![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Chiar daca nu accepti acest lucru (e vorba de criza aia), tu tot esti fiul lui Dumnezeu si el asteapta sa te intorci! Tatal tau si mama ta, te-au adus pe lume pentru a-i feri? Pentru ca tu asta faci, arunci cu pietre in Dumnezeu! Datorita Lui tu traiesti, datorita Lui tu ai viata! Dar El, e milostiv! Si da, suntem liberi! Si numai Dumnezeu le stie pe toate, si ne indruma spre caile mantuirii daca'i cerem ajutorul! Ai inceput sa te rogi? |
|
||||
|
||||
![]()
De amagirea diavoleasca ai auzit?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ti-am spus cind am sa incep sa ma rog. Mai intii trebuie sa ma lamuresti ca are vreun sens. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Chiar daca as fii presedintele Usa sau posesorul a 100.000.000.000.000 de $ in banca tot as fii ZERO. Spunea Fericitul Augustin, "Iubeste si fa ce vrei"! Citat:
Incepe sa te rogi! Dar nu cu ganduri ateiste! Ci cu gandul la maretia lui Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai vad ca esti foarte legat de Hristos Citat:
Ti-am mai spus, nu stiu de ce insisti, ca am sa ma rog atunci cind ma veti lamuri ca ajuta la ceva |
|
|||
|
|||
![]()
Asa se pare
Ce are amagirea diavoleasca cu cerul mai albastru din Danemarca? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totul e pentru mantuire! Toti suntem legati de Hristos. Doar ca "cativa rebeli", "nihilisti", incearca sa iasa din comun. Se cred mai "trendy"! Doamne ajuta! El e mare si milostiv cu noi toti. ![]() Iti ajuti parintii, prietenii! Dar daca "nu vrei", "nu se poate"! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ateismul, evolutia de unde crezi ca vin? Din "renasterea omului", din "intelectul propriu superior"? De la diavol vin! Dar... cum am zis si mai sus, daca nu vrei sa vezi adevarul, tine ochii inchisi in continuare! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|