![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mihail ti-a tot adus argumente si citate iar eu sunt dogmatic in regula cu iubirea( o fac cu sufletul curat) deci Asteptam..., si sa fie spuse frumos din tot sufletul nu cu jumatate de gura si cu buzele facute liniuta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Chiar ma bucur sa aflu ca esti.. imi parea rau pentru tine crezand ca traiesti in curvie). Dumnezeu sa va ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, stiu ca esti divortat, dar nu ne-ai spus niciodata ca te-ai recasatorit... Deci?
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, sunt casatorita de 40 ani, am doi copii minunati si nu am cunoscut iubirea decat din carti?!? Suna cam neverosimil, nu crezi?!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta este o iesire cam prea distractiva dintr-o situatie grea. As indrazni sa te rog sa supui judecatii adminului rezultatul insistentei , cu voie sau fara voie, cu stiinta sau nestiinta, de care iti sugerez din nou ca te faci vinovat. Ar fi ceva folositor tie, dar si multor altora.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iubirea nu avem cum s-o cunoaștem în adevărata ei splendoare nici în 100 de ani, dragă Anca !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare esti Doamne si nici un cuvant nu este de ajuns sa laude lucrurile mainilor Tale !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Da am trecut prin clipe grele insa tot ce pot sa-ti spun aici este ca acum totul este bine! si in plan lumesc si plan Duhovniocesc, adica ma spovedesc si ma impartasesc des.
|
|
|||
|
|||
![]()
Presupun ca nu ai inteles intrebarea, dealtfel f clara...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, Anca, am observat ca tot nu a mentionat ca este casatorit. Dar tot imi cer iertare.. Am vrut sa-l scot la rampa sa-si arate fata (m-a deranjat ca i-a antrenat pe altii care nu intelegeau EXACT despre ce este vorba, ce sustin cu inversunare). In fond eu tot l-am judecat si scos vinovat.. Indiferent daca am dreptate sau nu, imi cer iertare. Nu este treaba mea.. El in fata lui Hristos va sta, nu in fata mea. (Dar nu imi cer iertare pentru convingerile mele privind Raiul si Imparatia lui Dumnezeu! Ce cred eu despre casnicie nici macar nu am apucat sa spun.. asa ca nu prea inteleg in ce fel ma contraziceti pe tema asta!) |
|