Fereasca Dumnezeu de oameni ca dumneavoastra. Sincer va spun, consulta un psiholog mai bine ca nu cumva sa ajungeti mai rau. Numai bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici macar nu suport cand alte persoane se cearta sau se insulta,imi creaza o indispozitie si ma simt datoare sa le sar in ajutor si sa le impac. Problema mea cu tine(si alti cativa)nu este ca propui/propuneti omorarea cainilor(mai lasati-o balta cu euthanasia,care inseamna altceva)ci ca o faci cu atata entuziasm si placere incat este dubios si chiar scarbos ca cineva sa simta atata implinire si satisfactie dintr-o treaba asa urata si dificila. Arata-mi unde,precis ca si context,am facut afirmatii de genul"urasc oamenii si copiii dar iubesc cainii in locul lor"-afirmatie pe care tu si altii de teapa ta fac atata caz si o utilizeaza in orice discurs impotriva mea??? Mie imi spui ca nu mai am argumente?Asta dupa ce am scris incontinuu la acest subiect de la inceputul lunii?Nu retin sa fii raspuns cu nici o idee inteligenta la posturile mele si acum brusc cand m-am saturat de circul facut de cei ca tine entuziasmati de animale moarte imi spui cinic ca nu mai am argumente?Ha,de parca mi-ai citit argumentele de-a lungul timpului,de parca ai purtat vreun dialog cu mine candva... Cu ce drept ii faceti voi dobitoci pe alti oameni?Cu ce drept le adresati vulgaritati? Cine va da permisiunea sa fiti asa agresivi si violenti in "iubirea"voastra?Cum va permiteti sa postati pe acest forum,printre colegii vostri ortodocsi afirmatii de genul"iubitorii de animale sunt zoofili"??! Daca un prost a facut o afirmatie de ce trebuie sa propulgati prostia cand aveti si alte alegeri la indemana?Doar din simpatie/afinitate vizavi de prostie ? Ii vezi pe altii?Desi vor si ei sa nu mai existe caini pe strazi,cu tristete si regret vorbesc de nimicirea lor nu cu energie si entuziasm.Au o atitudine mai pacifista,atutidea omului presat intre datoria si fraternitatea fata de semeni dar si intre simpatia si grija pt niste dobitoace care sunt lasate tot la mana lui,a omului si trebuie sa le administreze spre binele amandurora.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Așa e, dar cu simțul măsurii, ținând cont de realitățile curente.
În rest, relax! Nu e bine să te'nervezi prea tare. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cine e Lucian Mandruta in aceasta problema?
Un oarecare care scrie mojicii si intarata spiritele. Mai mult decat atat,este un porc nesimtit care isi inseala nevasta facand-o sa sufere enorm,vazand tabloidele cu sotul ei pervers si amanta impreuna. Ce sa spun un model crestinesc drept de urmat si de imbratisat! Vai de voi !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Da' cine-a zis soro că e model creștinesc de urmat?
Singurul model de urmat este Mântuitorul. Te-am rugat deja, calmează-te!