![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O, aveti dreptate. Va rog sa ma iertati pentru faptul ca am citat gresit. < Off topic > Stiti? Impreuna cu doi colegi de munca (ofiteri) si frati in Hristos, discutam despre eventualitatea unui conflict armat in care am putea fi si noi racolati. Imi aduc aminte ca am zambit si ca am tras toti aceeasi concluzie. Hristos cere sa folosim o singura sabie. A Cuvantului. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Domnul sa va binecuvinteze! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ucenicule dar eu credeam ca este visul oricarui pompier sa ajunga in iad.Nu esti curios sa stii cum arata cu adevarat Focul ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am avut intotdeauna discutii cu diversi penticostali (multi sustineau ca au darul profetiei), si am primit raspunsuri care m-au socat, de genul: "Dumnezeu foloseste USA pentru a certa Irakul datorita necredintei" si ca "razboiul acela este un prilej de a le duce Biblii" - pai cum sa le duci Biblii si sa-i atragi la Cristos daca tu le-ai omorat copilul cu Bazooka? Intelegeti ca nu aceasta este Calea catre Cristos. Mai degraba va recomand sa vizitati o manastire ortodoxa sa vedeti cum traiesc acei calugari in simplitate, rugaciune, fara sa ia parte la nimic rau din aceasta lume. Ei sunt un exemplu pentru voi, penticostalii. |
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui sa fie exemplu si pentru noi ceilalti nu numai pentru penticostali.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, nu, baiatul e OK, a spus ca nu va participa la un conflict armat, inseamna ca e credincios! Insa nu acelasi raspuns l-am primit de la alti penticostali sau carismatici, care au exprimat concepte de genul : "musulmanii nu sunt "aproapele" lor" asa ca nu e pacat sa-i omori. Deci astfel de raspunsuri, din partea unora care spun ca vorbesc in limbi (cazuri concrete, nu mint), ma stupefiaza si concluzia mea e ca bisericile neoprotestante nu sunt de la Dumnezeu ci afacerile unora. Stiu cu siguranta si cunosc cazuri concrete de pastori penticostali care "cotizeaza" la cult pentru a fi lasati in continuare sa fie in pozitia respectiva. Asta nu poate fi de la Domnul...stiti unde se duc acei bani? in USA, la "mama lor". S-au opus penticostalii sau carismaticii din SUA razboaielor de cotropire gen Vietnam? Nu! Sunt ecumenisti? Da. Macar unele biserici ortodoxe se impotrivesc ecumenismului, si asta e un mare merit!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu as vrea sa par necivilizat, dar fiecare dintre noi si mai ales cei care au in cultul lor aceste manifestari, au obligatia sa ia atitudine fatza de aceste manifestari supranaturale! Da, deci dvs. fiind catolic, trebuie sa va lamuriti ce este cu acele manifestari din religia dvs.! Nu mi-o luati in nume de rau, dar asa cum am spus, sunt doua surse ! Daca credeti ca Dumnezeu provoaca ceea ce se intampla la catolicii carismatici (si voi prezenta poze si filmulete), trebuie neaparat sa aduceti argumente, nu puteti adopta o pozitie neutra, de genul "nu stiu, nu ma intereseaza". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce a spus Domnul? "indrazniti, Eu am biruit lumea" - Ioan 16:33. Razboaiele de astazi sunt cea mai hidoasa manifestare a lumii desacralizate.
In Vechiul testament razboaiele erau dictate de Dumnezeu pentru ca poporul Sau sa extermine popoarele pagane cu idolii lor insa acum, in legea lui Cristos, toate neamurile sunt chemate la pocainta (Efeseni 3:6)! si nu mai exista un popor ales! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|