![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cornel Nistorescu: Ciolacu este în stare de orice, că omul se dă și cu Raiul, și cu Iadul și face zîmbitor naveta între ele
https://r3media.ro/cornel-nistorescu...eta-intre-ele/ Ce putem înțelege din vizita la Muntele Athos și pelerinajele sale pe la mănăstiri, urmate de desemnarea unui vicepreședinte PSD pentru LGBT cum este Victoria Stoiciu? Că este în stare de orice, că omul se dă și cu Raiul, și cu Iadul și face zîmbitor naveta între ele. Balansează spectaculos între minciună și adevăr, între promisiune și amăgire, între bîlbe și viclenie, între lingușeală și amenințare. Congresul PSD a fost un alt semnal de alarmă pentru pericolul reprezentat de Marcel Ciolacu. E ca și cum ai da țara pe mîna unui cîrciumar viclean și descurcăreț, capabil de cele mai incredibile jonglerii și învîrteli și care este maestru la amețit populația. Un-doi-trei și ia toată puterea și ne-o lasă cu gura căscată”, a scris Cornel Nistorescu
|
|||
|
|||
![]()
Mihail Neamțu evocă un episod penibil pt eșecul catastrofal al diplomației româneștila vizita unei delegații japoneze de 300 de oameni de afaceri care au pregătit 10 ani un turneu în Europa de Est pt investiții.
De urmărit și luat aminte cum nu ajung investiții de miliarde în România de la Sony, Mitsubishi etc. https://youtu.be/SxF4LSOFLLk?t=1088 Premierul PSD Tudose demisionase în acea dimineață, iar Iohannis n-a catadicsit să-l întâmpine pe premierul japonez, mai mult secretarul de stat trimis să întâmpine delegația a ofensat echipa japoneză confundându-i cu chinezii.
|
|||
|
|||
![]()
Vestea momentului Virgiliu Gheorghe directorul revistei familia ortodoxă va candida de pe un loc eligibil pe lista AUR!
Cunoscutul bioetician și teolog, Virgiliu Gheorghe, candidat la Parlamentare pe listele AUR! Virgiliu Gheorghe, cunoscut bioetician, teolog creștin ortodox, va candida pe listele AUR pentru un loc în Parlament, la alegerile ce vor avea loc pe 1 decembrie. Virgiliu Gheorghe face parte din „echipa AUR” care se va ocupa de problemele sănătății, sistemului de protecție socială și de muncă, după cum arată lista prezentată de formațiunea lui George Simion. Conform informațiilor din anturajul partidului, Virgiliu Gheorghe va candida pe primul loc al AUR la județul Suceava, având astfel, șanse foarte mari să intre în Parlament, din decembrie.
|
|||
|
|||
![]()
Ordinea Partidelor pe buletinul de vot în diaspora la Parlamentare 1 Decembrie 2024
Circumscripția 43 cum e denumită jurisdicția pt diaspora: Astfel, ordinea pe buletinul de vot pentru diaspora este următoarea: * Poziția 1 – Uniunea Salvați România * Poziția 2 – Partidul Forța Dreptei * Poziția 3 – Uniunea Democrată Maghiară din România * Poziția 4 – Partidul Național Liberal * Poziția 5 – Partidul Social Democrat * Poziția 6 – Alianța pentru Unirea Românilor AUR dezavantajată de poziționare, în total sunt vreo 39 de rubrici, cu multe partide votate de o populație sub 50.000 de electori, dacă ar fi și mai facil accesul probabil ar fi 100-200 de rubrici dintre care 80% nu spun nimic.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 16.10.2024 at 11:40:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După anunțul oficial privind candidatura la Senat în județul Suceava, Virgiliu Gheorghe Vlăescu a declarat că și pentru el este o surpriză faptul că liderul AUR, George Simion, i-a propus să candideze din partea acestui partid, el precizând că a luat această decizie pentru „că mă simt cel mai apropiat sufletește de Suceava”. „În urmă cu câteva săptămâni, George Simion a venit și mi-a propus să candidez. Și am venit în Suceava pentru că sunt apropiat de suceveni și am avut de-a lungul timpului multe conferințe aici. Am prieteni buni în Suceava și la sfatul părinților, duhovnicului, am spus că poate e nevoie și de o voce care să reprezinte valorile pe care eu le reprezint în politica românească. Am avut multe conferințe la Suceava, am o apropiere față de acest județ pentru că am mulți prieteni în Suceava, cunosc bine lumea suceveană. Și de 20-30 de ani tot vin în Suceava și mă simt solidar cu bucovinenii. Și candidez aici și pentru că am fost receptat foarte bine cu mesajul pe care l-am avut de-a lungul anilor privitor la valorile morale și la susținerea unui set de valori ce țin de familie, de neam și sănătatea morală a poporului nostru”, a spus Virgiliu Gheorghe Vlăescu, potrivit sursei citate. El a spus că își dorește să facă un alt fel de politică, iar George Simion i-a spus că își dorește ca el să fie în Senat ca expert pe probleme de educație și sănătate și că este nevoie „de o voce ca a mea în Parlament”. __________ Dacă și la Virgiliu Gheorghe coordonatorul științific al revistei Familia Ortodoxa facem mofturi. E timpul ca toți oamenii grei de pe forum să vină alături de AUR, Rappy, Alaric, Minea Peter, Cozia, AdrIun, Moroco, Mihailc, CristianR, e timpul să strângem rândurile, avem timp să ne certăm pe alte chestiuni după, fiecare om contează în bătălia asta, e la fel de important momentul ca la victoria CDR din 1996.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 16.10.2024 at 23:15:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar pe respectivul personaj această acțiune îl pune clar sub vot de blam și îl descalifică, dacă a putut să accepte să se bage „slugă” la această grupare de extremiști antiromâni și antiortodocși AUR, condusă de „energumenul” Simion. Revista aia „familia ortodoxă” face de fapt referință la religia unora așa cu perciuni mai lungi, haine negre și care de 2000 de ani încoace neagă dumnezeirea și mesianitatea lui Iisus Hristos? Citat:
„Sclavagism” și „rechiziționări cu japca” la Pechea, Galați, marca George Simion, „energumenul” de AUR
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Fiecare face ce vrea, nu trebuie să facă ce zic eu sau altul. Citat:
Ăla nu se îngrijea de comunitate. Iar terenul pe care sunt casele nou construite, l-a cumpărat AUR nu a fost donat, și probleme au fost cu primarul doar la Pechea, la Slobozia Conachi și în alte localități s-a găsit înțelegere și s-a mișcat primarul și consiliul local.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 17.10.2024 at 10:03:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Acele „personalități” s-au băgat sau se bagă singure, cum zicea patronul izreelian al lui Simion, „pe cocioc”, la îndemnurile satanice care lucrează prin intermediul lui George Simion, zis și Georgică „Che Gargara”, pentru că este clar că Simion a făcut pact cu satana și este un instrument prin care lucrează satana.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Având în vedere că vorbești numai cu răutate, tu ai făcut pact cu cel rău și din plinătatea inimii dai afară veninul.
|
|||
|
|||
![]()
Mihail Neamțu deschide lista AUR la Camera Deputaților în Bihor
Cunoscutul scriitor, educator și teolog, Mihail Neamțu, va deschide lista AUR pentru Camera Deputaților în județul Bihor, scrie Apuseni.info. Deși AUR l-a anunțat încă din septembrie, nu s-a știut oficial în ce județ va candida autorul „Fenomenului Trump”. Neamțu va deschide, astfel, lista AUR de la Bihor, având șansa să reprezinte acest județ în Parlamentul României.