Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2009, 21:51:14
emanuel2007
Guest

Implicit

si oricum , decat sa te lepezi mai bine moartea ... deci a suporta oleaca de frig ==== no problem ... oricum , pe munti va fi muuult mai usor de trait decat in sate : cu o caprita sau sa cultivi niste cartofi ... in sate nu ai sa ai cum sa traiesti crestineste ; vei fi obligat de lege sa te lepezi ...

apoi , frate , noi nu trebuie sa gandim asa : e greu in pivnita , chestii din astea ... te pacalesti daca gandesti asa ... mai degraba ar trebui sa gandim asa : decat sa stau intr-un sat si sa ma lepad , mai bine ma duc si dorm in padure sus pe munte la cota 2000 de metri altitudine , intre ursi si lupi ; si daca Dumnezeu va voi sa raman viu voi ramane , iar daca nu mai bine moartea decat lepadarea ; ca si crestinii de pe timpuri care erau mancati de lei ... mai greu ar fi iarna sa stai intr-o padure fara adapost , si cam la sigur mori de frig si de foame ... deci singura solutie ar fi sa iti faci o pivnita acuma cand mai poti , ca nu mai sut multi ani de libertate ... profitati de anii astia , ca apoi sa vreti sa mai aveti sansa asta si nu o sa o mai aveti ... sa nu fie prea tarziu !!!
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 22:03:25
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
la tara nu se va putea trai crestineste pe vremea lu antihrist ; deja a iesit lege in UE ca la tara nu mai ai voie sa iti faci buda in curte...
Dar catel iti iei?...nu de alta dar sa te anunte cind vin cip-agentii lui CipBasescu.

Cum se face ca la tine "pe coclauri" la sfinta pivnita nu va fi considerat teritoriu EU. Eu stiam ca tot ce nu este teritoriu urban este rural adica "la tara" si deci nu mai ai voie sa-ti faci nevoile la copacul de la intrare..te-ai gindit cum scapi de detectare ca daca te pind ca-ti faci nevoile in aer liber iti cipuiesc partea dorsala acolo pe loc, fara drept de apel.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 22:12:53
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit Lot intre Sodomisti

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
decat sa stau intr-un sat si sa ma lepad , mai bine ma duc si dorm in padure sus pe munte la cota 2000 de metri altitudine , intre ursi si lupi !!!
Ma gindeam oare Lot cu familia sa cum de nu s-a lepadat de Dumnezeu traind si respectind legile Sodomei? si "cip-uiturile" ale "EU"-ului de atunci de atunci?

Deci vezi ca se poate?

Sf Apostol Pavel cum de a putut "suporta fara sa se lepede de Hristos" pe toti paginii si aiurelile la care participa cu calm si detasare, mai ales cind trebuia sa imparta o piine cu ei si sa lucreze cot la cot...si sa nu crezi ca-i convertea cu una cu doua
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 22:21:08
Anca-Miha
Guest

Implicit

Pr. Arsenie Papacioc spune ca am ajuns abia la primul 6 din 666; raul inca nu a ajuns la apogeu. Sa nu ne grabim inca, pentru ca mai avem drum lung, dar cum timpul s-a scurtat, ca maine vine.
Ma gandesc ce adeziune va exista atunci intre credinciosi. Nu vor fi bani, dar presupun ca se vor ajuta intre ei.

In concluzie, Emanuel, mai ai timp sa aduni bani; nu e graba. O retragere din lume trebuie gandita bine. Si apoi pustia inseamna lupta directa cu diavolul. Tot Pr. Arsenie Papacioc povesteste cat e de greu sa fii pustnic, caci pe acestia ii munceste diavolul. Ca sa scape, de multe ori striga ca nu e pustnic. Mai bine sa ne intarim, inainte de a lua asemenea decizii.
Ma intreb totusi, daca nu ai rezistat in manastire, cum crezi ca vei rezista pe munte, in singuratate?!? Si atunci in ce baza ai primit binecuvantare? Nu e imposibil de rezistat, dar greu; f. greu.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 22:35:06
emanuel2007
Guest

Implicit

pe munte UE nu va avea pretentia sa aplice legile alea valabile pentru sate , deoarece ei o sa interzica sa faci buda acolo unde mai este posibilitatea ca sa te racordeze ei la reteaua publica de canalizare ; insa sus pe munti nu o sa fie niciodata tevi de preluare a rahatilor nostri , de la fiecare buda de pe munte pana in sate ; si deci , acolo nu o sa se aplice legile astea satanice ; la fel si cu apa : nu o sa iti poata interzice sa iei apa din paraie pe munte , pe cand in sat o sa iti zica ca legea zice sa te racordezi la canalizarea publica si ca nai voie sa iti faci fantana sau ciusmea personala ... astea sunt noile legi satanice , nu ai ce sa ii faci ... la fel si cu lemnele : sus pe munte nu o sa stie nimeni daca io o sa imi iau din cand in cand niste lemnisoare din padure din alea cazute pe jos ; iar intr-o pivnita , iarna nu trebuie sa faci decat un foculet cu un lemnisor acolo si gata ...

nu mai e mult pana cand o sa se stranga cureaua ; si cand o sa mai vina inca un 6 o sa fie mult mai greu sa iti mai faci pivnita aia ; si o sa iti para rau ... da ma rog fiecare face ce vrea ... nu avem de ce sa aduna bani pentru pustie : mai ales pentru ca banii cat de curand nu o sa mai fie valabili , ci o sa trebuiasca sa iti iei un card cu cip , daca vrei sa fa iti faci pacate ; insa daca nu vrei , atunci singura solutie e cartofu la pivnita sus pe munte

daca vrei sa te intaresti pentru pustie , du-te cate oleaca sa vezi cum e ; stai mai intai cateva saptamani , apoi cateva luni , si tot asa ...

io nu am plecat din manastire ca nu am mai putu sta ; am plecat ca trebuia sa plec , asa era voia Domnului ... si nu imi pare rau , desigur ... acu imi dau io seama ( tot mai mult ) ce bine a fost ca am plecat ...
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 22:37:39
emanuel2007
Guest

Implicit

lot cu familia respecta niste legi omenesti , insa UE ne impune niste legi satanice ... nu e tot una ... lot cu familia nu erau homo , respectau numai legile omenesti ... acu nu o sa se mai poata lucra cot la cot cu paganii si ereticii ; Hristos a zis ca va fi un necaz cum nu a mai fost pe pamant de la facere , deci va intrece si potopu !!!
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 23:09:31
Anca-Miha
Guest

Implicit

Ideea e, sa nu existe om, care sa nu plateasca pentru apa pe care o bea. Si aici in Scandinavia, chiar daca ai fantana in gradina, ai totodata si o aprobare sa o folosesti, precum si un tarif pentru un numar de metri cub pe an. Deci nu esti chiar de capul tau! Dar omul este inventiv. Cineva a pus mai multe filtre, un fel de bureti prin care sa se scurga apa de ploaie de pe acoperis. Au analizat apa la laborator si rezutatul a fost peste asteptari: apa de ploaie devine curata, adica nu i-au gasit impuritati, deci poate fi folosita ca apa de baut; dar nu s-a primit recomandarea de a fi bauta. Inventatorul a fost f dezamagit, si pe buna dreptate.
Nu vad, deci, cum ai putea scapa de taxe, odata ce ai CNP. Pe de alta parte ma gandesc, ca o pestera e mult mai buna de vietuit in ea. Am citit ca si pe Sfantul Munte sunt pesteri populate... mai bine decat betoing... sau acum vrei sa te asiguri si in caz de razboi nuclear?

In privinta WC-ului, sunt mai multe posibilitati. Si aici exista sate ecologice, adica facute numai din materiale gasite in natura: baloti de paie, legati intre ei, din care se fac zidurile, care se imbraca. Am vazut case cu etaj si cu toate facilitatile. Nu ai zice ca e din paie si tine f cald. In zona cu case ecologice nu exista canalizare; omul are voie sa-si sape o groapa de o anumita dimensiune si la o distanta apreciabila de casa. Cum se face groapa? Se sapa in perete, ca o nisa, astfel incat sus si jos e pamant; doar peretii laterali sunt din beton. Deasupra gropii se planteaza o salcie, care va folosi apa si restul se depune. O alta posibilitate e, de a face in gradina in fiecare saptamana cate o gropita, in care se ingroapa cel mai bun "ingrasamant" din lume. Nu e gluma!
Sper ca ti-am dat niste idei, Emanuel, acum ca stii ca mai ai timp...

As zice sa nu discriminam: si homo sunt tot aproapele nostru; maine el/ea se pocaieste si noi ramanem cu judecata! Nu e bine!
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 23:57:11
emanuel2007
Guest

Implicit

ceea ce ai zis tu a fost situatia de pana acuma ; noile legi UE interzic sursa personala de apa in curtea ta ( adica care nu este racordata la sistemu public ) , si de asemenea budele neracordate la canalizare ; de asemenea vor fi interzise budele vidanjabile ( adica alea care folosesc diferite mijloce , de exemplu chimice , pentru absorbtia de materiale poluante ; se considera de exemplu urina ca polueaza panza freatica de apa de sub pamant ) , adica alea ecologice si in general toate care nu folosesc sistemul de canalizare public ... vor fi scutiti numai aia care traiesc in locurile unde nu ajunge canalizarea ... deci .....................

taxele pe pamantu si pivnita de pe munte sunt de cateva mii de lei pe an .........................

pesterile sunt umede si genereaza reumatism + ca sunt si mai reci , unele mult mai reci decat o pivnita ..................
Reply With Quote
Vechi 09.04.2009, 01:34:15
Anca-Miha
Guest

Implicit

Oare de ce s-au facut biserici in pesteri (una dintre ele e la Mrea Bistrita)? Calugari de odinioara nu simteau umezeala si raceala? Ce-i drept ei se puneau la adapost si de dusmanii crestinismului. Toate-s vechi si nou-s toate!
Reply With Quote
Vechi 09.04.2009, 10:08:00
emanuel2007
Guest

Implicit

o simteau , da unii se duceau in pesteri cu gandu la moarte , se duceau stiind ca se poate sa moara sau sa se imbolnaveasca de reumatism in cativa ani de zile ... mai exista si pesteri care nu sunt umede dar io nu stiu unde ... iar impedimentu cel mai grav este acuma asta : inainte autoritatile nu interziceau ca sa stea calugari in pesteri , acuma insa daca se duce cineva sa stea intr-o pestera , chiar si daca isi izoleaza bine intrarea ca sa nu intre frigu , vine politia si il salta si si il duce la nebuni ... pentru ca pesterile nu sunt pe proprietatea ta privata ci pe domeniul public , si este ilegal sa se instaleze cineva acolo ...

numai daca reusesti sa cumperi un pamant in care exista o pestera , insa nu cred ca gasesti asa ceva ... dar , oricum, o pivnita este mai buna decat o pestera , mai izolata si mai sigura ...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44