![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inteleg ca manifestantii il vor jos pe Basescu sau pe Boc...insa paradoxal este faptul ca nu-i suporta nici pe Ponta sau Crin CU MULTUMIRI, Alexandru TUDOR, INSPECTOR DE SPECIALITATE PATRIARHIA ROMANA CENTRUL DE PELERINAJ “SF.AP.PAVEL” Romanian Patriarchate Pilgrimage Center Calea Victoriei nr. 45 (lânga Magazinul Muzica) Tel (+4) 021.313.37.45 / 021.313.37.46 (+4) 0724.393.888 www.pelerinaj.ro |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbiti despre manipulari intr_una.nimeni nu exclude asta DAR tot nimeni nu se intreaba daca nu cumva si articolul de mai sus nu e tot o manipulare. Daca v-ati gandi mai putin la manipulari,mai putin la partide,oricare ar fi ele indiferent de culoare,ati reusi sa observati un lucru clar:tara asta a inceput sa se piarda putin cate putin prin foame,prin saracie,prin lipsa locurilor de munca,prin lipsa unui sistem medical (slabe dotari,plecari de medici,blazare sau poate incompetenta din cauza salariilor de mizerie),prin distrugerea invatamantului,prin promovarea incompetentei si nepotismului,prin FURTURI COLOSALE,pe care unii,se pare ca nu vor sa le vada..si in final adaug scaderea increderii in biserica din cauza implicarilor in politica..in sens negativ.. Tinerii de azi nu au aproape nici o sansa.am trecut prin experienta de dupa facultate cu trimisul a sute de CV_uri,participarea la zeci de interviuri..toate fara rost..pt ca pe nimeni nu intereseaza ce ai in cap..ci sa vrei bani cat mai putini..cati din fostii colegi ai dumneavoastra s-au realizat in vreun fel..5%?cati lucreaza in domeniul studiat?probabil ca cei pusi in functii la firma lu tata acum vor sari in sus,dar realitatea asta este,nu ajungi nicaieri pe competente in tara asta.exista si cazuri exceptionala unde cu un dram de ajutor de sus..si cu anumite circumstante unii au reusit.dar ce pondere au acestia? Majoritatea colegilor mei,unii poate sefi de promotii lucreaza prin Italia la spalat de farfurii,sau prin comert la noi(nu la birou..ci la munca de jos)..nu dezaprob munca de jos DAR asta e perspectiva studentului roman?a tanarului roman? Lasati putin deoparte manipularile,de care suntem oricum constienti,si veti vedea FOAMEA. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei,poate semnificatia cuvantului "recomandare" nu a fost inteleasa pe deplin...fiecare dintre userii de pe acest forum este major, cred eu si apt sa citeasca un articol (acesta sau oricare altul) si sa isi traga propriile concluzii pentru el.Eu nu caut sa imi impun o opinie,ci doar impartasesc anumite ganduri,impresii proprii sau ale unor persoane in al caror asentiment ma aflu,ca si oricare dintre voi dealtfel,asta neinsemnand ca ma voi angaja in vreo dezbatere pe teme politice,pentru ca nu face parte din prioritatile mele si nici nu as vedea sensul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Plouă și ninge în toată țara! Și ploaia nu are culoare politică. E cel mai bun lucru pe care ni la-a dat Dumnezeu.
Mai rea decât criza poate fi seceta! |
|
|||
|
|||
![]()
Basismul maxim:
La B1 tv reporterul spune ![]() La toate celelalte posturi oamenii inca erau in strada. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Guardian knight, cred ca o duci prea bine, si ai maaare nevoie de niste...zgaltaieli karmice sa te trezesti...sper sa ajungi in situatia de semisomer, cum sunt eu... am niste neamuri basiste, si canci ajutor sau intelegere "dar ce, cine o duce rau?"...invat linux, si multe altele, si incerc sa imi incropesc o afacere cu un prieten, in care eu sunt ala cu partea stiintifica, si el cu banii... Mi se rupe ca e chipurile necrestin ce am scris. Suntem oameni, cu bune si rele, si spre deosebire de d-l gardian nait, aflator pe ast forum, eu nu rad de cei care o duc mai rau decat mine. Insa da, nu ma deranjeaza sa vreau ca acei care o duc prea bine si rad de altii sa...coboare nitel in mlastina disperarii, sa vada partea ailalta a realitatii. Un aspect important, frati si surori: un stat, odata ce colecteaza taxe si impozite si face si impune legi, are si datoria de isi ajuta cetatenii. Bine, experimentul masonic jegos de infam care este statul modern, capitalist sau comunist, nu stie decat sa ceara. NU sunt adeptul cocolosirii lenei, dar nici a ce se intampla acum. Ce ar trebui sa ceara este asta: sa oblige oamenii care nu vor sa munceasca, desi pot, sa o faca, dar pe dreptate, nu ca in dictaturi, iar celor care chiar vor sincer sa munceasca, sa le asigure locuri de munca si conditii de trai decent. Pariez ca cei care sustin "laissez faire" sunt din cei care o duc cam prea bine, cum se zice in Ardeal, "crapa-n bine"...Le urez trezire grabnica prin mana dura a sortii! Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 22.01.2012 at 03:29:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|