![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: eu personal NU sunt impotriva acestui viitor sinod. Consider ca odata la 100-150 ani Bisericile Ortodoxe ar trebui sa se intruneasca intr-un sinod pan ortodox, asa cum o fac a cum
|
|||
|
|||
![]()
De recitit cu atentie in ce vor consta ,,Relatiile Bisericii Ortodoxe cu ansamblul lumii crestine" - ultima tema a sinodului. Din perspectiva ortodoxa, va rog. Aceasta este, de fapt, bomboana pe coliva ortodoxiei!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: eu cred ca PS Bartolomeu s-a referit la vocea Bisericii Ortodoxe cand a spus ca astepta o voce vibranta
|
|||
|
|||
![]()
Eu incerc sa interpretez cuvintele PS Bartolomeu. Biserica Ortodoxa nu trebuie sa apara, deoarece ea exista. Asa ca te las sa gasesti singur raspunsul...
|
|
||||
|
||||
![]()
Putem intepreta în fel și chip, mai ales dacă facem rabat de la logică. În context este vorba despre sinodul ce urmează a se întruni, deci lui (sinodului) îi aparține „vocea vibrantă” așteptată de către lume să se exprime „asupra mai multor provocări presante”.
P.S. Încerci să interpretezi tendențios, atribuindu-i intenții ascunse, nemărturisite.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 17.05.2016 at 11:45:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai asta poate ca ar fi mai nimerit sa nu faci.
Daca atribui sensuri/intelesuri in duh de suspiciune, unde se poate ajunge? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru putin, frate...:)
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||