![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, din fericire, recititind postarea si mi-am adus aminte ca dumneavoastra scrieti imnuri. Si m-am oprit. Va felicit si va urez succes. Am vrea doar sa precizez pe scurt: Hristos nu e nici penticostal nici ortodox nici catolic nici adventist, nici a lui Chifa, nici al lui Pavel sau al lui Apolo. El este Fiu de Dumnezeu si Capul Bisericii Lui. Dupa cum in primul secol Hristos n-a putut fi impartit, la fel si astazi: o grupare crestina nu poate pune monopol asupra Lui. Last edited by penticostalul; 25.08.2011 at 16:06:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am fost prezent in toate confesiunile ca sa spun ca in toate e Acelasi Hristos. Dar de vreme ce L-am intalnit in Ortodoxie, o voi spune de va fi nevoie, ca aici este Hristos. Sa dea Domnul sa crestem in dragostea Sa. |
|
||||
|
||||
![]()
Hristos e Unul, dar cat de diferita e perceptia oamenilor despre Hristos: unii urca spre intelegerea plinatatii Sale, altii se multumesc cu o viziune fada. Delia a punctat foarte bine diferentele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa ne apere. Last edited by Scotland The Brave; 25.08.2011 at 17:22:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca de obicei puneti punctul pe "i". Daca Adevarul ar fi o figura geometrica simpla,clara,aceeasi pt. toti, intelegerea adevarului da nastere complicatiilor :)
Last edited by ioanna; 25.08.2011 at 18:15:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Toate neamurile o vor ferici. Sfintii Apostoli nu au pomenit absolut nimic despre Maica Domnului, in epistolele lor. Cum se explica aceasta? Or fi fost apostolii "neamuri proaste"? Sau ati inteles dvs. gresit ce inseamna "toate nemurile o vor ferici", cautand sa justificati cultul Mariei, nepracticat de apostoli?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-adevar este important sa stim daca fericire = supravenerare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai ca lucrurile alea sunt de asa natura contradictorii..incat nu e posibil ca a/Acelasi sa fi facut lucrurile la acest mod diferit in locuri diferite, prin oameni care au prea putine in comun daca e sa privim dincolo de aparente sau in orice caz, cand e vorba de lucruri cheie pentru a incerca sas defininesti "o unitate in diversitate". ex. hristosul romano-catolicilor si-a pus loctiior pe Papa si l-a facut infailibil, cel al penticostalilor nu a pus papa pentru penticostali dar a facut pe fiecare penticostal infailibil (desi practica arata altceva) mai mult chiar le-a dat unora sa vorbeasca in limbi (dupa cateva secole bune de tacere) ceea ce romano-catolicilor nu le-a dat, cel al adventistilor i-a pus sa tina Legea Veche pe sarite (selectiv) sa plateasca zeciuiala si i-a invatat ca nu exista viata dupa moarte, ceea ce la catolici si penticosatali n-a facut si n-a invatat, etc. Last edited by AlinB; 25.08.2011 at 18:59:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ca e a tuturor sau nimanui pana la urma, e rupt de toate si de toti, nu mai are nici o Biserica vizibila, nici o invatatura dreapta de la A la Z? Pai ce spui tu aici, este consistent cu Scriptura? Eu zic sa mai arunci o privire prin ea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-Da Doamne,porunceste! -Ce mai face robul meu Scotianul? -Este pe crestinortodox.ro Doamne.. -Nu se potoleste nu?Ce trebuia el sa faca? -Doamne,cand a venit de la munca,trebuia sa-Ti multumeasca,sa se spele,sa manince ceva si sa-Ti multumeasca pentru asta,sa se odihneasca putin,apoi sa citesca Cuvantul Tau,sa mediteze la el,sa se roage la Tine ca sa-l inteleaga,sa le spuna celor mici despre Slava,Gloria si Dragostea Ta... -Si el ce face? -Pai e tot pe crestinortodox.ro.. -Si ce face el acolo? -Doamne..le explica.. -Ce le explica apostolul Meu? -Pai Doamne..le explica ce a inteles el din Cuvantul Tau. -Asta le explica?Spune-mi Petru..de cate ori l-am salvat si iertat pana acum? -In fiecare clipa a vietii lui de oaie ratacita Doamne. -Si el ce a inteles din asta? -Ca trebuie sa stea pe crestinortodox. -Petru,du-te la el,ia-l de urechi,pune-l in genunchi,si da-i cu nuiaua pocaintei la palmele mandriei lui pana canta precum in Cantarea Anei. -Doamne,fie-Ti mila de el,si da-i asta zi de zi pana intelege,ca asta-i mai tare de cap,din cauza vantului mai puternic din Scotia ii sta kiltul pe ochi si pe urechi si intelege mai greu. -Petru,vezi ca mai sunt si altii ca el.Se stiu ei.Pune-i pe toti in smerenie,tacere,ascultare si fapta pentru ca va veni Ziua cand nu ii voi mai astepta.Le bat inca la usa.Dupa ce au spus si au facut le va fi masurata credinta.Pe Scotian sa-l pui in fundul clasei pe cojile de nuca ale tacerii.O sa chitaie el putin da o sa-i prinda bine.Sa nu vina Ziua Petru cand ii voi pune-n fata faptei tot ce a spus de dragul vorbei. Doamne iarta-ma pentru ce am scris.Ma duc singur la colt. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|