Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2014, 11:01:42
OctavianAdrian OctavianAdrian is offline
Member

Data înregistrării: 16.09.2010
Implicit Creaul lui Mircea Vulcanescu

"Nu sunt însă nici fanatic, nici exclusivist, și poziția mea spirituală creștinească m-a făcut să consider totdeauna politica drept o activitate de mâna a doua – fapt care m-a despărțit de spiritul partizan și m-a făcut să prefer valoarea unui suflet omenesc etichetei cu care se prezintă."
Vechi 30.10.2014, 11:08:56
OctavianAdrian OctavianAdrian is offline
Member

Data înregistrării: 16.09.2010
Implicit Nevoia de optiune

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Mai Octaviane, pai ori esti cu dracu ori nu esti ? Nici tu nu stii, eh...
Avand in vedere ca trebuie sa imi exercit optiunea constitutionala, aleg, ca de obicei, raul cel mai mic...Desi, nici aceasta nu e o optiune foarte etica, tinand cont ca raul cel mai mic, e prin definitie, tot rau. Dar, sunt gata sa risc pe un presedinte "al lucrului bine facut", decat pe altcineva. Si e cam singurul care are sanse in fata plagiatorului....
Vechi 30.10.2014, 11:29:18
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OctavianAdrian Vezi mesajul
Avand in vedere ca trebuie sa imi exercit optiunea constitutionala, aleg, ca de obicei, raul cel mai mic..
Desi, nici aceasta nu e o optiune foarte etica, tinand cont ca raul cel mai mic, e prin definitie, tot rau.
Aha, bingo.
Citat:
Dar, sunt gata sa risc pe un presedinte "al lucrului bine facut",
Eh, sa stii ca si raul poate fi "un lucru bine facut".
Citat:
decat pe altcineva. Si e cam singurul care are sanse in fata plagiatorului....
Eh, toti care au fost in invatamantul superior plagiaza unii de la altii. De aici
si cutuma in invatamantul superior :"carti scrise din alte carti".Mai toti
plagieaza.Cam 95 %. Din restul de 5 % ramasi care nu plagiaza, 60%
au plecat in strainatate, iar restul nu sunt promovati sau bagati in seama.

A-ti pune intrebarea :"Cine nu plagiaza ?" este simlar cu intrebarea "Cine n-a baut Coca-Cola?".Pai multi au baut, dar nu toti.Insa procentul celor care n-au
baut este infinitezimal, incat nici nu mai conteaza.
Vechi 30.10.2014, 13:05:19
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Tu ai asa ceva ?
nope, dar sti bine ca poporului i se mai zice, din pacate, si asa...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Vechi 30.10.2014, 13:24:24
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
nope, dar sti bine ca poporului i se mai zice, din pacate, si asa...
dar din pacate zicala este foarte adevarata.
Vechi 30.10.2014, 13:41:50
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Desi nu imi place s-o recunosc, asa e...

Abia astept sa se termine nebunia asta cu alegerile...iar s-au dus o groaza de bani de la bugetul statului pe campanii, iar s-au mituit oameni cu tricouri, pixuri, alimente si alte cele, iar si iar, aceeasi poveste ca de fiecare data, ca in fiecare campanie electorala...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Vechi 30.10.2014, 14:28:47
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit Ce mai e de continuat?

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Draga mea deznădejdea și depresia nu se vindecă cu RUDOTEL ci cu credință și cu lumină pricepând că te mântui doar iubind și păzind Cuvântul:
Chiar asa este. Pai sa avem credinta si sa iubim si sa pazim Cuvantul:
"Deci, nu duceti grija, spunand: Ce vom manca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom imbraca? Ca dupa toate acestea se straduiesc paganii; stie doar Tatal vostru Cel ceresc ca aveti nevoie de ele. Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua" (Mi. 6, 22-33).

Citat:
Citat:
''Pomul bun nu poate face roade rele tot așa cum pomul rău nu poate face roade bune pe nicio cale oricât ar fi de vicleană... fiindcă nu e altceva decât pleavă și neghină foarte foarte mândră de sine când înșală și minte și păcătuiește din NECREDINȚĂ!
Nu inteleg

Citat:
Citat:
Oare nu e ipocrit un om ce acuză pe competitorul său că are 6 case cu soția împreună în timp ce el cu soția are 7 (demoni)?
Este! No, si? E pacatul lor, al tuturor. Ce treaba am eu cu casele lor?
Oare imi e ciuda ca eu nu am? Mie, nici vorba! Poate doar lacomilor ca ar vrea si ei... Mie, nu!

Citat:
Citat:
Și oare nu e mitoman ipocrit pervers dacă-și face reclamă vicleană tocmai cu părintele prooroc Arsenie Boca pe fluturași, martir ucis prin otrăvire de comuniști după o viață de chinuri ale regimului, în timp ce el face parte din cel mai comunist partid de după revoluție, partidul sEDOMit roșu, avându-l ca președinte de onoare pe Ion Iliescu pe care nu l-a contestat niciodată ci l-a apreciat și folosit ca să parvină cât mai sus?
O fi, vad si eu ce se petrece dar isi va lua plata lui. Dumnezeu sa-l judece. Nu eu si, daca ai un pic de credinta, nici dumneata
Dar faci cum doresti.
Poti continua, esti liber.
Oare ce ar mai fi de continuat ferească Dumnezeu, păi iată cum dansa el 'naționalistul ortodox' cu amanta din TSD la acea vreme direct pe TV, în public.
Frumos Nu?... cum dă el din buric exact ca și cadânele sultanului? Păi ăsta l-a depășit cu mult pe simpaticool domn Tălmăcean dansând pe I'm bad!

V-am zis că-i albanez turc ce se dă porcuror chinez tras la 4 ace ca să-și ascundă originile.
N-are de ce să se ascundă! Românii creștini i-au iertat pe turci și pe musulmani după miile de ani de teroare și birurui grele... i-a iertat pentru Constantin Brâncovean cu cei 4 fii ai săi!

Last edited by vsovivivi; 30.10.2014 at 14:37:55.
Vechi 30.10.2014, 17:10:12
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit .....între doi procurori mitomani, pui de comuniști.

La alegerile anterioare în 2004 zicea Băsescu Traian că e un blestem pentru România că a ajuns să aleagă între doi foști comuniști și nu credeam că poate fi mai rău de atât, dar iată că timpul ne arată că zicala se poate parafraza în mai rău:

''E un blestem pentru România pentru că nu credeam că în 2014 vom ajunge să alegem între doi mitomani pârâcioși acoperiți foști procurori pui de hoți comuniști, la care se mai adaugă între ei un neamț trăznit ce a rămas într-o Românie deplorabilă, o inimă zburdalnică ce trimite bilețele roz și o parașută îndrăzneață care nu l-a acoperit ci l-a demascat public pe acest Iuda Iscarioteanul modern și motociclist.

Cu toate astea eu sunt decis: ALEG PARAȘUTA pentru că este scris:

''Desfrânatele și tâlharii o să intre în impărăție înaintea 'drepților' fiindcă 'drepții' au preferat și preferă să înșele și să fie mai bine ipocriți maximi decât să facă un minim de dreptate poporului român! Oare nu erau ei procurori, șefi ai cancelariei primului ministru, miniștrii în ultimii 12 ani de când au apărut cazurile de corupție Microsoft și EADS? Nu ei le-au patronat și au închis ochii? Iată-i cum se arată acuma și Monica și Pontiacul ca cei mai mari justițiari. Ce ipocriți, ce prefăcuți, ce mitomani înșelători și corupți... vai lor, vai nouă!

Votez Elena Udrea Președinte!.. fiindcă e de departe cel mai bun candidat și a făcut și va face ceva bun pentru poporul român: va dizolva un parlament prea numeros și prea lacom și plin de corupți și mafioți și care nu mai lucrează pentru popor... de parcă ar fi lucrat vreodată... păi după alungarea regelui în '47: adio democrație! Dar iată că în 25 de ani ne-a dat Iliescu una originală... originală rău de tot! Vai nouă!

Last edited by vsovivivi; 30.10.2014 at 18:01:10.
Vechi 30.10.2014, 17:36:32
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Cu asta, vsovivi, ai stricat tot ce ai spus bine până acum.
Vechi 30.10.2014, 17:48:01
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cu asta, vsovivi, ai stricat tot ce ai spus bine până acum.
E bine, pt ca nu voteaza cu Ponta :))
Subiect închis