Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2012, 18:38:20
Tudor Alexandru Tudor Alexandru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.01.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Eu sustin actuala putere, intr-o oarecare masura. Dar versurile alea zici ca sunt facute de un pensionar inregimentat politic pana peste cap, cu ceva veleitati de versificator submediocru.

Inteleg ca manifestantii il vor jos pe Basescu sau pe Boc...insa paradoxal este faptul ca nu-i suporta nici pe Ponta sau Crin
CU MULTUMIRI,
Alexandru TUDOR,
INSPECTOR DE SPECIALITATE

PATRIARHIA ROMANA
CENTRUL DE PELERINAJ “SF.AP.PAVEL”
Romanian Patriarchate Pilgrimage Center
Calea Victoriei nr. 45 (lânga Magazinul Muzica)
Tel (+4) 021.313.37.45 / 021.313.37.46
(+4) 0724.393.888
www.pelerinaj.ro
Vechi 21.01.2012, 18:45:43
candles in the wind candles in the wind is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.10.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Va recomand sa cititi articolul urmator ce analizeaza tabloul a ceea ce am vazut in Romania in aceste zile:

http://www.ziaristionline.ro/2012/01...ia-lichelelor/
Analiza este realizata de o "minte stralucita"..cine este aceasta minte stralucita?!?avem exemple de minti stralucite care au derapat prin slugarnicie(de ex liiceanu,care atunci cand vorbeste despre ceva apolitic e genialmin politica vede doar portocaliu).
Vorbiti despre manipulari intr_una.nimeni nu exclude asta DAR tot nimeni nu se intreaba daca nu cumva si articolul de mai sus nu e tot o manipulare.
Daca v-ati gandi mai putin la manipulari,mai putin la partide,oricare ar fi ele indiferent de culoare,ati reusi sa observati un lucru clar:tara asta a inceput sa se piarda putin cate putin prin foame,prin saracie,prin lipsa locurilor de munca,prin lipsa unui sistem medical (slabe dotari,plecari de medici,blazare sau poate incompetenta din cauza salariilor de mizerie),prin distrugerea invatamantului,prin promovarea incompetentei si nepotismului,prin FURTURI COLOSALE,pe care unii,se pare ca nu vor sa le vada..si in final adaug scaderea increderii in biserica din cauza implicarilor in politica..in sens negativ..
Tinerii de azi nu au aproape nici o sansa.am trecut prin experienta de dupa facultate cu trimisul a sute de CV_uri,participarea la zeci de interviuri..toate fara rost..pt ca pe nimeni nu intereseaza ce ai in cap..ci sa vrei bani cat mai putini..cati din fostii colegi ai dumneavoastra s-au realizat in vreun fel..5%?cati lucreaza in domeniul studiat?probabil ca cei pusi in functii la firma lu tata acum vor sari in sus,dar realitatea asta este,nu ajungi nicaieri pe competente in tara asta.exista si cazuri exceptionala unde cu un dram de ajutor de sus..si cu anumite circumstante unii au reusit.dar ce pondere au acestia?
Majoritatea colegilor mei,unii poate sefi de promotii lucreaza prin Italia la spalat de farfurii,sau prin comert la noi(nu la birou..ci la munca de jos)..nu dezaprob munca de jos DAR asta e perspectiva studentului roman?a tanarului roman?
Lasati putin deoparte manipularile,de care suntem oricum constienti,si veti vedea FOAMEA.
Vechi 21.01.2012, 18:47:52
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Va recomand sa cititi articolul urmator ce analizeaza tabloul a ceea ce am vazut in Romania in aceste zile:

http://www.ziaristionline.ro/2012/01...ia-lichelelor/
Ce analizeaza articolul respectiv? Articolul se numeste propaganda stalinista clasica. Si nu ma poate acuza cineva de partinire in conditiile in care am spus ca sunt inutile protestele si am si zis de ce sunt inutile.
Vechi 21.01.2012, 19:28:18
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Dragii mei,poate semnificatia cuvantului "recomandare" nu a fost inteleasa pe deplin...fiecare dintre userii de pe acest forum este major, cred eu si apt sa citeasca un articol (acesta sau oricare altul) si sa isi traga propriile concluzii pentru el.Eu nu caut sa imi impun o opinie,ci doar impartasesc anumite ganduri,impresii proprii sau ale unor persoane in al caror asentiment ma aflu,ca si oricare dintre voi dealtfel,asta neinsemnand ca ma voi angaja in vreo dezbatere pe teme politice,pentru ca nu face parte din prioritatile mele si nici nu as vedea sensul.
Vechi 21.01.2012, 19:50:51
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lagrace Vezi mesajul
Lagrace ai mentionat ca Haysam e prieten cu base?
Vechi 21.01.2012, 20:14:57
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Dragii mei,poate semnificatia cuvantului "recomandare" nu a fost inteleasa pe deplin...fiecare dintre userii de pe acest forum este major, cred eu si apt sa citeasca un articol (acesta sau oricare altul) si sa isi traga propriile concluzii pentru el.Eu nu caut sa imi impun o opinie,ci doar impartasesc anumite ganduri,impresii proprii sau ale unor persoane in al caror asentiment ma aflu,ca si oricare dintre voi dealtfel,asta neinsemnand ca ma voi angaja in vreo dezbatere pe teme politice,pentru ca nu face parte din prioritatile mele si nici nu as vedea sensul.
Uite te intreb si eu ceva . Cine sant lichelele ? De unde iau salariu ziaristii aia de la Cronica Romana ? Ce anume produc ei pe lumea asta ? Cate ziare vand in fiecare zi ? Nu e asta cel mai jegos tupeu sa fii doctor in capitalism dar sa nu te supui regulilor capitalismului ? Sa le spui altora ca trebuie sa munceasca mai mult dar tu sa fii platit din bani furati din buget ?
Vechi 21.01.2012, 22:29:57
dorinastoica14
Guest

Implicit Totuși protestatarii au obținut ceva important!

Plouă și ninge în toată țara! Și ploaia nu are culoare politică. E cel mai bun lucru pe care ni la-a dat Dumnezeu.
Mai rea decât criza poate fi seceta!
Vechi 21.01.2012, 23:08:40
Senior Member

Implicit

Basismul maxim:
La B1 tv reporterul spunerotestul s_a terminat,oamenii au plecat acasa..
La toate celelalte posturi oamenii inca erau in strada.
Vechi 22.01.2012, 02:43:58
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Dragul meu, în mod sigur, capitalismul nu e singura formă organică de configurare politică a societății, chiar dacă e superioară comunismului (și asta discutabil, eu le văd pe amândouă la fel de rele și inumane și mai ales, necreștine).

Discrepanțele sociale nu se realizează neapărat prin "alergarea" de bună credință a omului harnic și inteligent, acestea se mai realizează și prin hoție, jaf, exploatare etc. (vezi marii înavuțiți pe seama imperiilor coloniale și în urma multor morți ai sclaviilor moderne din America și Orient).
Exact! Subscriu intru totul! Capitalismul treuie distrus. Si daca e nevoie de un razboi mondial, quasi atomic sau nu, sau de catastrofe naturale spre a nimici oranduirea care prezinta lacomia drept motor al societatii, numind-o "eficienta, rentabilitate, concurenta", atunci...let it be.
Guardian knight, cred ca o duci prea bine, si ai maaare nevoie de niste...zgaltaieli karmice sa te trezesti...sper sa ajungi in situatia de semisomer, cum sunt eu... am niste neamuri basiste, si canci ajutor sau intelegere "dar ce, cine o duce rau?"...invat linux, si multe altele, si incerc sa imi incropesc o afacere cu un prieten, in care eu sunt ala cu partea stiintifica, si el cu banii...
Mi se rupe ca e chipurile necrestin ce am scris. Suntem oameni, cu bune si rele, si spre deosebire de d-l gardian nait, aflator pe ast forum, eu nu rad de cei care o duc mai rau decat mine. Insa da, nu ma deranjeaza sa vreau ca acei care o duc prea bine si rad de altii sa...coboare nitel in mlastina disperarii, sa vada partea ailalta a realitatii.
Un aspect important, frati si surori: un stat, odata ce colecteaza taxe si impozite si face si impune legi, are si datoria de isi ajuta cetatenii. Bine, experimentul masonic jegos de infam care este statul modern, capitalist sau comunist, nu stie decat sa ceara. NU sunt adeptul cocolosirii lenei, dar nici a ce se intampla acum. Ce ar trebui sa ceara este asta: sa oblige oamenii care nu vor sa munceasca, desi pot, sa o faca, dar pe dreptate, nu ca in dictaturi, iar celor care chiar vor sincer sa munceasca, sa le asigure locuri de munca si conditii de trai decent. Pariez ca cei care sustin "laissez faire" sunt din cei care o duc cam prea bine, cum se zice in Ardeal, "crapa-n bine"...Le urez trezire grabnica prin mana dura a sortii!

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 22.01.2012 at 03:29:56.
Vechi 22.01.2012, 03:31:50
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de candles in the wind Vezi mesajul
Analiza este realizata de o "minte stralucita"..cine este aceasta minte stralucita?!?avem exemple de minti stralucite care au derapat prin slugarnicie(de ex liiceanu,care atunci cand vorbeste despre ceva apolitic e genialmin politica vede doar portocaliu).
Vorbiti despre manipulari intr_una.nimeni nu exclude asta DAR tot nimeni nu se intreaba daca nu cumva si articolul de mai sus nu e tot o manipulare.
Daca v-ati gandi mai putin la manipulari,mai putin la partide,oricare ar fi ele indiferent de culoare,ati reusi sa observati un lucru clar:tara asta a inceput sa se piarda putin cate putin prin foame,prin saracie,prin lipsa locurilor de munca,prin lipsa unui sistem medical (slabe dotari,plecari de medici,blazare sau poate incompetenta din cauza salariilor de mizerie),prin distrugerea invatamantului,prin promovarea incompetentei si nepotismului,prin FURTURI COLOSALE,pe care unii,se pare ca nu vor sa le vada..si in final adaug scaderea increderii in biserica din cauza implicarilor in politica..in sens negativ..
Tinerii de azi nu au aproape nici o sansa.am trecut prin experienta de dupa facultate cu trimisul a sute de CV_uri,participarea la zeci de interviuri..toate fara rost..pt ca pe nimeni nu intereseaza ce ai in cap..ci sa vrei bani cat mai putini..cati din fostii colegi ai dumneavoastra s-au realizat in vreun fel..5%?cati lucreaza in domeniul studiat?probabil ca cei pusi in functii la firma lu tata acum vor sari in sus,dar realitatea asta este,nu ajungi nicaieri pe competente in tara asta.exista si cazuri exceptionala unde cu un dram de ajutor de sus..si cu anumite circumstante unii au reusit.dar ce pondere au acestia?
Majoritatea colegilor mei,unii poate sefi de promotii lucreaza prin Italia la spalat de farfurii,sau prin comert la noi(nu la birou..ci la munca de jos)..nu dezaprob munca de jos DAR asta e perspectiva studentului roman?a tanarului roman?
Lasati putin deoparte manipularile,de care suntem oricum constienti,si veti vedea FOAMEA.
Subscriu intru totul! Am trait astea, si, partial, inca le mai traiesc! Sper sa le traieasca si cei care ne "conduc".
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13