Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2013, 02:14:17
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Daca porunca ar fi asa(desi se refera la cu totul alte conditii), Biserica nu ar fi permis consumul de proteina animala, pt binele nostru.
Permise ne sunt multe, dar cîte ne sunt de folos?

Citat:
In plus, am dintii astia enervanti si ascutiti numiti canini, ce fac cu ei?
Unde scrie că trebuie să-i folosesști numai la carne. A introduce o fermentație (carne) într-un corp bazic (om) ar trebui să-ți dea de gândit cât de des o poți face. Dar îți dă răspunsul Biserica. Și sunt multe alte aspecte cum ar fi lungimea intestinului (gros, subțire) mult mai scurt la carnivore, dentiția etc..
Reply With Quote
Vechi 14.06.2013, 02:26:34
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Permise ne sunt multe, dar cîte ne sunt de folos?
da, dar Biserica a definit ce nu este de folos ca fiind pacat. Ori, in cazul carnii, cu exceptia perioadelor de post, nu a zis.

Citat:
Unde scrie că trebuie să-i folosesști numai la carne. A introduce o fermentație (carne) într-un corp bazic (om) ar trebui să-ți dea de gândit cât de des o poți face. Dar îți dă răspunsul Biserica. Și sunt multe alte aspecte cum ar fi lungimea intestinului (gros, subțire) mult mai scurt la carnivore, dentiția etc..
Pai, cam la asta sunt buni, in rest, sfasiatul frunzei de salata nu pare o intrebuintare buna pt ei.
Omnivor, nu carnivor. Si in conditiile in care nu am 4 stomacuri, si am canini, carnita in moderatie suna bine.
Si corpul e acid. Pielea e un pic acida, sangele e un pic acid, acidul stomacal e foarte acid.
Vechi 14.06.2013, 02:31:31
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
da, dar Biserica a definit ce nu este de folos ca fiind pacat. Ori, in cazul carnii, cu exceptia perioadelor de post, nu a zis.
Semnul de întrebare de care spuneam. Ți-ai dat singur răspunsul.

Citat:
Pai, cam la asta sunt buni, in rest, sfasiatul frunzei de salata nu pare o intrebuintare buna pt ei.
Omnivor, nu carnivor. Si in conditiile in care nu am 4 stomacuri, si am canini, carnita in moderatie suna bine.
Si corpul e acid. Pielea e un pic acida, sangele e un pic acid, acidul stomacal e foarte acid.
Comparam un un animal carnivor cu omul (omnivor). Și uite cum ajungem la post (la frână). Și cine vede folosul frânii, cât îi stă în putință o pune și mai tare, asta de la caz la caz.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2013, 02:41:33
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu prea vad nicaieri sa imi spuna ceva de conditii de viata sau de mancat sanatos.
http://www.viata-medicala.ro/Cronolo...5574-dArt.html
Bineînțeles că nu-ți spune, e la mintea cocoșului. Tu ți-ai distruge propia afacere?
Sau nu ești conștient de ce sume de bani se învârt prin sistemul medical/farmaceutic?
Ce e mai ușor să previi o boală contra cost sau ”gratis” din natură?
Reply With Quote
Vechi 14.06.2013, 02:44:03
Senior Member

Implicit

Citat:
Bineînțeles că nu-ți spune, e la mintea cocoșului. Tu ți-ai distruge propia afacere?
Sau nu ești conștient de ce sume de bani se învârt prin sistemul medical/farmaceutic?
Ce e mai ușor să previi o boală contra cost sau ”gratis” din natură?
da, pentru ca timp de niste mii de ani am vazut ce mortalitate mica aveam cu metode "gratis'' din natura.

Si daca e asa afacere, de ce am eradicat practic cam 2 boli?
Vechi 14.06.2013, 02:46:43
Senior Member

Implicit

Citat:
Semnul de întrebare de care spuneam. Ți-ai dat singur răspunsul.

Comparam un un animal carnivor cu omul (omnivor). Și uite cum ajungem la post (la frână). Și cine vede folosul frânii, cât îi stă în putință o pune și mai tare, asta de la caz la caz.
nu, in post e vorba de jertfa, nu de cure. Daca era carnea rea era interzisa, ca tigarile.
apropo, vad ca incet, incet, manevrati discutia cand dati de o opinteala, si ignorati argumentele care nu va convin.
Vechi 14.06.2013, 02:50:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Înainte de a cere Anitei să se documenteze hai să vorbim de encefalită doar în cazul unui organism subnutrit cu rezistența scăzută. Nu amplifica riscul fără să luăm în calcul factorii care ar putea determina encefalita.
Hai.
Astept dovezi medicale in acest sens.
Vechi 14.06.2013, 02:52:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu sunt de acord cu homeopatia, asta nu înseamnă că trebuie să de acord întru totul cu medicina alopată și implicit cu vaccinurile.
N-a zis nimeni sa inghiti totul in bloc.

Citat:
Escroci sunt doar unii? Pe ce cei din sistemul medical nu-i observi?
Nu despre ei e vorba pe topicul curent.

Citat:
Din moment ce te identifici cu ei te înțeleg.
Eu in schimb nu am inteles ce vrei sa spui aici.

Citat:
De ce că zici tu? Dar de un om deschis unei alimentații naturiste nu ai auzit? Sau homeopații sunt ”dușmanii” meseriei tale?
Naturismul poate fi doar o alta afacere.
Homeopatii sunt dusmanii umanitatii, pur si simplu :)
Vechi 14.06.2013, 02:54:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
da, pentru ca timp de niste mii de ani am vazut ce mortalitate mica aveam cu metode "gratis'' din natura.

Si daca e asa afacere, de ce am eradicat practic cam 2 boli?
Dacă sistemul e așa de bun de ce spitalul e plin de bolnavi? Cunosc atâtea mămici din rândul prietenilor/cunoștințelor care mereu se trântesc de boli la copii vaccinați care mai de care la modă. De ce sunt copii așa de vulnerabili? Unde apare nepotrivirea între siguranța sistemului și ceea ce vedem în teren? De ce sistemul medical deși tot mai performant din punct de vedere al dotării cu echipamente, descoperiri etc este tot mai neputincios în fața celor bolnavi? Nu observi că tot la origini trebuie să privim ca să găsim Cheia? Și îmi place să amintesc de acel verset care observ că irită.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2013, 02:55:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În SUA tot mai mulți părinți ai căror copii au murit în urma vaccinărilor sau suferă de complicații grave postvaccinale precum autismul au dat statul în judecată primind despăgubiri. În Italia a fost recunoscută legătura dintre autism și vaccinul ROR.
Aiure, procesul din Italia nu s-a incheiat - se pare ca nici macar tu nu vizionezi materialele pe care le postezi.

Cand despre cazurile din SUA, ti s-a raspuns deja, cu ocazia asta a mai picat poate un mit anti-vaccinist.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38