![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,iubesti pe Dumnezeu si pe aproapele cu adevarat sau doar te prefaci sau ti se pare ca il iubesti?Ce zice Insusi Mantuitorul IISUS Hristos ca in aceasta consta adevarata lege DIVINA,in a-ti iubi pana si vrajmasii,cu toate ca nici pana in ziua de azi nu am inteles de unde atata inversunare si,poate mi se pare mie,dar se transforma pana si in ura cand tu ii numesti criminali.Ce rau ti-au facut ei tie si cu ce justifici tu vrajmasia pe care le-o porti?Unde sunt cuvintele Mantuitorului referitoare la iubirea crestina,din moment ce tu insuti te declari crestin-ortodox.Am impresia sau,poate nu este impresie si nu mi se pare, dar parerea mea este ca ai sufletul pustiu si ai tu vreo durere sufleteasca,din moment ce nu accepti iubirea Divina in inima ta.De unde poti tu sa stii ca Irina Cornici,de acolo din Rai,nu a iertat pe aproapele si nu pune o vorba buna pt.ei si pt.tine,cine stie, daca te caiesti sincer in fata Lui Dumnezeu de faptul ca numesti criminali pe cine nu trebuie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este vorba despre asta.. raspunde omului la intrebare...
|
|
|||
|
|||
![]()
Care neascultare,mai frate,mai?
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce va rog eu este sa nu imi interpretati gresit afirmatiile si sa nu cumva sa mi le rastalmaciti caci,astfel este pacatul vostru,iar nu al meu, si asa sa ne ierte Dumnezeu pe toti, caci toti am gresit inaintea Lui,nu este unul fara de pacat.Voi poate sunteti sfinti si nu mai stiu eu aceasta?In acest caz,imi cer iertare,dragii mei sfintisori.
|
|
|||
|
|||
![]()
Neascultarea de care vorbea Mirean (citeste postarile de mai sus)... Sunt curios cum raspunzi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Odin,dupa cate vad unii oameni isi iau atributii care nu li se cuvin.Cu ce drept mi se insinueaza unele ca aceasta atata timp cat eu IL iubesc pe Dumnezeu si pe aproapele?Voi cu ce drept luati autoritatea LUI DUMNEZEU asupra voastra si asupra umerilor vostri si folositi cuvinte dure cand este vorba de excludere,cine te crezi tu,Dumnezeu?Numai Dumnezeu imi poate lua acest drept,tu in ce calitate imi vorbesti asa?Ne cunoastem cumva?Bine ar fi sa nu cunosc astfel de oameni in realitate care pretind ca IL iubesc pe Dumnezeu,pe aproapele si pana si pe vrajmasi dar,de fapt,se mint pe ei insisi.Curiosii mor repede dar destepti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sebastiana scrii despre iubirea aproapelui si despre iubirea de vrajmasi Dar ce relevanta eu pentru subiect? Teoretic si pe criminali ar tebui sa ii iubim si atata timp cat nu e vorba de unul care sa-ti omare pe cienva drag cred ca ii si iubim in sensul ca cel putin nu ii uraim Dar totusi nu cred ca ti-ai dori sa traiesti intr-o tara in care acestia sa umble slobozi nu? Si daca consider ca e drept si bine sa fie la inchisoare insemna ca am sufletul pustiu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici tu,nici Mirean nu ati raspuns la toate INTREBARILE MELE asa ca bla bla bla,ii spui tu cui vrei nu mie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Calator,teoria,ca teoria,dar practica omoara,cand vine vorba de iubire adevarata si nefatarnica,asta nu pricep cei doi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 12:13:01 |
cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 15:06:52 |
Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 22:38:12 |
|