Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2009, 17:06:59
razvan_m
Guest

Implicit Catolicii au cam amutit la citirea acestei profetii a Cuv. Paisie Aghioritul

Ea este in concordanta de altfel cu profetia Sfintitului Mucenic Metodie al Patarelor [an 278 d. Hristos] si cu cea a papei martir Ipolit al Romei, care afirma ca Turcia va disparea in urma unui razboi intre credinciosi si ne-credinciosi [despre catolici e vorba] si atunci Papa, in urma celui de-al VIII-lea Sinosd Ecumenic intrunit in Imperiul Bizantin renascut din timpul domniei primului imparat grec al Bizantului, imparat ales de ingerii Domnului, va trece impreuna cu toti ereziarhii lui la credinta primara a Occidentului, singura dreapta, adevarata si mantuitoare: Ortodoxia.

Razvan
Vechi 02.02.2009, 16:08:57
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Ea este in concordanta de altfel cu profetia Sfintitului Mucenic Metodie al Patarelor [an 278 d. Hristos] si cu cea a papei martir Ipolit al Romei, care afirma ca Turcia va disparea in urma unui razboi intre credinciosi si ne-credinciosi [despre catolici e vorba] si atunci Papa, in urma celui de-al VIII-lea Sinosd Ecumenic intrunit in Imperiul Bizantin renascut din timpul domniei primului imparat grec al Bizantului, imparat ales de ingerii Domnului, va trece impreuna cu toti ereziarhii lui la credinta primara a Occidentului, singura dreapta, adevarata si mantuitoare: Ortodoxia.

Razvan
Ati amutit de tot, bravilor catolici, la citarea acestei profetii a Cuviosului Paisie Aghioritul. Cei foarte tineri dintre voi e posibil sa prindeti acest razboi ruso-occidental desfasurat in Turcia, inca in viata fiind. Veti asista la infrangerea umilitoare a aliatilor Turciei, ereziarhii "latini/papistasi" occidentali. Veti asista si la fuga Papei de la Vatican o data ce va afla de infrangerea coalitiei statelor eretice occidentale in fata armatelor ruse. Veti asista si la instalarea la Vatican a unui nou Papa, drept si binecredincios, sub care occidentalii vor parasi erezia latina [in principal a Filioque-ului, ca de aici se trage toata erezia latineasca] si se vor reintoarce la Ortodoxie - credinta lor primara. Cam nu va vine sa credeti...insa din ce stiam si va impartasesc si voua...nu orice zboara [orice credeti voi ca e drept] se si mananca.

R.
Vechi 02.02.2009, 16:22:06
Mihai3 Mihai3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2009
Locație: in the Jungle,the mighty Jungle
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Ati amutit de tot, bravilor catolici, la citarea acestei profetii a Cuviosului Paisie Aghioritul. Cei foarte tineri dintre voi e posibil sa prindeti acest razboi ruso-occidental desfasurat in Turcia, inca in viata fiind. Veti asista la infrangerea umilitoare a aliatilor Turciei, ereziarhii "latini/papistasi" occidentali. Veti asista si la fuga Papei de la Vatican o data ce va afla de infrangerea coalitiei statelor eretice occidentale in fata armatelor ruse. Veti asista si la instalarea la Vatican a unui nou Papa, drept si binecredincios, sub care occidentalii vor parasi erezia latina [in principal a Filioque-ului, ca de aici se trage toata erezia latineasca] si se vor reintoarce la Ortodoxie - credinta lor primara. Cam nu va vine sa credeti...insa din ce stiam si va impartasesc si voua...nu orice zboara [orice credeti voi ca e drept] se si mananca.

R.
uneori am impresia ca esti un extremist islamic, asta scrie in profetile Sf. Malachi despre cel de-al 112 papa :

PETER THE ROMAN. Malachy added this to his final prophecy: "In the final persecution of the Holy Roman Church there will reign Petrus Romanus, who will feed his flock amid many tribulations; after which the seven-hilled city (The Vatican) will be destroyed and the dreadful Judge will judge the people. The End."

si asta mai zicea o sfanta

Saint Hildegard (12th Century)

"The time is coming when princes and peoples will reject the authority of the Pope. Some countries will prefer their own Church rulers to the Pope. The German Empire will be divided."

"Before the comet comes, many nations, the good excepted, will be scourged by want and famine. The great nation in the ocean that is inhabited by people of different tribes and descent will be devastated by earthquake, storm, and tidal wave. It will be divided and, in great part, submerged. That nation will also have many misfortunes at sea and lose its colonies.

"[After the] great Comet, the great nation will be devastated by earthquakes, storms, and great waves of water, causing much want and plagues. The ocean will also flood many other countries, so that all coastal cities will live in fear, with many destroyed.

"All sea coast cities will be fearful, and many of them will be destroyed by tidal waves, and most living creatures will be killed, and even those who escape will die from a horrible disease. For in none of those cities does a person live according to the Laws of God.

"A powerful wind will rise in the North, carrying heavy fog and the densest dust, and it will fill their throats and eyes so that they will cease their butchery and be stricken with a great fear. "

si altu,

The Ecstatic of Tours - Nineteenth Century

"Before the war breaks out again, food will be scarce and expensive. There will be little work for the workers, and fathers will hear their children crying for food. There will be earthquakes and signs in the sun. Toward the end, darkness will cover the earth. When everyone believes that peace is assured, when everyone least expects it, the great happening will begin. Revolution will break out in Italy almost at the same time as in France. For some time the Church will be without a Pope."

sursha: http://www.catholicprophecy.org/

PS.: Vaticanul,americanii si musulmanii lupta impreuna impotriva ortodocsilor, wow, invata ceva nou in fiecare zi.
Vechi 02.02.2009, 16:24:07
Mihai3 Mihai3 is offline
Senior Member

Implicit

si mai sunt multe profetii ale Doamnei de la Fatima care s-au implinit si se vor implini, dar cauta pe google ca gasesti repede, ar fi prea mult de scris.
Vechi 02.02.2009, 16:30:45
Mihai3 Mihai3 is offline
Senior Member

Implicit

si inca una care mi se pare interesanta

Brother John of the Cleft Rock (14th century)

"Towards the end of the world, tyrants and hostile mobs will rob the Church and the clergy of all their possessions and will afflict and martyr them. Those who heap the most abuse upon them will be held in high esteem."

"At that time, the Pope with his cardinals will have to flee Rome in tragic circumstances to a place where they will be unknown. The Pope will die a cruel death in his exile. The sufferings of the Church will be much greater than at any previous time in her history. But God will raise a holy Pope, and the Angels will rejoice. Enlightened by God, this man will rebuild almost the whole world through his holiness. He will lead everyone to the true Faith. Everywhere, the fear of God, virtue, and good morals will prevail. He will lead all erring sheep back to the fold, and there shall be one faith, one law, one rule of life, and one baptism on earth. All men will love each other and do good, and all quarrels and wars will cease."
Vechi 02.02.2009, 16:35:26
Mihai3 Mihai3 is offline
Senior Member

Implicit

si inca o profetie ca sa nu umplu prea mult forumu

Venerable Bartholomew Holzhauser (17th century, Germany)

"The fifth period of the Church, which began circa 1520, will end with the arrival of the holy Pope and of the powerful Monarch who is called "Help From God" because he will restore everything. The fifth period is one of affliction, desolation, humiliation, and poverty for the Church. Jesus Christ will purify His people through cruel wars, famines, plagues, epidemics, and other horrible calamities. He will also afflict and weaken the Latin Church with many heresies. It is a period of defections, calamities and exterminations. Those Christians who survive the sword, plague and famines, will be few on earth.

Saint Jude the Apostle "During this period, many men will abuse the freedom of conscience conceded to them. It is of such men that Jude, the Apostle, spoke when he said: 'These men blaspheme- whatever they do not understand; and they corrupt whatever they know naturally as irrational animals do. . . They feast together without restraint, feeding themselves, grumbling murmurers, walking according to their lusts; their mouth speaketh proud things, they admire people for the sake of gain; they bring about division, sensual men, having not the spirit.'

"During this unhappy period, there will be laxity in divine and human precepts. Discipline will suffer. The Holy Canons will be completely disregarded, and the Clergy will not respect the laws of the Church. Everyone will be carried away and led to believe and to do what he fancies, according to the manner of the flesh. They will ridicule Christian simplicity; they will call it folly and nonsense, but they will have the highest regard for advanced knowledge, and for the skill by which the axioms of the law, the precepts of morality, the Holy Canons and religious dogmas are clouded by senseless questions and elaborate arguments. As a result, no principle at all, however holy, authentic, ancient, and certain it may be, will remain free of censure, criticism, false interpretations, modification and delimitation by man."

"These are evil times, a century full of dangers and calamities. Heresy is everywhere, and the followers of heresy are in power almost everywhere. Bishops, prelates, and priests say that they are doing their duty, that they are vigilant, and that they live as befits their state in life. In like manner, therefore, they all seek excuses. But God will permit a great evil against His Church: Heretics and tyrants will come suddenly and unexpectedly; they will break into the Church while bishops, prelates, and priests are asleep. They will enter Italy and lay Rome waste; they will burn down the churches and destroy everything."
Vechi 03.02.2009, 00:08:48
razvan_m
Guest

Implicit

Pe "Doamna de la Fatima" ortodocsii n-o recunosc ca pe Preasfanta Maica a Domnului, ci ca pe o plamuire sataniceasca. Apoi si unele profetii ale ingerilor diavolului se mai si implinesc. Oare de ce a vorbit aceasta "Doamna" doar catre trei fete portugheze f. tinere, nestiutoare si ingenue in ale religiei si nu s-a adresat unui calugar, unui preot? De ce? Pentru ca niste copii pot fi prostiti/inselati mai eficient de ingerii lui Satana decat un oarecare calugar/preot cu ceva cunostinte teologice.
Si apoi sfintii catolici prin profetiile lor ce vestesc? Ca armatele ruse vor invada Occidentul, asta e obsesia principala a latinilor, si ca vor trece tot Occidentul prin rachete si prin arme atomice. Aici au gresit tinta: Rusia nu va invada Occidentul, ci va invada necredincioasa Turcie. Statele occidentale vor sari imediat in ajutorul aliatului lor din NATO, insa armatele lor nu vor putea face fata conflictului cu rusii si vor capitula. E momentul in care practic Papa din acel moment va fugi de la Vatican, iar urmasul sau va readuce pe occidentali la Ortodoxie, care a fost si intaia lor credinta.
Germania va da imboldul in acest sens, pentru ca tot Sf. Imperiu romano-german a stat la baza schismei din 1054 [Carol cel Mare imparatul franc precursor al Sf. Imperiu Romano-German, practic i-a impus cu sila Papei o erezie Filioque, pe care el [Carol] o impusese deja in statul franc, din motive care nu ne intereseaza in aceasta discutie].
Traieste si poate voi trai si eu ca sa fim martori in viata ai infrangerii "jandarmului mondial" actual S.U.A., al mandrei Marii Britanii si ai laudarosilor de francezi venite din partea armatei ruse. Ca statul turcesc va disparea de pe harta lumii e profetie a insusi Papei Martir Ipolit si a Sfintitului Mucenic Metodie al Patrelor [ambele preluate in cartea monahului prodromit Zosima Pascal - "Sfarsitul Omului"].
...In ce priveste extremismul, acuzatia ta nu se refera la mine, ci la Cuviosul Paisie Aghioritul, caci este profetia Sfintiei sale, insa noi, toti, ortodocsii ar trebui sa fim mandri ca suntem extremisti in ale Ortodoxiei si nu cedam in fata celor de alte biserici [ a se citi adunari eretice - catolici & protestanti & neo-protestanti [sectari, adica]]. Decat sa fii moderat si sa cedezi, din punctul de vedere al Ortodoxiei e preferabil sa fii extremist si sa nu cedezi nimic, pentru ca dreapta si singura mantuitoare credinta, Ortodoxia, nu poate fi obiect al negocierilor de tip politic - gen "mai lasa tu ca sa iti dau si eu ceva si mai las si eu de la mine ca sa imi dai si tu altceva de care eu am nevoie", scuze, dar asta e talcioc politic in sensul cel mai turcesc al cuvantului "talcioc", iar politicienii prin felul in care se comporta, practic sunt toti niste tigani ce se tiganesc pentru te miri ce si in primul rand pentru buzunarul propriu, ca de acela ii doare cel mai tare.
Vechi 03.02.2009, 00:09:27
razvan_m
Guest

Implicit

Erata: "plasmuire" in loc de "plamuire".
Vechi 03.02.2009, 00:22:03
Anca-Miha
Guest

Smile Mai in gluma, mai in serios

Citat:

R.
Nu cred ca au amutit...S-au dus sa tina Vatican III....
Personal nu sunt la curent, dar cineva, un catolic, mi-a spus ca papa spune numai "prostii" in ultima vreme. Ma intreb daca lumea catolica se tulbura la auzul acestor "prostii" sau in umbra infailibilitatii inghit tot ce li se da.
Vechi 03.02.2009, 12:13:54
Mihai3 Mihai3 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pe "Doamna de la Fatima" ortodocsii n-o recunosc ca pe Preasfanta Maica a Domnului, ci ca pe o plamuire sataniceasca. Apoi si unele profetii ale ingerilor diavolului se mai si implinesc. Oare de ce a vorbit aceasta "Doamna" doar catre trei fete portugheze f. tinere, nestiutoare si ingenue in ale religiei si nu s-a adresat unui calugar, unui preot? De ce? Pentru ca niste copii pot fi prostiti/inselati mai eficient de ingerii lui Satana decat un oarecare calugar/preot cu ceva cunostinte teologice.
logica ta ma copleseste, ia sa vedem ce zicea Mantuitorul de copii care erau impiedicati sa intre in templu? dar hai sa privim cum ai zis tu, daca ar fi aparut la un calugar, la un inalt teolog catolic, la insusi Papa de la Roma l-ai fi crezut??? ma indoiesc, dar hai sa ne gandim altcumva, desi nu-mi aduc aminte multe de la prima sf. impartasanie stiu ca Dumnezeu e drept, exact, iti place sau nu Dumnezeu e drept, si din cate imi amintesc in pilda talantilor le-a dat fiecaruia dupa "puterea lui" , eu nu cred ca Dumnezeu ar fi permis ispite mai mari decat ar fi putut duce, si mai ales nu cred ca ar fi dat asemenea ispita pe niste copii mici; si apropo de cand are nevoie Maica Domnului de aprobarea ortodocsilor ca sa se arate la niste copii din Portugalia??

sau asta a fost o privire mai "protestanta" asupra Doamnei de la Fatima??

Citat:
Si apoi sfintii catolici prin profetiile lor ce vestesc? Ca armatele ruse vor invada Occidentul, asta e obsesia principala a latinilor, si ca vor trece tot Occidentul prin rachete si prin arme atomice. Aici au gresit tinta: Rusia nu va invada Occidentul, ci va invada necredincioasa Turcie. Statele occidentale vor sari imediat in ajutorul aliatului lor din NATO, insa armatele lor nu vor putea face fata conflictului cu rusii si vor capitula. E momentul in care practic Papa din acel moment va fugi de la Vatican, iar urmasul sau va readuce pe occidentali la Ortodoxie, care a fost si intaia lor credinta.
Germania va da imboldul in acest sens, pentru ca tot Sf. Imperiu romano-german a stat la baza schismei din 1054 [Carol cel Mare imparatul franc precursor al Sf. Imperiu Romano-German, practic i-a impus cu sila Papei o erezie Filioque, pe care el [Carol] o impusese deja in statul franc, din motive care nu ne intereseaza in aceasta discutie].
Traieste si poate voi trai si eu ca sa fim martori in viata ai infrangerii "jandarmului mondial" actual S.U.A., al mandrei Marii Britanii si ai laudarosilor de francezi venite din partea armatei ruse. Ca statul turcesc va disparea de pe harta lumii e profetie a insusi Papei Martir Ipolit si a Sfintitului Mucenic Metodie al Patrelor [ambele preluate in cartea monahului prodromit Zosima Pascal - "Sfarsitul Omului"].
nu frate, "latinii" nu au nici o obsesie despre vreun razboi cu Rusia, daca prin "latini" te referi la BC atunci nici loc de teama nu este, in profetile de mai sus se vorbea de un razboi dintre musulmani si crestini, Vaticanul va fi distrus si un timp Biserica nu va avea un Papa, si stii dc?? ca se vor tine alegeri a unui nou papa in 2 locuri, unul va fi de clerul loial BC si unul va fi antipapa, nu arma diavolului sau ceva ci doar un om foarte ratacit care fiindca a fost ales va crede ca e Papa de la Roma, dar vor muri amandoi si despre al 3-lea papa nu se mai zice nimic, asta am mai citit pe undeva cand ma fascinau profetiile,

si oricum azi in Rusia 70% din sarcini sunt avortate, populatia ei in declin nu vad cum ar putea duce un razboi cu intreaga lume musulmana, nu stiu pe unde am mai citit ca asiaticii vor invada Rusia pt pamant si vor ajunge pana la Muntii Urali, "biciul lui Dumnezeu" pt crimele Rusiei,

Citat:
...In ce priveste extremismul, acuzatia ta nu se refera la mine, ci la Cuviosul Paisie Aghioritul, caci este profetia Sfintiei sale, insa noi, toti, ortodocsii ar trebui sa fim mandri ca suntem extremisti in ale Ortodoxiei si nu cedam in fata celor de alte biserici [ a se citi adunari eretice - catolici & protestanti & neo-protestanti [sectari, adica]]. Decat sa fii moderat si sa cedezi, din punctul de vedere al Ortodoxiei e preferabil sa fii extremist si sa nu cedezi nimic, pentru ca dreapta si singura mantuitoare credinta, Ortodoxia, nu poate fi obiect al negocierilor de tip politic - gen "mai lasa tu ca sa iti dau si eu ceva si mai las si eu de la mine ca sa imi dai si tu altceva de care eu am nevoie", scuze, dar asta e talcioc politic in sensul cel mai turcesc al cuvantului "talcioc", iar politicienii prin felul in care se comporta, practic sunt toti niste tigani ce se tiganesc pentru te miri ce si in primul rand pentru buzunarul propriu, ca de acela ii doare cel mai tare.
atunci rusine lui, dar eu la tine ma refeream, stii eu cand vb de BC nu simt ca ar trebui sa fac gesturi extreme ca sa arat ca-i adevarata, pana acuma nu mi-ai aratat nimic concret de Ortodoxie, te intreb de sinoade , de cum stii ca ceva e ortodox sau nu , si tu imi zici ca papa ii eretic, ca face inovatii ca nush ce, dar nu e nici un sinod ecumenic dupa schisma la voi care sa demonstreze asta, undei puterea Bisericii, unde-s sinoadele care trebuie sa inlature orice erezie?

da si pe mine ma amuza dialogul catolic-ortodox, nu ca ati fi voi interesati de vindecarea schismei sau ceva dar oricum imi place cand aud :"Renuntati la infailibilitatea papala si stam un pic de vorba, renuntati la filioque si purgatoriu si mai stam un pic, numitii pe toti cei care aveau ceva cu Ortodoxia de astazi "eretici" si mai stam mai mult de vorba, si in final dizolvati intreaga BC si transformati-o zeci de biserici nationale auto-cefale si probabil dupaia ne gandim la reuniune",

dar hai sa te intreb ceva despre profetia acestui Paisie care pentru tine e infailibil

Citat:
Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le pun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice
simpla concluzie pe care o pot trage e asta: "america + vatican + islam vs ortodocsi = 'epic fail ' (alte cuvinte n-am gasit)" , imi spui si mie la ce se refera cand zice "america"?? la intreg poporul american??? asta-i nebunie curata, ma indoiesc ca si americanul simplu care lucreaza in societatea lui, chiar daca duce o viata imorala , ma indoiesc ca se ocupa cu primirea de mesaje sataniste; si bun le trimite Vaticanului?!?!??!!? what the??? Vaticanul vrea reconcilierea cu bisericile orientale nu sa le distruga, pur si simplu nu inteleg; "islam" cheama islamul sa le aplice??? io nu stiu la ce te-ai uitat la televizor in ultima vreme dar nu cred ca musulmanii ii simpatizeaza prea mult pe americani, de fapt ei nu simpatizeaza pe nimeni de alta religie, ca-i hindus ca-i ortodox ca-i catolic ca-i reformat, baptist sau penticostal pt ei nu conteaza, si toti acestia 3 lupta impotriva ortodocsilor??? pai as zice ca Islamul ar avea planuri mai mari, iar Vaticanul din cate stiam eu nu-i o institutie militara,
si TURCII urmasii cruciatilor?? ce crezi ca ti-ar zice astazi daca ar inventa un cruciat masina timpului, ar veni aici si te-ar auzi??

dar stai, inainte sa-mi raspunzi spune-mi cum a ajuns preasfintia sa la acea concluzie, o avut un vis, o viziune, cum a numarat ceva de 70 de ori cate 7 sau ce? ca-i foarte neclar.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iarasi cipuri si biometrice BogdanF2 Generalitati 71 24.02.2017 07:53:45
Institutia papala danyel Biserica Romano-Catolica 28 06.01.2013 22:26:39
Vizita papala in 2013 ? Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 92 13.09.2012 21:04:03
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 17:14:58
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... alecsandru Generalitati 4 15.05.2007 09:16:13